Britská krátkosrstá zlatá koťata PP

Prodám Britskou krátkosrstou kočku - Chovatelská stanice britských koček Am...
V textuSarahhh
XXX.XXX.209.144
Mám dotaz, 26.12 si jedu vyzvednout kotě, ale bude mu asi měsíc a 3 týdny a přijde mi to hrozně brzy na odstavení kotěte od matky. Paní si prý kotě déle nechat nemůže a tak bych se chtěla zeptat, až kotě budu mít, mám mu dávat tu speciální výživu pro úplně drobná koťata (například, když byla někde nalezena a nemají pristup k žádné kočce pro mléko) a nebo ho mám už začít učit na různé kapsičky a už tu pokročilou výživu?
12 týdnů.7 týdnů je opravdu málo.
jinak dávejte přemražené hovězí na nudličky,to můj kocour miloval,když byl malinký ,Brit Care konzervičky (dnes už i kapsičky) české výroby kde je opravdu jen masíčko v rýžové štávě,losos,kuřecí,tuńák...na netu se dají sehnat i za 19 Kč,těch se mohl "užrat" a snědl denně klidně 3.Když roste,dát mu tolik jídla,kolik bude chtít.Já osobně dávám granulky různé,teď máme PORTA 21 ,jsou i pro koťátka a Taste of Wild.Samozřejmě rybu,dávám filé syrové nebo ohřáté mírně ovařené...Co to bude za plemeno?
Letos jsem dostal školení od spolužačky mé dcery, jak mají být dlouho koťata u kočky. Narodily se 24.5., tak jsem ji vzkázal, že jim budou 2 měsíce, tak že si je může odvézt, holčina to pořád oddalovala, tak jsem ji vzkázal ať už mě netahá za nos a řekne rovnou že je nechce. Na tuto reakci mi vzkázala, že si pro ně přijede koncem léta a že kočičky mají mít cca 3 měsíce. Do této doby jsme měli vždy jenom kocoury, až nám zůstala kočka po tchánovi, která měla mít 13 let a ta že koťata už mít nebude, ale pak kočka měla asi 8 let a jedno koťátko, to je ta naše 1 kočička, která měla 4 koťata a přežili 3, 2 kočky a jeden kocour. Pro 2 kočičky si přijela jak řekla a kocourek nám ostal. Holčina mi udělala osvětu jak mají být koťata dlouho s kočkou.
Neregistrovaný uživatel
Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!