Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.5.2008 19:55

Daruji kotě, mourovatá kočička stará 6 týdnů. Pokud ji s kamarádkou neudáme, bohužel ji budeme muset odnést do útulku... (Podrobné info o situaci na mailu.) Máme čas do pondělí. Prosím, pomozte. Kočičku po Praze ráda dovezu. Kočička je milá, čistotná a mazlivá. Ráda pomohu s výběrem vhodného krmiva.
Prosím, neodsuzujte, neznáte situaci, ráda vše popíšu na mailu. andela.skoloudova@seznam.cz

2.6.2008 22:18

andelaskoloudova napsal(a):
Daruji kotě, mourovatá kočička stará 6 týdnů. Pokud ji s kamarádkou neudáme, bohužel ji budeme muset odnést do útulku... (Podrobné info o situaci na mailu.) Máme čas do pondělí. