Ahojky - zdravim vsechny.. toto je nase 2 leté miminko - Angee - britka bez PP. Ted zrovna mrouska a rozhodujeme se mezi kotatkama a kastraci. Z diskuzi jsem dosla k zaveru, ze kotatko jsou pro nas nerealne, neni to tak easy, jak jsem si to predstavovala. Tak snad nam to odpusti a bude porad tak hrava jak je ted (viz foto).
sppring
napsal(a):
Ahojky - zdravim vsechny.. toto je nase 2 leté miminko - Angee - britka bez PP. Ted zrovna mrouska a rozhodujeme se mezi kotatkama a kastraci. Z diskuzi jsem dosla k zaveru, ze kotatko jsou pro nas nerealne, neni to tak easy, jak jsem si to predstavovala. Tak snad nam to odpusti a bude porad tak hrava jak je ted (viz foto).
Druhé foto :)
maťa

mikka
napsal(a):
Angee je moc krásná kočička....a po kastraci určitě svoji hravost neztratí.Taky jsem se toho u té mojí dračice bála, ale je v pohodě...stejný blázen jako před operací
Tak tak, naše Čika dokonce po kastraci začala být přítulnější a hravější, dříve to byla spíše samotářská číča
Jen asi 14 dní po kastraci byla jiná kočka....uražená, naštvaná, dívala se na nás tak ošklivě, co jsme jí to provedli
Ale už je dááávno zapomenuto, dnes je jí 13 roků pryč a je to větší a větší mazlík
sppring
napsal(a):
Já bych řekla že po kastraci je to naopak lepší. Chovné kočky jsou takové ustarané, ale kastráti zůstávají i v pokročilém věku hravými koťaty.
alenav
napsal(a):
Já bych řekla že po kastraci je to naopak lepší. Chovné kočky jsou takové ustarané, ale kastráti zůstávají i v pokročilém věku hravými koťaty.
My jsme naši kočindu taky nechali vykastrovat a vůbec se nezměnila. Je pořád stejně ulítaná a hraje si jak malé kotě
sppring
napsal(a):
A posledni :)
tak uz jsme po kastraci :( vcera vecer jsme si uzili.. celou noc jsme se u ni stridali, chela porad chodit (moc ji to po narkoze neslo) a skakat (na linku a tak),takze musela mit neustaly dozor. K ranu usla na delsi dobu a dneska cele dopoledne spinka ale sem tam sebou sije. Doufam,ze se ji brisko brzy zahoji. Pan doktor udelal uplne obycejne stehy,takze rana vypada hrozne a bojim se,ze si bude vykusovat stehy.Cetla jsem na jinem webu,ze jina doktorka udlela specialni plasticky steh,ktery je vevnitr a sam se rozpadne a jeste to necim prelepila. Byla u toho fotka a ani bych nepoznala, ze je cica po operaci,fakt pekna prace. A mela to pry behem chvilky. :( Takze priste bych uz radeji priste zjistila vice referenci.....