Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Spotteda

12.7.2020 20:25
Spotteda

XXX.XXX.76.127

Ahoj všichni! 🙂

Jsem tady s dalším dotazem. Kočičku, krmím granulemi RC, ale ráda bych přesedlala na něco kvalitnějšího (RC je prostě děs). Zkoušeli jsme Applaws, ale kočičce moc nechutnají. Konzervy Applaws však zbožňuje.

Nedávno jsem však narazila na granulky Fitmin Cat Purity a to složení mě doslova okouzlilo.

Proto se chci zeptat vás zkušenějších - máte s tímto produktem zkušenosti? Jak vaše kočičky po tomto krmivu prospívají?

A také co říkáte na kvalitu těchto granulí (zda není složení jen chytře napsáno, aby to vypadalo co nejlíp)?

Všem děkuji za odpovědi, můžete do komentářů navrhnout i jiné kvalitní granulky, kterými krmíte 🤔♥️

6.10.2021 18:56
mirči

XXX.XXX.83.22

Zdravím všetkých milovníkov mačiek.
Pripájam sa k tomuto staršiemu dotazu a tiež by ma zaujímalo aké skúsenosti máte s týmto krmivom. Či už pre dospelé mačky tak aj pre mačiatka.Pozeral som video Libora Šuly a ten toto krmivo chváli
Ďakujem predom za slušné odpovede.

6.10.2021 21:08
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Spotteda napsal(a):
Ahoj všichni! 🙂

Jsem tady s dalším dotazem. Kočičku, krmím granulemi RC, ale ráda bych přesedlala na něco kvalitnějšího (RC je prostě děs). Zkoušeli jsme Applaws, ale kočičce moc nechutnají. Konzervy Applaws však zbožňuje.

Nedávno jsem však narazila na granulky Fitmin Cat Purity a to složení mě doslova okouzlilo.

Proto se chci zeptat vás zkušenějších - máte s tímto produktem zkušenosti? Jak vaše kočičky po tomto krmivu prospívají?

A také co říkáte na kvalitu těchto granulí (zda není složení jen chytře napsáno, aby to vypadalo co nejlíp)?

Všem děkuji za odpovědi, můžete do komentářů navrhnout i jiné kvalitní granulky, kterými krmíte 🤔♥️

Složení není špatně, já míchám několik značek, pak není problém, když má jedna značka výpadek, jinak by se mělo přecházet na jiné granule postupně, ať jim to neudělá bordel ve střevech. Já krmim Apllaws, Carnilove, N&D, Purizon a Ontario

7.10.2021 18:31
mirči

XXX.XXX.83.22

Asi nikto toto krmivo nekupuje Vysoká cena ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík