Blechy u čerstvých koťat

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.4.2010 21:47
sydney

XXX.XXX.199.160

prosím o radu, jak na blechy u narozených koťat, chytly je od kočky - ta dostane obojek, ale co s koťaty? Je mi jich líto, nemůžou se ani podrbat... Děkuju za každou radu.

28.4.2010 00:47
cherry1402

XXX.XXX.38.222

sydney napsal(a):
prosím o radu, jak na blechy u narozených koťat, chytly je od kočky - ta dostane obojek, ale co s koťaty? Je mi jich líto, nemůžou se ani podrbat... Děkuju za každou radu.

Doporučuji radu veterináře, do té doby nic sama nepoužívejte, Chyba byla , že jste nechala březí kočku zablešenou, blechy se množí velmi rychle a tak malá ko´tata mohou klidně zabít. Než vám vet. něco doporučí, snažte se koťatům vybrat ze srsti co nejvíc blech ručně. Ten obojek pro kojící kočku se mi taky nezdá vhodný. Mám 22 koček, ale nikdy jsem u žádné blechy neměla, takže bych doporučila se o kočku lépe starat, samozřejmostí by mělo být očkování a odčervení.. Sohledem na koťata doporučuji jednat rychle. Posílám foto několika mých koček.

28.4.2010 03:18
perlinka

XXX.XXX.2.202

Kupte Frontline sprej na kocky, ten se muze uzivat u kotat starsich dvou dnu. Pouzijte ho i na kocku matku, vystaci na opakovane pouziti. Rovnou se u veta zeptejte na vhodne odcerveni, blechy prenaseji vajicka tasemnice. Pokud kocka chodi ven a nebyla pred porodem odcervena, jsou s nejvetsi pravdepodobnosti kotata uz ted zacervena, protoze treba larvy skrkavek se prenaseji materskym mlekem. Kocka chodici ven by mela byt pravidelne odcervovana, nejlepsi je, pokud je pod neustalou ochranou nejakeho spot-onu, ten ma ucinnost az jeden mesic a vyrabi se v ruzne kombinaci, treba s ucinnosti na oble cervy a vnejsi parazity (Stronghold), nebo na ploche a oble cervy (Profender). Jedina nevyhoda je cena zhruba 200-300Kc, ale ono mit zdravou venkovni kocku je financne nakladnejsi, nez mit zdravou kocku ciste bytovou. Pokud odcerveni nebudete nakupovat po jednotlivych kusech u veterinare, ale objednate si cele baleni v lekarne, muzete vyrazne usetrit.

28.4.2010 06:52
sydney

XXX.XXX.199.160

prosím vás, nechte si ty blbé kecy o tom jak se mám lépe starat o kočku... kde bylo řečeno, že jsem se mohla starat?? mám několik svých koček, a tahle je nová a přišla k nám březí, přesto se o ni starám a koťata jsme neutopili, jak je na vesnici zvykem, ale budu jim horko těžko shánět majitele. Takže chytré řeči, jak jsem se měla starat, plus foto vašich koček, mi fakt pomůžou!

28.4.2010 06:53
sydney

XXX.XXX.199.160

perlinko, děkuju, sprej zkusím a k odčervení taky dojde

28.4.2010 08:32
darya

XXX.XXX.9.50

Přímo pro koťata je určen pudr Bolfo proti blechám. Frontline spray je pro kočky a koťata starší 7 týdnů!
http://www.veterinarnipece.cz/frontline-spray-8.html

28.4.2010 10:04
cherry1402

XXX.XXX.38.222

Myslela jsem to dobře s ohledem na ta koťata, a pokud bydlíte na vesnici, určitě je udáte, v nejhorším případě jsou útulky. Jen ještě dodám, že pokud budete kočku odčervovat, tak až 14 dní po porodu. Pokud to není vaše kočka, je fajn, že jste se jí ujala, já už mám doma 3 takové, o které se nikdo nestaral víc jak rok a jsou to nejlepší kočky. S blechami nemám zkušenosti, ale vzhledem k věku těch koťat bych se raději zeptala veta - Frontline se mi nezdá v tomto případě vhodný. Na odčervení u koček používám Milbemax.

28.4.2010 10:23
sydney

XXX.XXX.199.160

omlouvám se, vždycky mě naštve když tu někdo chce radu ať už se to týká psů, koní nebo koček a ostatní se na něj hned sesypou aniž by znali okolnosti.. I kdyby člověk něco zanedbal, tak důležité snad je, že se snaží zvířeti pomoct, že jo.
A já už jsem se postarala o něco koček, ale s koťaty mám co do činění poprvé právě proto, že jsem všechny nalezence hned nechala kastrovat a odčervit atd.

Takže, na ten pudr jsem se už dívala, je k sehnání, tak doufám že zítra už bude na poště. Zkoušela jsem ty blechy vybrat z kožíšků, jenže koťata se hodně brání a taky mají moc jemnou kůžičku, takže to jde špatně a nechci je tejrat, zvlášť když ty mrchy blechy umí tak utíkat.
Napíšu jak jsme dopadli, pro ostatní uživatele, co by někdy na téma narazili.

28.4.2010 12:05
cherry1402

XXX.XXX.38.222

sydney napsal(a):
omlouvám se, vždycky mě naštve když tu někdo chce radu ať už se to týká psů, koní nebo koček a ostatní se na něj hned sesypou aniž by znali okolnosti.. I kdyby člověk něco zanedbal, tak důležité snad je, že se snaží zvířeti pomoct, že jo.
A já už jsem se postarala o něco koček, ale s koťaty mám co do činění poprvé právě proto, že jsem všechny nalezence hned nechala kastrovat a odčervit atd.

Takže, na ten pudr jsem se už dívala, je k sehnání, tak doufám že zítra už bude na poště. Zkoušela jsem ty blechy vybrat z kožíšků, jenže koťata se hodně brání a taky mají moc jemnou kůžičku, takže to jde špatně a nechci je tejrat, zvlášť když ty mrchy blechy umí tak utíkat.

Držím Vám palce, jen mě napadlo, aby ten pudr z koťat máma neolízala. Na povzbuzení si dovolím přidat ještě jedno foto našich koťat briťáčků.

28.4.2010 13:38
sydney

XXX.XXX.199.160

to mě napadlo taky, ale zase si říkám, že s tím musí výrobce počítat...?? že to ze sebe zvířata můžou olízat...zkusím kočku držet chvíli stranou, ať to může zapůsobit, a pak se to zřejmě aplikuje opakovaně. Uvidíme. Bohužel jsem si navíc všimla, že kočka kýchá - až do takových dýchavičných "záchvatů" - což bude větší problém než ty blechy, protože koťata taky tak nějak podobně pokuckávají. Takže na tu veterinu nakonec budeme muset, to zas uslyším doma řečí:-/ Jsme tam pečení vaření a vyděláváme už asi jen na tu naši zoo...:-|

28.4.2010 16:57
cherry1402

XXX.XXX.38.222

Tak to vypadá, že ta veterina bude nutná, i když to kýchání může být od těch blech, pokud je napadení masivní. Ale může to být i infekce a pro koťata by mohla být osudná. Jinak nepočítejte s tím, že výrobce (pudr) s něčím počítá, ten prostě jen vyrábí. I u nás se vydělává jen na zvířata - mám jich přes 40, takže vet je u nás hodně často. Už jenom to očkování a odčervení stojí ranec. Posílám foto jednoho svého zvířátka.

28.4.2010 19:29
inkana

XXX.XXX.182.73

Trochu odpovídám mimo, ale opravdu nejde uhlídat kocoura bez blech, když chodí ven. Chytré řeči majitelů bytových koček, ač se člověk stará o zvířata lépe fakt miluju.
Na našeho kocoura nic nezabírá dlouho, chodí ven, ale v noci spí vždy doma v bytě.
U nás Frontline neúčinkuje, ani pipetka ani sprej, to samé sprej Bephare,..vždy účinkovalo tak kolem tří měsíců (u spreje samozřejmě opakovaná aplikace)...potom prostě blechy vesele žili dál a mohla jsem stříkat co chci. V pátek se opět chystám k veterináři pro radu, jak na ty mrchy bleší vyzrát. Doma luxuju každý den, všude všechny pelechy vypraný, vystříkaný offem, dyfuzilem a jinými spreji. Zabírá nám jedině vykoupat Ortosanem (neukamenujte mě, ale funguje aspoň, řeči, že tim kocura zabiju ani nezkoušejte, to už jsem si vyslechla na několika diskuzích). Prostě člověk se může snažit odblešovat donekonečna, ale jen jde kocour ven, tak se mi za 2 hodiny vrátí bůhví odkud a prakticky vždy na něm najdu nějakou blechu...fakt už nevim co s tim. na zahradu k nám chodí spousty cizích koček, ty rozhodně nevypadaj jako postelový mazlíčci, ale chytit se nedají, komu patří nevim..že bych je třeba odblešila a měla i já pokoj se svým kocourem. Antiparazitní obojek nám také nepomohl, musim se poradit s veterinářem a vyzkoušet něco úplně jiného s jinou účinou látkou, než měly dosavadní přípravky.
Už jsem tim věčným bojem s blechama unavená. Nejradši bych kocoura nepouštěla ven, ale to pak vydrží naříkat celý den u dveří a chce ven.. (kastrovanej je).
:-(

28.4.2010 19:30
sydney

XXX.XXX.199.160

tak!! Pro pudr jsem skákla na veterinu, a je hotovo. Zabral naprosto skvěle!! Ty blechy z koťat jen lítaly, a hned chcípaly. Ptala jsem se i na to olízání od kočky, a mvdr. říkala že to nemusím řešit, protože kočka olizuje koťata jen po narození - potom už jen bříško, aby se vyčůraly. Takže to prý tolik nevadí. Ufff... Takže ještě jednou díky za tip na ten pudr, fakt mi bylo těch koťat líto.
Jo a ještě k frontline - ten tam měli taky - takže ten sprej je skutečně už pro koťata od 2 dnů. Pak tam měli další přípravky, a ty jsou od 7mi týdnů.

28.4.2010 19:34
sydney

XXX.XXX.199.160

inko, zkuste dát ten obojek bephar...... nám se moc osvědčil

28.4.2010 19:37
sydney

XXX.XXX.199.160

abych to doplnila, koukám že obojek jste zkoušeli...ale není obojek jako obojek, třeba ty bio- nám nefungují, tento je napuštěný nějakým práškem, taky není moc k sehnání, ale např. na happyanimals.cz ano.

28.4.2010 23:19
inkana

XXX.XXX.53.216

Děkuji za radu s tim obojkem, poradim se s veterinářem, máme totiž sprej beaphar a právě nám prakticky nepůsobí. Jen když dám bleše přímej zásah... Jako kocour není zablešenej hodně, když ho vykoupu, tak maximálně 5 blech mu vyberu, je rezoun, jsou ty tmavý blechy dobře vidět.. když přijde z venku, chytnu třeba jen jednu...ale už si připadám jak blázen, jak všude hledám blechy...
Jedinné co mě na obojku odrazuje je to, že kocour s námi spí v posteli...aby jsme od toho jakoby jedu neměli zaneřáděnou postel... no ale udělám všechno, abych se těch potvor skákacích zbavila.

28.4.2010 23:38
inkana

XXX.XXX.53.216

Mohl by ten pudr na koťata pomoci i nám? Nebo je opravdu jen pro koťata, která se ještě neolizují?
Na fotce náš blechoun po Orthosanové koupeli. Vždycky si jde odpočinou na gaučík pod peřinku a tam spí úplně jak člověk. Je to blechoun, ale miláček.

29.4.2010 06:25
darya

XXX.XXX.9.50

inkana napsal(a):
Mohl by ten pudr na koťata pomoci i nám? Nebo je opravdu jen pro koťata, která se ještě neolizují?
Na fotce náš blechoun po Orthosanové koupeli. Vždycky si jde odpočinou na gaučík pod peřinku a tam spí úplně jak člověk. Je to blechoun, ale miláček.

Ten pudr je pro kočky i koťata, ale mnohem jistější jsou spot-ony, které vám, jak jste psala, nepůsobí. Pudr je pro koťata vhodný pro to, že působí opravdu jen v kožíšku, nepřechází do krve jako spot-on. U tohoto konkrétního pudru se podívejte na účinnou látku, pokud už jste ji v nějakém jiném protibleším prostředku neúspěšně vyzkoušela, asi fungovat nebude.
Ještě jsem vám chtěla napsat k tomu neustálému zablešení - je velice pravděpodobné, že někde ve vašem blízkém okolí, možná i na zahradě, se nahází hodně zablešené místo. Blechy můžou klidně žít i v kůlnách, na dvorku atd. a je težké tato venkovní místa odblešit, zvládne to spíš jen dezinsektor. Myslím, že někde takové venkovní místo máte a kocour se tam zdržuje, blechy odsud se postupně stávají rezistentní na použité přípravky. Na vašem místě bych zkusila kontaktovat nějakou firmu, která se zabývá dezinsekcí, třeba by vám pomohli zjisti, proč kocour nosí pořád blechy. Z přímého fyzického kontatku s jinými kočkami to nebude, spíš se zdržuje někde, kam blechy mohly být zaneseny a kde si te´d vesele žijí.

29.4.2010 10:51
inkana

XXX.XXX.182.73

No to tedy bude veselé. U nás u baráku žádná kulna, kurník, seník a nic takového není. bydlíme v nájmu v domku po rekonstrukci, na zahradě klasický anglický trávník, skalka s mulčovací kůrou, jezírko...v místě pro parkování máme štěrk. Mohli by blechy žít v hromadě dřeva na topení? Pak tam je ještě písek, míchačla a kompostovací plastová bedna. Právě za ní se nám slejzaj cizí kočky, vidim je tam často z okna. Plot ani žádný nemáme...náš kocour samozřejmě courá taky do cizích zahrad...za barákem máme menší les, jsme na kraji města...100m od baráku je zahrádkářská kolonie a asi milion kůlniček tam lidi mají..naproti nám barák používaný jen jako chalupa a pak pár normálních obydlených domů na stálo, tam maj všichni kočky, psi, kůlny, slepice, králíčky, seníky, dřevníky...moc si nedovedu představit, hledat u cizích lidí tu správnou zablešenou kůlnu :-(
K tomu náš kocour jezdí pravidelně k rodičům, je zvyklí od kotěte...chodí tam normálně ven, tam máme trochu podezření, že nosí blechy od sousedů od někud, ty mají teda 20tiletou kočku plašanku a taky milion kůlen...našeho kocoura zbožňují a jejich děcka pořád muchlují, když se jejich kočka nedá chytit. Je mi trochu blbé jít tam s dotazem, jestli nemaj v některý kůlně blechy..
No marně doufám, že zítra něco s veterinářem vymyslíme, co zabere...zkusit jiný spot-on... je toho přeci na trhu spousta...jen vědět co zkusit. Chudák kočičák, je takovej pokusnej králíček :-(

3.5.2010 14:07
juhaj

XXX.XXX.208.237

Dobrý den,mám stejný problém jako zadavatelka.Našla si nás kočka a odvděčila se třemi koťaty.Naše kočky mají spot,ale tahle blechy měla a přenesla je na koťata.Byla jsem se ptát veterináře na pudr,ale tvrdil mi,že nic na několikadenní koťata neexistuje a kočka že se chránit nemá ani spotem,ani obojkem.Všichni až od 6 týdne.Ale je mi jich líto,můžete mi napsat adresu na ten pudr?A jak jste to vyřešili u Kočky?Děkuji

4.5.2010 11:04
sydney

XXX.XXX.199.160

To je divné. Mně naopak mvdr. ten pudr doporučila, a koťata ho snesla výborně. Navíc mi řekla, že blechy u koťat jsou opravdu velmi nebezpečné, protože koťata vysávají a ty jsou pak slabá a anemická (logicky). Navíc se musí strašně trápit, protože je to kouše a nemůžou se bránit:-( a když jsem viděla, jak po aplikaci toho pudru z nich ty blechy lítají a kolik jich bylo!!!!
Fakt do toho jděte, asi co doktor to názor, ale selský rozum mi říká že pudr je menší nebezpečí než ty blechy, a jak říkám, vyzkoušela jsem to a koťata jsou v pohodě, ožila a mají se k světu. Kočku jsem ale nenapudrovala, protože přeci jen po ní ty koťata lezou a tlamičkama hledají cecíky, tak aby se z toho nepřiotrávily, kdyby to z kočky olízaly. Ta to musí ještě nějakou chvilku vydržet...
Posílám odkaz na vyzkoušený obchod, pudr tam určitě seženete.
Držím palce.
http://www.shop-elfi.cz/d-antiparazitni-pudr-bolfo-pro-psy-a-kocky-100g

4.5.2010 15:27
darya

XXX.XXX.180.82

Pudr je pro koťata "nejmenší zlo", protože působí jen v kožíšku, nedostává se do krve jako spot on a lépe se dávkuje než sprej. Pudr není ani tolik agresivní, na malá koťátka ale stačí. Používají ho i např. i zkušené útulkové tety, k nimž se často dostanou maličká koťátka už zablešená. Ten Frontline spray lze také použít, ale velice opatrně a ne přímo, nejlépe je stříknout trošku do dlaně, rozetřít a pak dlaní opatrně potřít kotě. Ale pudr by měl být jemnější, a tedy lepší.

4.5.2010 16:14
sydney

XXX.XXX.199.160

...tak kdyžtak dejte vědět, jak jste dopadli :-)

5.5.2010 14:40
juhaj

XXX.XXX.208.237

Dobrý den,tak už jsem ho objednala.Až vyzkouším,tak poreferuji a taky přidám foto šťastné rodinky.Hezký den:-)

11.5.2010 21:13
matty

XXX.XXX.9.8

sydney napsal(a):

sydney naprosto vás chápu a jsem ráda, že chcete pomoc, ale nikdo to tady nemyslí zle a chceme Vám pomoci všichni, o tom tady ty diskuze jsou. Blechy může mít každá kočka. Já sama mám kocourka, briťáka a je jen doma, ale dříve jsem bydlela v takovém bytě, kde to bylo hodně otevřené, byla tam pavlač a i přes moji přehnanou hygienu jsem tomu nezabránila a blechy si ho našly. Takže Vám přeju aby jim bylo zase dobře a abyste se toho zbavili.

30.6.2010 11:55
alžběta

XXX.XXX.154.226

Já vždycky dávám koťatům (ruská modrá), než je dávám pryč pipety. Jakmile jim je osm týdnů, dostanou Advantage a pusu na cestu :-)) Co se týká úplně pidi číčat, pak je dobré dát pipetu kočce, jelikož ta vyhubí blechy i v jejím okolí...

26.1.2011 08:53
nasefauna

XXX.XXX.107.196

Dobrý den, myslíte si, že ten Bolfo pudr by byl použitelný i pro půlroční koťata? Máme doma 8 letou kočku, která nikdy blechy neměla, ač chodí ven. Máme doma stejně starou čubu, která má po většinu roku antiparazitní obojek a protože se s kočkou mají velmi rády obojek funguje na obě :). V listopadu jsme si přivezli 2 nová koťátka, bohužel ani koťata ani jejich máma v životě neviděli nic jako očkování, odblešení, odčervení nic... Čuba je stále díky obojku imunní, ale stará kočka se nám nakazila (zablešila) a koťata, to je semeniště. Koupili jsme obojky protože s pipetami máme také negativní zkušennosti - nefungují. Obojky také nefungovaly. Už nevím co to bylo za značku, nějaká neznámá s takovým bílým pudrem, startovalo se to cuknutím :oS. Nikdy bych neřekla, že budu vděčná za nefungující obojek. V prosinci jsem si na spokojenypes.cz objednala jiné obojky, jsou červené, žádné bio, účinná látka je diazinon, před blechami chrání 5 měsíců, před klíšťaty 2,5 měsíce. Kočky byly velmi rychle odblešené a protože víme, že se vajíčka zachovají, obojky jsme jim nechali. Ven je začneme pouštět až v březnu, pak bychom je sundali, aby se někde neoběsily... ale proč to píšu. Chci všechny varovat před nákupem a použitím těchto obojků. Jsou cenově přijatelné, to je skvělé, ale ty následky. Naše starší kočka má po 14 dnech použití kolem krku dvoucentimetrový šlinc kolem dokola, na kterém jí vypadaly chlupy a místy se už začínaly dělat živá místečka. Jedno z koťat má toto "vyholené" místo také patrné, ale nedošlo to tak daleko. Druhé kotě... druhé kotě bylo při hře zřejmě poraněno drátpkem na krku. Jednoho dne je to asi týden jsme přišli ráno do místnosti kde přespávají a všude byly louže zakalené krve. Kotě mělo krk na hadry, vyseli z něj cáry, vypadalo to jako živé maso, slast pro slabé žaludky. Zdrhali jsme k veterináři a ten řekl, že to je abces. Zavinil jej bohužel zrovna tento obojek v kombinaci s narušenou kůží. Kotě má na krku živou ránu velkou jak kovová padesátka. Denně to 2x mažeme a 2x dáváme malému tělíčku antibiotika, máme pokračovat ještě 15 dní, ale zatím to vypadá na změny jen k horšímu. Je to naprosto příšerné. Obojky jsme sundali a včera opět objevili mraky bleších vajíček.:-(

26.1.2011 08:56
nasefauna

XXX.XXX.107.196

Ještě bych měla dodat, že obojek je pro kočky od jednoho roku, ale jak nám veterinář prozradil, prý v tomto případě jde spíš o délku obojku. No zjevně je to jedno, i osmiletá kočka by dopadla stejně. Jedná se o obojek: BEAPHAR Flea & Tick collar for cats.
Nechci vidět, jak by to dopadlo po pěti měsících nošení.smajlík

26.1.2011 14:47
juhaj

XXX.XXX.208.237

Já používala pudr na koťata od asi 6 týdne přesně podle návodu do 4 měsíců.Zároveň jsem jím odblešovala i kočku.Bylo to v pohodě, ačkoli si prcci pudr hned začli lízat.Blechy z nich padaly a musím říct, že po čase vymizeli a od léta máme pokoj.Fenka nosí Kiltix a s kočkama se přátelí, tak to možná má svůj podíl, ale po ošetření pudrem byl účinek hned vidět.

14.5.2014 21:14
ajina

XXX.XXX.223.3

Prosím, chcela by som sa opýtať, čítala som, že púder Bolfo je ideálny proti blchám u malých koťat. Máme totižto kočičku, ktorá bola odčervená, očkovaná aj odblešená, ibaže chodí aj von a voda proti blchám jaksi nefungovala - tá je určená na 3 mesiace ,ale kočka má blchy opeť a má 5 dňové koťátka, ktoré blchy dostali od nej smajlík nechcem, aby sa koťátkam niečo stalo a mám podozrenie, že ich majú od pôrodu... Chcela by som poprosiť o odpoveď, a či sa puder môže aplikovať aj na matku. Hneď zajtra chcem zájsť k našej veterinárke len sa obávam, čo ak púder nebude mať priamo u seba ?

20.6.2014 10:52
maruska3

XXX.XXX.18.153

Dobrý den, nejlepší se mi zdá nechemická ochrana, doporučuju přívěsek na obojek Arpalit Cat, který vysílá ultrazvuk a odpuzuje jím parazity. Jedná se o jednorázovou investici, přívěsek je po aktivaci účinný deset měsíců a pokud ho bude nosit kočka, ochrání tím i koťata, protože ultrazvuk se šíří do vzdálenosti 3 metrů. Z vlastní zkušenosti vím, že funguje. Hodně štěstí!

23.7.2014 23:19
alzbetakocka

XXX.XXX.51.246

Dobrý den,
koťátka mají křehký organismus, například kůže je citlivější. Proto je určitě nejlepší jim dávat jen přípravky přímo doporučené zvěrolékařem k přihlédnutí k věku koťátek. Proto bych Vám doporučila návštěvu veta. Sama bych rozhodně nic nekupovala.

