Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.11.2005 12:32

Ahoj, máme zhruba 10 týdenní kotě, které když odpočívá u někoho na klíně, děsně slintá. Vrní, mlaská a sliní, úplně nás vždycky zmáčí... Proč to dělá? Myslí si, že cucá u mámy?
Díky!

16.8.2005 16:36

marcha napsal(a):
Ahoj, máme zhruba 10 týdenní kotě, které když odpočívá u někoho na klíně, děsně slintá. Vrní, mlaská a sliní, úplně nás vždycky zmáčí... Proč to dělá? Myslí si, že cucá u mámy?
Díky!

Je to možné, ale pro všechny případy bych dopručovala nechat u veterináře zkontrolovat jestli má v pořádku zuby a dásně.

23.11.2005 12:32

marcha napsal(a):
Díky!

Dobrý den, mám doma teď už 7 měsíčního korourka. Máme ho doma 5 měsíců, je jistojistě v pořádku co se zdraví týče (hlavička je občas čertovky zlobivá ) a slintá taky.

Když je spokojený, tak se schoulí do klubíčka, chytne si prst do huby nebo se lehce zakousne do ruky (mojí) a slintá tak že mi tečou sliny po celé ruce. Včera slintal tak že jsem měla mokrou košili i peřinu.
Máme i kočičku taky malou a ta to nedělá.

Známých 9 letá kočka taky slintá a nemusí ani cucat.

Nevím jestli se mu stýská po mámě kočce, ale vypadá velmi spokojeně a my už máme doma dostatečné množství hadrů na sliny :)))
Máme ho rádi tak co :))

5.2.2016 22:42
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Co to znamená když kočka při mazlení a hlazení slintá ?

6.2.2016 12:32
lavacca

XXX.XXX.164.49

kobylatko napsal(a):
Co to znamená když kočka při mazlení a hlazení slintá ?

Že je spokojená a maximálně si to úžívá. Taky mi to kočeny dělavají - když joo dobře drbu. :).

7.2.2016 07:58
joanne.s

XXX.XXX.46.33

Fakt? to je dobré:)

mně rusák neslintá nikdy, ať hladím a drbu, jak chci dlouho:).

7.2.2016 10:28
lavacca

XXX.XXX.164.49

joanne.s napsal(a):
Fakt? to je dobré:)

mně rusák neslintá nikdy, ať hladím a drbu, jak chci dlouho:).

Mně to dělají 3 z 10. Ostatní mě většinou jen láskyplně "šlapou" na noze či na ruce.

7.2.2016 12:19
fikovnice

XXX.XXX.99.69

lavacca napsal(a):
Mně to dělají 3 z 10. Ostatní mě většinou jen láskyplně "šlapou" na noze či na ruce.

Mně dokonce už ani nešlapou, "jen" předou a předou a mladej se otírá .

7.2.2016 14:29
Isistera

XXX.XXX.132.161

Jeden můj kocourek, když ho hladím, mi taky vždycky "šlape" na břiše a po kapkách mu z pusinky odkapávají sliny... Slastně u toho vrní a přivírá oči, tak jsem došla k závěru, že prostě jen "slintá blahem"

7.2.2016 14:30
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Isistera napsal(a):
Jeden můj kocourek, když ho hladím, mi taky vždycky "šlape" na břiše a po kapkách mu z pusinky odkapávají sliny... Slastně u toho vrní a přivírá oči, tak jsem došla k závěru, že prostě jen "slintá blahem"

Jj, je to tak!

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.2.2016 14:37
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jeden z kocourů slintá, když se s ním mazlí synátor. Já tiše "závidím"

7.2.2016 15:06
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Isistera napsal(a):

To mně právě dělá ten můj , akorát nešlape .A ještě se lísá jak blázen a ducá do mně hlavou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík