marcha
napsal(a):
Ahoj, máme zhruba 10 týdenní kotě, které když odpočívá u někoho na klíně, děsně slintá. Vrní, mlaská a sliní, úplně nás vždycky zmáčí... Proč to dělá? Myslí si, že cucá u mámy?
Díky!
Je to možné, ale pro všechny případy bych dopručovala nechat u veterináře zkontrolovat jestli má v pořádku zuby a dásně.
marcha
napsal(a):
Ahoj, máme zhruba 10 týdenní kotě, které když odpočívá u někoho na klíně, děsně slintá. Vrní, mlaská a sliní, úplně nás vždycky zmáčí... Proč to dělá? Myslí si, že cucá u mámy?
Díky!
Dobrý den, mám doma teď už 7 měsíčního korourka. Máme ho doma 5 měsíců, je jistojistě v pořádku co se zdraví týče (hlavička je občas čertovky zlobivá ) a slintá taky.
Když je spokojený, tak se schoulí do klubíčka, chytne si prst do huby nebo se lehce zakousne do ruky (mojí) a slintá tak že mi tečou sliny po celé ruce. Včera slintal tak že jsem měla mokrou košili i peřinu.
Máme i kočičku taky malou a ta to nedělá.
Známých 9 letá kočka taky slintá a nemusí ani cucat.
Nevím jestli se mu stýská po mámě kočce, ale vypadá velmi spokojeně a my už máme doma dostatečné množství hadrů na sliny :)))
Máme ho rádi tak co :))
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jeden z kocourů slintá, když se s ním mazlí synátor. Já tiše "závidím"
Isistera
napsal(a):
Jeden můj kocourek, když ho hladím, mi taky vždycky "šlape" na břiše a po kapkách mu z pusinky odkapávají sliny... Slastně u toho vrní a přivírá oči, tak jsem došla k závěru, že prostě jen "slintá blahem"
To mně právě dělá ten můj , akorát nešlape .A ještě se lísá jak blázen a ducá do mně hlavou.