Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.1.2020 18:59
RýšaW

XXX.XXX.201.202

Dobrý den,
prosím o radu s cca 5-10 měsíčním kotětem. Ať se snažím sebevíc nemohu ho naučit na škrabadlo. Snažila jsem se skoro týden a už začínám být zoufalá. Prosím pomozte!

5.1.2020 20:39
Mousinka

XXX.XXX.62.162

Kupte ve zverimexu susenou šantu kočičí a škrabadlo vzdy trošku posypte.

8.1.2020 22:56
Fernando

XXX.XXX.108.63

Prodávaj i ,,šantu" ve spreji ale na tu kocourek moc nereaguje.. Za to když je šanta sušená v hračce, to by to hned rozcupoval.. Šanta v pytlíčku na posyp funguje taky perfektně

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.1.2020 11:53

Fernando napsal(a):
Prodávaj i ,,šantu" ve spreji ale na tu kocourek moc nereaguje.. Za to když je šanta sušená v hračce, to by to hned rozcupoval.. Šanta v pytlíčku na posyp funguje taky perfektně

Nebo potřít kozlíkem lékařským.

10.1.2020 15:55

Jen přidám poznámku...předpokládám, že chcete, aby si tam brousil drápky mimo váš nábytek. Mám kocoura, kterého sisal vůbec nezajímá. Škrabadla má jen k odpočinku. Udělala jsem mu z kartonu kulaté škrabadýlko na zemi a to hojně využívá a potom má rád ke škrábání i koberec. Je pravda, že sem tam si škrábne i do křesla, ale ty jsou stejně stará a z materiálu, na kterém to není vidět.

Ps. Kartonové škrabadlo už je dosti zvalchované a budu dělat nové, dávám sem jen pro inspiraci. Dají se i koupit různé škrabopelíšky a některé kočky preferují místo svislé plochy na škrábání plochu vodorovnou. Jinak dříve řečená šanta a kozlík jsou super nápady a určitě bych vyzkoušela.

10.1.2020 16:45
Bobča

XXX.XXX.105.52

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jen přidám poznámku...předpokládám, že chcete, aby si tam brousil drápky mimo váš nábytek. Mám kocoura, kterého sisal vůbec nezajímá. Škrabadla má jen k odpočinku. Udělala jsem mu z kartonu kulaté škrabadýlko na zemi a to hojně využívá a potom má rád ke škrábání i koberec. Je pravda, že sem tam si škrábne i do křesla, ale ty jsou stejně stará a z materiálu, na kterém to není vidět.

Ps. Kartonové škrabadlo už je dosti zvalchované a budu dělat nové, dávám sem jen pro inspiraci. Dají se i koupit různé škrabopelíšky a některé kočky preferují místo svislé plochy na škrábání plochu vodorovnou. Jinak dříve řečená šanta a kozlík jsou super nápady a určitě bych vyzkoušela.

bezva nápad na škrabadlo!!...Max dostal pod stromeček rohožku"kočku"..Okamžitě si ji přivlastnil jako škrabadlo i na ní lehává...

10.1.2020 16:48
Bobča

XXX.XXX.105.52

Nebo potřít kozlíkem lékařským.

zkusila jsem dnes ten kozlík,a kocout tu pískací myš(pevnou)málem sežral

10.1.2020 17:05
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Teda to kartonové škrabadlo je naprosto super, to jsem ještě neviděla! Já to nepotřebuju(doufám, že nebudu ) Gucci škrábe jen venku, Vikťa zatím doma sisálový sloupek, ale ukazuju mu už i venku, kde mají možnost stromy, nejraděj vistárii a mají dané i kmeny na zemi a staré pařezy.

10.1.2020 20:24
ančovička1

XXX.XXX.35.36

Kamaradka mi říkala "tak jsme našemu kocourovi koupili nové škrábadlo za 15000,-korun..já cože?no, prosim tě???...no,náš nový gauč..😕

11.1.2020 09:22
Bobča

XXX.XXX.105.52

ančovička1 napsal(a):
Kamaradka mi říkala "tak jsme našemu kocourovi koupili nové škrábadlo za 15000,-korun..já cože?no, prosim tě???...no,náš nový gauč..😕

Mám stejně drahé škrábadlo-matraci Je teda většinou jen noční,aby mě vytáhl z postele..začal pozvolna-(řešila jsem tu jinde jeho noční"řádění",že se nevyspím)ignorace nebyla možná,bo se to stupňovalo,doslova ji drásal,i jsem po něm lepačkou párkrát šlehla z postele..Vzdala jsem to a prostě vstala-zvítězil ..Záclony jsem zrušila už dřív,a tím,že nemůžu mít stažené žaluzie,bylo by po nich,pořídila jsem si závěsy naštěstí v Mebelixu ve slevě(i když oba za 520,dlouhé až po zem...je sem vidět,když se svítí).....takže jsem obětovala závěsy-je to přece jen levnější do půlky jsou vytažené nitě....na noc je stejně rozdělám,musí vidět ze škrabadla ven...

inspirace pro Rýšu..Maxův koutek a rohožka,co dostal na vánoce-okamžitě si ji přivlastnil a začal ji škrábat..ten sloup vede do stropu-je z trubky od koberce,polepená kobercem-přišla mi na 50kč trubka,90kč lepidlo a zbytek koberce-originál jsem někde viděla za 1800,sice i s odpočívadly,ale tohle je lepší,šplhá po ní až do stropu....tu kartonovou určitě zkusím-potřebuje sem tam změnu ,jen jak uvidím někde ten pravý papír s tím vlnováním..

11.1.2020 10:25

To kartonové kulaté škrabadlo je z nařezaných krabic (většinou mi v takových chodí věci pro kočičáky). Potom už jsem jen namotávala a lepila tavnou pistolí.
Inspirovala jsem se na tomto youtube kanále. Má i různé návody na hračky, pelíšky a další.

https://www.youtube.com/watch?v=ZzP5CpQm7_w

11.1.2020 11:13
Bobča

XXX.XXX.105.52

díky..kuknu..

11.1.2020 17:08
zelenafarma

XXX.XXX.79.55

My jsme na podzim pořídili toto https://www.zoohit.cz/shop/kocky/skrabadla_odpocivadla/strom_velky/200_cm/502659
je opravdu "betelné" a kočky se můžou zbláznit. Ještě navíc pocukrované šantou, tak to je divočina.

12.1.2020 10:40
Bobča

XXX.XXX.105.52

To kartonové kulaté škrabadlo je z nařezaných krabic (většinou mi v takových chodí věci pro kočičáky). Potom už jsem jen namotávala a lepila tavnou pistolí.
Inspirovala jsem se na tomto youtube kanále. Má i různé návody na hračky, pelíšky a další.

https://www.youtube.com/watch?v=ZzP5CpQm7_w

jsou tam fakt bezva vychytávky

Přidejte reakci

Přidat smajlík