Pro ctyrmesicni kote, ktere ma chlamydiovou rymu a zanet oci jsem na veterine dostala homeopatika. Bereme je uz 6 dni a zatim se nedostavil ucinek jaky bych r¨si predstavovala. Nastalo jen mirne zlepseni, ale za uspech se to povazovat moc neda. Mate s homeopatiky nekdo zkusenosti ? Je jeste cas aby zacaly pusobit, nebo mame proste spatne a fungovat ani nebudou ? Vim ze je to moje blbost ze jsem se veta na to rovnou nezeptala ale fakt mne to nenapadlo, a ted nechci zbytecne plasit.
zirrael
napsal(a):
Pro ctyrmesicni kote, ktere ma chlamydiovou rymu a zanet oci jsem na veterine dostala homeopatika. Bereme je uz 6 dni a zatim se nedostavil ucinek jaky bych r¨si predstavovala. Nastalo jen mirne zlepseni, ale za uspech se to povazovat moc neda. Mate s homeopatiky nekdo zkusenosti ? Je jeste cas aby zacaly pusobit, nebo mame proste spatne a fungovat ani nebudou ? Vim ze je to moje blbost ze jsem se veta na to rovnou nezeptala ale fakt mne to nenapadlo, a ted nechci zbytecne plasit.
Já bych rozhodně kontaktovala veta alespoň telefonicky a řekla bych mu že léčba nezabírá. Mírné zlepšení by možná nastalo i bez léčby.
zirrael
napsal(a):
Zkušenosti s homeopaty mám spíše u mých dětí a myslím, že u zvířat to nebude moc jiné. Při infekčních chorobách synovi zaberou ve velmi krátké době a rychle se uzdraví, u dcery je to vždy delší poces a někdy musím přejít k jiným lékům (na každého to zabírá jinak). Naší kočce jsem dávala homeopata na uklidnění před výstavou zhruba měsíc a obávám se, že její stress nebyl příliš zmírněn.