8.8.2014 19:03
perledalex

XXX.XXX.20.15

Pro likvidaci parazitů v prostředí/v domě (blech i dalších, ale na blechu to funguje fakt skvěle!!) existuje naprosto skvělý prostředek ve formě aerosolu. Na mou výslovnou žádost jej již nějakou chvíli z USA importuje přímo dovozce firmy, která to v USA vyrábí. Žádný tomuto podobný volně dostupný výrobek s takovouto účinností v ČR není......
text opsaný z produktu-
Zabíjí blechy a klíšťata, vajíčka blech, šváby, mravence, pavouky, moskyty a rybenku domácí
Dosáhne na blechy schované v kobercích, rohožích, závěsech, čalounění, psích peleších a mezerách v podlaze. K použití v rodinných pokojích, velkých pokojích, garažích a boudách
Nezanechává žádný dlouhotrvající zápach (moje pozn.: naopak místnosti poté krásně voní!)
Obsahuje PRECOR®, což je "Regulátor růstu hmyzu" a chrání po dobu 7 měsíců!!!
Hlavní výhodou produktu je, že jej postavíte do místnosti a necháte obsah volně uvolňovat, čímž se aerosol dostane do všech potřebných míst.
Sama mám vyzkoušeno léty používání v chovatelské stanici psů a zároveň máme spoustu kočiček všechny venkovní! smajlík
Další info ráda napíšu nebo do emailu alexandra@perledusahel.com

Kater

29.9.2016 17:44
Kater

XXX.XXX.116.106

Dobry den muzu se zeptat jak se ten pudr jmenuje kocicknajednou se mi na kocce objevili blesky a ma pred porodem nechci ji trapit v jejim stavu koupeli a nebo sprejem asi je chytla kdyz byla na hlidacce u kamaradky jinak pred mesicem dostala kapicky frontline jenom jako prevenci ale asi to v kozisku moc dlouho neucinkuje tak asi ti malicci az se narodi budou mit taky kozisek bleskatej :(.Dekuju moc za odpoved ;).

Sejbi

28.8.2019 23:21
Sejbi

XXX.XXX.76.222

Dobrý den, našla jsem si opravdu nádherné koťátko od nějaké paní a s přítelem si ho chceme vzít ale problém je že jsem si všimla že je celé zablešené 😔😔 😔 pomáhá ten pudr okamžitě? Jelikož bych nechtěla ryskovat zablešení celého bytu. Už jsme se s tím potýkaly když jsme chtěly nechat připustit kočičku a vypujčili jsme si zablešeného kocoura takže pěkné překvapení a koťata nebyly, vím tedy jak moc je to nepříjemná záležitost které bych chtěla opravdu předejít.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.8.2019 15:33
Uživatel s deaktivovaným účtem

pokud má aspoň šest neděl, už můžete vzít něco pořádného od veterináře. volně prodejnými prostředky akorát riskujete ten zablešený byt.

18.9.2019 17:48
Michaela Blahova

XXX.XXX.211.245

Dobry den,mame 2mesicniho kocourka a ten chytil blesky. Koupila jsem pipetu,kterou jsme dali mezi ouska a dostal i pastu na odcerveni. Chci se zeptat,jak poradne odblesit byt?uz ty potvory vidim uplne vsude...vim ze koberce,pelisky,postele a textil uz osetruji,ale kde vsude se mohou ukryvat?treba ikdyz jen prolezou nekde?treba po aktovce nebo po hrackach? A jak zjistim ze je nemam i ja?zadne stipance nemam,ale svedi me cela osoba :-(

LuciStepik

26.7.2020 11:30
LuciStepik

XXX.XXX.168.201

Vyzadejte si u veta tabletu comfortis, zabíjí blechy účinně a kočka vám je vysbírá i doma. Odblesili jsme si tak i hodně zablešený byt. Jen kojící a březí kočka nesmí

26.7.2020 14:34
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

LuciStepik napsal(a):
Vyzadejte si u veta tabletu comfortis, zabíjí blechy účinně a kočka vám je vysbírá i doma. Odblesili jsme si tak i hodně zablešený byt. Jen kojící a březí kočka nesmí

V pohodě, ona to zvládne i ta pipeta, nemusíte nijak plašit.

ANAJKA

10.7.2021 07:53
ANAJKA

XXX.XXX.61.21

Dobrý den

Mám kočičku v ČERVENCI 20. bude mít 3 měsíce a chci jí zbavit blech nevím jaký přípravek koupit.

Děkuji

Zabloudilová

10.7.2021 16:20
rapotacka11

XXX.XXX.224.202

V lékárně kupte něco na odblešení koťěte.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík