semy
napsal(a):
a takhle se seznamovala s osmáčkama...:-)
hrajeme si..:-)
semy
napsal(a):
Jmenuje se Myšička......sice jsme pořád přemýšleli o jiném jméně, ale už jí to asi zůstane..:-)
Rasa je "venkovská"....ale velice povedená...:-)))....přijde mě trošku podobná Britský.....:-)
Je to opravdu naše zlatíčko....:-))))
Gratuluji k výběru jména Taky máme Myšku (ale píšeme Myshka, aby to vypadalo vznešeněji
)
Tady je naše krasavice
mikka
napsal(a):
Já té mojí říkám taky Myško, ikdyž oficiálně se jmenuje Buffi
Je chytrá a slyší na obě.Zdá se mi to nebo je modrá?
Přijde mě, že už na to taky docela slyší..je to fakt šikulka....chodí na zavolání....:-)....
Opravdu je do modra......něco mezi modrou a kouřově šedou...:-)
semy
napsal(a):
Přijde mě, že už na to taky docela slyší..je to fakt šikulka....chodí na zavolání....:-)....
Opravdu je do modra......něco mezi modrou a kouřově šedou...:-)
Moc hezké koťátko
Někdy se i na venkově urodí krásná koťata ušlechtilých barev :) Čistě bílé, modré, dokonce jsem viděla po zahradách běhat i colourpointy :)
Tak ať jste s koťátkem šťastní!
adela b
napsal(a):
Moc hezké koťátko
Někdy se i na venkově urodí krásná koťata ušlechtilých barev :) Čistě bílé, modré, dokonce jsem viděla po zahradách běhat i colourpointy :)
Tak ať jste s koťátkem šťastní!
rosteme a hrajeme si....:-)))
eliskam
napsal(a):
Gratuluji k výběru jména Taky máme Myšku (ale píšeme Myshka, aby to vypadalo vznešeněji
)
Tady je naše krasavice
Eliskam: Teda ta vaše Myška jako by z oka vypadla naší Felis, jenom felisa je asi o něco mladší - teď jí jsou asi čtyři měsíce. Budu sem muset dát foto pro srovnání. Ale až vypadnu z práce.