mikibu

XXX.XXX.23.92
Zdravím,
potřebovala bych poradit od někoho, kdo tomu rozumí. Tápu v tom, kolik krmení má kotě (kočka) za den vlastně mít a nemůžu najít nějaké konkrétní informace. Je mi jasné, že je to individuální podle váhy apod., ale abych aspoň zhruba věděla...
Kolik gramů potravy by mělo mít venkovní kotě, 3 až 6 měsíců staré? Koťata mám 3. Jsou venku a teď přes zimu asi potřebují jídla i víc.
V jiné diskuzi mi někdo psal, že mám dávat půl kila masa denně pro všechny 3 dohromady. Je to odpovídající?
Když dám ráno všem vývar se 3 kuřecími křídly (tzn. pro 1 kotě 1 křídlo), večer znovu vývar se 3 křídly stejně jako ráno a během dne ještě dostanou 300g syrového masa (tzn. 100g pro jedno kotě) - je to tak v pořádku? Je to málo, moc?
Mají ještě během dne neustále k dispozici granule.
Uživatel s deaktivovaným účtem

"V jiné diskuzi mi někdo psal, že mám dávat půl kila masa denně pro všechny 3 dohromady. Je to odpovídající?"
mikibu, to jsem psala já a zcela v odlišném smyslu, než jsi pochopil/a
psala jsem, že pokud kotě sežere půl kila masa, tak ať ho dostane a sežere. Na posezení. 1 kotě. A to "půl kila masa" byl výraz povahy ilustrativní, nikoliv konkrétní údaj.
je nesmysl něco počítat a tabulkovat
rozdíly mezi jednotlivci jsou velké, a navíc se potřeba příjmu potravy mění v čase u každého konkrétního jedince