Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2008 08:59

Dobrý den
Nemáte někdo zájem o tohoto nádherného mrňouska?
Kontakt na zadavatelku: srnka@seznam.cz , 773 535 128

7.1.2008 09:11

efi napsal(a):
Dobrý den

Ahojky mohla bych znát cenu?

7.1.2008 10:39

jajina napsal(a):
Ahojky mohla bych znát cenu?

Já ten inzerát jenom zprostředkovávám, ale paní psala, že za 300 (vakcinace).
On vypadá úplně úchvatně, ale prý je to jenom "pouliční směska" a nějací lidé se ho i s jeho bráškou chtěli zbavit, tak se jich paní ujala a teď se je snaží udat...bylo by skvělé, kdyby měl mrňousek milující paničku...

9.1.2008 17:55

efi napsal(a):
Já ten inzerát jenom zprostředkovávám, ale paní psala, že za 300 (vakcinace).
On vypadá úplně úchvatně, ale prý je to jenom "pouliční směska" a nějací lidé se ho i s jeho bráškou chtěli zbavit, tak se jich paní ujala a teď se je snaží udat...bylo by skvělé, kdyby měl mrňousek milující paničku...

Nikomu se Kentík nezalíbil?

10.1.2008 10:15

efi napsal(a):
Nikomu se Kentík nezalíbil?

úplně mi srdce usedá. Nemít dvě kočky v bytě, jedu si pro něj. Určitě nebude čekat dlouho. Jak je starý (mladý?)

10.1.2008 11:56

orinka napsal(a):
úplně mi srdce usedá. Nemít dvě kočky v bytě, jedu si pro něj. Určitě nebude čekat dlouho. Jak je starý (mladý?)

Bobíšek má dva měsíce
Kdybych neměla tři čičiny, tak bych si ho taky vzala...tak se ho alespoň snažím pomoct udat

10.1.2008 12:35

efi napsal(a):
Bobíšek má dva měsíce
Kdybych neměla tři čičiny, tak bych si ho taky vzala...tak se ho alespoň snažím pomoct udat

zkuste ho dát do nabídky na kocky-online, tam chodí dost lidí, nebo na web Adélky! Je ještě malinký, měl by být u mámy.

10.1.2008 19:53

efi napsal(a):
Dobrý den

Ahoj, odkud jste?

10.1.2008 20:29

orinka napsal(a):
zkuste ho dát do nabídky na kocky-online, tam chodí dost lidí, nebo na web Adélky! Je ještě malinký, měl by být u mámy.

Já mám pocit že na kocky-online.cz Kentík už je.

10.1.2008 21:20

alenav napsal(a):
Já mám pocit že na kocky-online.cz Kentík už je.

Ano, Kentík má inzerát kde všude...a já jsem si jenom říkala, že ho ještě zkusím dát sem, protože se mi hrozně zalíbil a mám výčitky,že si pro něj nemůžu sama dojet :/

10.1.2008 21:30

canis lupus napsal(a):
Ahoj, odkud jste?

Kocourka nabízí paní Hana Smejkalová z Hradce Králové.
Pokud byste měli někdo o Kenťíka zájem, tak se obraťte prosím na ni...já se s paní Smejkalovou neznám, jenom jsem chtěla pomoct s umístěním Kenta, takže ani nemám jistotu, jestli už není kocourek třeba udaný, ale zkusím to zjistit
Jinak kontakt je: srnka@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík