causinka2
napsal(a):
sem dávejte prosím fotečky vašich kočiček a kočičáku,když spinkajízajímalo by mě totiž,jestli jen ten náš kocour spí tak zajímavě
Takhle třeba spinkala naše Eliska se svými posledními dvěma kocourky - Beníčkem a Balouem
causinka2
napsal(a):
sem dávejte prosím fotečky vašich kočiček a kočičáku,když spinkajízajímalo by mě totiž,jestli jen ten náš kocour spí tak zajímavě
A takhle si ustlal malý Balou na mamině.
causinka2
napsal(a):
Berry má úžasné pózy,ale v PC mám jen obyčejné ležení, tak až budu hrabat v CD, tak hodím něco bláznivého
causinka2
napsal(a):
Tazmán má bývá zlomený jako by ani neměl páteř. Dnes se mi při focení vzbudil, ale byl ovinutý kolem naší fretky Miky, že pod ním nebyla ani vidět
causinka2
napsal(a):
Ještě jsem našla jednu spací ... Eliska s tatínkem
causinka2
napsal(a):
rád spí takto
causinka2
napsal(a):
Něco jsem našla, jsou to koťátka chovatelky od našeho Berryho
causinka2
napsal(a):
ještě tu je další.....
causinka2
napsal(a):
a poslední
causinka2
napsal(a):
causinka2
napsal(a):
Tak já jsem jich taky pár pohledala
Někdy u nás bývá kapku těsno...
causinka2
napsal(a):
takhle spí kluci spolu...
causinka2
napsal(a):
detajl
causinka2
napsal(a):
a takhle se u nás spinkalo první den nalezenečkovi Mikeškovi
causinka2
napsal(a):
a ještě poslední...Samíček ještě jako mimi
causinka2
napsal(a):
Daffy a Čert
alenac
napsal(a):
Takhle třeba spinkala naše Eliska se svými posledními dvěma kocourky - Beníčkem a Balouem
Naše "domácí" kočky jsou rozmazlené dámy, které milují teploučko. Tak takto lehává naše 9 letá orientálka , když se topí
jitka
napsal(a):
Naše "domácí" kočky jsou rozmazlené dámy, které milují teploučko. Tak takto lehává naše 9 letá orientálka , když se topí
a takhle spinká druhá naše kočka, ať se topí, či nikoliv..ona si to teplo najde všude..Na fotce teda zrovna otevřela oči, jinak ale takhle běžně spává..
causinka2
napsal(a):
dnes po "náročné" návštěvě chovatelky
causinka2
napsal(a):
andyš
causinka2
napsal(a):
Spí tak, že kolikrát žasneme
causinka2
napsal(a):
Takhle spával Toníček, kocourek, který mě naučil mít ráda kočky. Teď už ale patří do kategorie "Proč se kočka zatoulává". Téměř rok je pryč ...
zdenka1
napsal(a):
Takhle spával Toníček, kocourek, který mě naučil mít ráda kočky. Teď už ale patří do kategorie "Proč se kočka zatoulává". Téměř rok je pryč ...
...tak jsme si pořídíli Otíčka (černobílý) a Lojzíčka (zrzavý, vykastrovaný). Kocourci se mění, gauč zůstává
zdenka1
napsal(a):
...tak jsme si pořídíli Otíčka (černobílý) a Lojzíčka (zrzavý, vykastrovaný). Kocourci se mění, gauč zůstává
Macíček
causinka2
napsal(a):
Zrzeček - rozpláclej jak dlouhej tak širokej
causinka2
napsal(a):
A jeho ségra Zrzka
causinka2
napsal(a):
Tunguzka chrní takhle...
causinka2
napsal(a):
kocourek
causinka2
napsal(a):
takhle spí Berry
babeta135

babeta135
napsal(a):
Tak takhle nějak spí naše čičíny... :-)
A dnešní .........
causinka2
napsal(a):
Náš Micinka většinou spí v kukani, nebo v pelíšku.
causinka2
napsal(a):
A někdy spí takhle...
danmar
napsal(a):
...
Kočiček máme víc a každá spí jinak a jinde....na první fotce Aishka
janike
napsal(a):
Kočiček máme víc a každá spí jinak a jinde....na první fotce Aishka
na druhé Sára...,nejlíp je jí v posteli
janike
napsal(a):
na druhé Sára...,nejlíp je jí v posteli
na třetí Minka, ta spí nejraději v přepravce...
janike
napsal(a):
na třetí Minka, ta spí nejraději v přepravce...
netřeba komentář - kotě Gambík
causinka2
napsal(a):
Srdíčka moje - Tazmán a Berry
causinka2
napsal(a):
...a samotný Taz, ten má poloh, že by jsme zaplnili celé téma
causinka2
napsal(a):
jéé a ještě jsem našla jednu z výstavy, byl tam jeden nádherně zbarvený main coon (proslintala jsem si tam celé tričko) a ten si teda výstavní stres vůbec nepřipouštěl
causinka2
napsal(a):
Takto se chystáme k spánku. www.kocouri.7x.cz
kocouri
napsal(a):
Takto se chystáme k spánku. www.kocouri.7x.cz
Nohu v luftě mám nejraději.
Uživatel s deaktivovaným účtem

causinka2
napsal(a):
tady je "náš-sousedovic" kocourek při celodenní činnosti za poslední teplé dny - polehává v mrtvolném stavu a tváří se jak kdyby měl každou chvíli umřít vedrem. a pak že jsou kočky teplomilný...

causinka2
napsal(a):
a ještě detail hlavy.
Ale k něčemu je to dobrý, ten klid na lůžku co má naordinovaný od veterinářky poctivě dodržuje.
causinka2
napsal(a):
Tak tohle je náš Kokešek a ten si dokáže ustlat naprosto všude.
andreasustrova
napsal(a):
Pro zdenka1:To je mi opravdu líto...sama mám doma černého kocoura Toníčka,je nehorázně mazlivý a nevykastrovaný tak ve mě zatrnulo jak jste to napsala...vím,že se toulají ale představila jsem si své štěstí jak se zatoulal :(....
llucinkaa2
napsal(a):
Pro zdenka1:To je mi opravdu líto...sama mám doma černého kocoura Toníčka,je nehorázně mazlivý a nevykastrovaný tak ve mě zatrnulo jak jste to napsala...vím,že se toulají ale představila jsem si své štěstí jak se zatoulal :(....
takhle hajá moje justýnka
causinka2
napsal(a):
Maminka se synackem. Nejradeji v techto parnych dnech chrapou v hrnci /kvetinaci/
mariaanna
napsal(a):
Maminka se synackem. Nejradeji v techto parnych dnech chrapou v hrnci /kvetinaci/
Simir :)
ma sice luxusni karu
sandimura
napsal(a):
nekdy byva zima na nozicky!
nase dve kocici mimca
zuzana milerová

XXX.XXX.225.230
barbusatka
napsal(a):
kikulína odpočívá
tak tohle je náš Matýsek. Je mu už 9 let a přežil srážku s autem
zuzana milerová

XXX.XXX.225.230
zuzana milerová
napsal(a):
tak tohle je náš Matýsek. Je mu už 9 let a přežil srážku s autem
v krabičce
zuzana milerová

XXX.XXX.225.230
zuzana milerová
napsal(a):
v krabičce
tohle je Maxulka, kterého od loňska nemáme. Lidi si nedokázali ohlídat svoje psi tak ho zadávili
zuzana milerová

XXX.XXX.225.230
zuzana milerová
napsal(a):
tohle je Maxulka, kterého od loňska nemáme. Lidi si nedokázali ohlídat svoje psi tak ho zadávili
Maxulkovi bylo 8 let a předloni jsem našla 3 týdenní koťátko Kulíška
zuzana milerová

XXX.XXX.225.230
zuzana milerová
napsal(a):
Maxulkovi bylo 8 let a předloni jsem našla 3 týdenní koťátko Kulíška
a poslední je Macek kterého jsem našla loni, dnes už bohužel taky není mezi námi protože ho jeden od nás sežral
causinka2
napsal(a):
Přidávám se, náš Max
causinka2
napsal(a):
A ještě jedna, Max s Ronym
evulka
napsal(a):
A ještě jedna, Max s Ronym
Kocourek zvaný Tlusťoch než odešel do nového domova, jediný který tohle ustál
alicej
napsal(a):
Kocourek zvaný Tlusťoch než odešel do nového domova, jediný který tohle ustál
Černobílý roční Macek(nalezenec)a Exokocourek sedmiměsíční Čičí(s PP,jméno uvedeno v PP daleko vznešenější).
causinka2
napsal(a):
třeba takhle......
vera112
napsal(a):
nebo takhle.
moje Číča....polovicni britka, mam ji tyden
kava
napsal(a):
moje Číča....polovicni britka, mam ji tyden
zakhle taky jednou spala....
causinka2
napsal(a):
.
domcaska
napsal(a):
Tak náš kocour spí taky docela zajímavě
naše kočičí slečna Žofka
michaela z
napsal(a):
naše kočičí slečna Žofka
až ji jednou křupne v zádech....
michaela z
napsal(a):
až ji jednou křupne v zádech....
no, k tomu taky není moc co dodat
michaela z
napsal(a):
no, k tomu taky není moc co dodat
o čem se ji asi zdá?
michaela z
napsal(a):
v peřinách je nejlíp!
jak tak koukám, tak my máme většinou spící fotky.....
causinka2
napsal(a):
naše zlatíčko spí zas takhle.
causinka2
napsal(a):
občas se to podaří i takhle.
causinka2
napsal(a):
i tak spíme.
causinka2
napsal(a):
Tak já vám je tu zatím pohlídám.
causinka2
napsal(a):
bertík ... vychovával ho pes tak má podle toho i chování ...
causinka2
napsal(a):
a ještě Bobišek ...takové puntíkate zlatíčko
causinka2
napsal(a):
ted už je z něj veliká kočička ale jako koťátko byl kouzelnej
efendi
napsal(a):
ted už je z něj veliká kočička ale jako koťátko byl kouzelnej
Mánička
dingo
napsal(a):
Rozárka,teda vlástně Rozárek
a do třetice Máňa s Francinem
dingo
napsal(a):
Rozárka,teda vlástně Rozárek
všechny nohy musí mít pohromadě, aby je během spánku nepoztrácel
odberryho
napsal(a):
všechny nohy musí mít pohromadě, aby je během spánku nepoztrácel
mamča si koupila košík na ovoce a takhle to dopadlo
horallka
napsal(a):
mamča si koupila košík na ovoce a takhle to dopadlo
a náš kocour Míša nám deně předvádí různý polohy před kamnama
causinka2
napsal(a):
zdrawim, taky přidávám moje chlupáče:) takhle spinkal náš malej s maminkou, ale jak jsem se přiblížila, už na nás koukal:)
causinka2
napsal(a):
a takhle se válí náš kocour na dvoře v létě, je to mazlina největší:)
causinka2
napsal(a):
ale nejradši spává na našem pejskovi, ale to se mi nepodařilo blejsknout, zrovna z něho slezl, tak zas příště
andreasustrova
napsal(a):
no teda, to snad ani není možný, koukám na foto, kdo tam dal našu kočičku a on je to kocourek:D jsou jak dvojčátka identický:) to je naša šedinka
lussyen
napsal(a):
no teda, to snad ani není možný, koukám na foto, kdo tam dal našu kočičku a on je to kocourek:D jsou jak dvojčátka identický:) to je naša šedinka
a ještě jedna pro Kokoška:)
lussyen
napsal(a):
ale nejradši spává na našem pejskovi, ale to se mi nepodařilo blejsknout, zrovna z něho slezl, tak zas příště
a ještě jedna naša micinka ale domácí gaučová
zbosace
napsal(a):
Tá fyzika mi dala ale zabrať...
kašlem nato... veď je sobota
vlad16

XXX.XXX.132.61
Narazil jsem na tuto stránku až teď, tak připojím naši Nelly. Když má chuť si odpočinout, kdykoli, kdekoli...

Jsem se nasmála
Naše micka chrní pořád :) a v různých polohách tady jsou její nejoblíbenější :).

fikovnice
napsal(a):
Jj, jak píše "Joanne", ovládač od telky do packy. Kdybyste uměla třeba ve Photoshopu udělat takovou pěknou fotomontáž, tak by to aspirovalo na nejlegračnější kočičí foto!
Ovladač mu vypadl z tlapky a má ho vedle levé packy. Není vidět
napsal(a):
Ovladač mu vypadl z tlapky a má ho vedle levé packy. Není vidět
Sice nespí, ale je to it manager

mesič
napsal(a):
Sice nespí, ale je to it manager
U nás říká "ajťák"
Jiřka

XXX.XXX.32.128
Krásné.
milan78

XXX.XXX.17.197
milan78

XXX.XXX.17.197
joanne.s
napsal(a):
Juuu ten je krásnej. mužná poooza
Jojo, uz má pytel, jak pašerak a rad ho ukazuje . Ale jak začne smrdet, tak o nej přijde.
Hanulik

XXX.XXX.24.1
Hanulik

XXX.XXX.24.1
fikovnice
napsal(a):
Ten poslední (to je ten stejný, co první?) je nááádherný, krásné zbarvení!
Ano je je.
Hanulik
napsal(a):
Ano je je.
Nevím, jestli jste pročítala tady nějaké dlouhatánské diskuze, mám teď na mysli moje témata - celou moji anabázi při pořizování nového kocoura. Opakovaně jsem tam psala, že mám ráda mouráče, a když je ještě do stříbrna jako ten Váš, tak . No a jako nejhezčí preferuji, když je to mourek a má bílou náprsenku a bílé ponožky (jednou jsem takového viděla a ten měl bonusově ještě bílou špičku ocásku. Tak takové je moje vysněné zbarvení kočky...a při pořizování to jde stejně do háje - ty představy a sny. Takže pro prvního kocoura jsem jela pro dopředu vybraného - mouráčka kříženého s Britkou, takže krásná kresba a k tomu bílá náprsenka! V útulku si nás nicméně z asi 20 - 30 koček vybral někdo úplně jiný. Obyčejný mourek, který vlezl do klína mámě i mně, tam se stočil a spal! Prostě si nás vyloženě vybral! No takže zbarvení nemá nějaké extra, i když se mu růstem velmi zvýraznila kresba a tomu, co jsem pro něj původně jela, tak tomu se naopak kresba úplně "vyšisovala" (nevím jaké slovo použít, možná setřela), takže je teď prý takový jako "nijaký". Každopádně barvy jsou už jen takovým bonbónkem na dortu, hlavní je osobnost kočky a tady ten kocour se tedy vyvedl tak, že tomu mnohdy až odmítám věřit. Mám na mysli jeho chování, jeho obrovskou mírnost a trpělivost, moc jej miluji.
Hanulik

XXX.XXX.24.1
fikovnice
napsal(a):
Nevím, jestli jste pročítala tady nějaké dlouhatánské diskuze, mám teď na mysli moje témata - celou moji anabázi při pořizování nového kocoura. Opakovaně jsem tam psala, že mám ráda mouráče, a když je ještě do stříbrna jako ten Váš, tak . No a jako nejhezčí preferuji, když je to mourek a má bílou náprsenku a bílé ponožky (jednou jsem takového viděla a ten měl bonusově ještě bílou špičku ocásku. Tak takové je moje vysněné zbarvení kočky...a při pořizování to jde stejně do háje - ty představy a sny. Takže pro prvního kocoura jsem jela pro dopředu vybraného - mouráčka kříženého s Britkou, takže krásná kresba a k tomu bílá náprsenka! V útulku si nás nicméně z asi 20 - 30 koček vybral někdo úplně jiný. Obyčejný mourek, který vlezl do klína mámě i mně, tam se stočil a spal! Prostě si nás vyloženě vybral! No takže zbarvení nemá nějaké extra, i když se mu růstem velmi zvýraznila kresba a tomu, co jsem pro něj původně jela, tak tomu se naopak kresba úplně "vyšisovala" (nevím jaké slovo použít, možná setřela), takže je teď prý takový jako "nijaký". Každopádně barvy jsou už jen takovým bonbónkem na dortu, hlavní je osobnost kočky a tady ten kocour se tedy vyvedl tak, že tomu mnohdy až odmítám věřit. Mám na mysli jeho chování, jeho obrovskou mírnost a trpělivost, moc jej miluji.
No ja jsem rada ze můj Mikisek ma úžasnou povahu. Čim je starší tim je na mě vic závislejší. Porad na mě leží chce se mazlit atd. Zato Theodor to je ten perský je opak. Jak není po něm je zle výraz lítejte všichni kolem mě a děla naschvály. Chci si jeste pořídit Ragdolla ten má údajně taky super povahu ale ono to závisí na kočce jako celek. Ja si třeba v Norsku ochočila velkého norskeho lesního kocoura co byl jako toulavá kočka. Byl tak úžasnej ze sem myslela že ho přepašuju v autě :D ale Mikisek cim je starší vic jde do stříbrna. A hlavně cim dal vic rozte :D chudák nas pes :D.
Raaina

XXX.XXX.173.142
Náš Čiko spává různě, kolikrát nám z toho zůstává rozum stát. Jistě to znáte sami...
Lily spí nejraději všelijak zkroucená každopádně její nejoblíbenější místo je na noťasu
Vaše Vanesska spinká takto
http://www.ruskamodra.com/video-vecerni-relax/
Momentálně jsem musel pořídit druhou podložku pod notebook protože kočka mi tu původní zabavila
http://www.ruskamodra.com/jak-spi-vase-kocky-nase-ruska-modra-takto/.
Kristl

XXX.XXX.102.3