Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.6.2022 13:30
sala55

XXX.XXX.121.177

Dobrý den, prosím radu ohledně pohlaví koťat číslo 1,2,3.Případně se chci zeptat jak dlouho od porodu se muže kočka nechat vykastrovat .Veterinář mi řekl že do 14 dnů od porodu ale kočka kojí tak mám strach co by bylo s koťaty.
Děkuji za rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.6.2022 15:22

sala55 napsal(a):
Dobrý den, prosím radu ohledně pohlaví koťat číslo 1,2,3.Případně se chci zeptat jak dlouho od porodu se muže kočka nechat vykastrovat .Veterinář mi řekl že do 14 dnů od porodu ale kočka kojí tak mám strach co by bylo s koťaty.
Děkuji za rady.

Za mě 1 kočka, 2 a 3 kocouři. Vykastrovat u někoho, kdo uděla řez z boku, ne v bílé čáře.

Jana34

3.6.2022 14:05
Jana34

XXX.XXX.112.225

Dobrý den,

napadla mne v souvislosti s pohlavím otázka? Máte zkušenosti z hermafroditismem u koček?
Máme v práci plachou kočku je jí cca 1 rok a je březí, ale zároveň to vypadá jako když se jí nad poševním vchodem dělají 2 varlata. Je to možné, nebo má jen díky březosti takové zduření sliznic?
Děkuji za odpověď

3.6.2022 14:44

Jana34 napsal(a):
Dobrý den,

napadla mne v souvislosti s pohlavím otázka? Máte zkušenosti z hermafroditismem u koček?
Máme v práci plachou kočku je jí cca 1 rok a je březí, ale zároveň to vypadá jako když se jí nad poševním vchodem dělají 2 varlata. Je to možné, nebo má jen díky březosti takové zduření sliznic?
Děkuji za odpověď

Intersexualismus je u koček velmi vzácný. Navíc takoví jedinci jsou neplodní. A varlata by neměla nad poševním vchodem, ale pod.

3.6.2022 14:44

u kočky je nad poševním vchodem krátká hrázka a hned zadek, na žádný varlata tam není místo

a kdyby mělo to zvíře sestouplý varlata, nemůže být březí, tady nejsme na západě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík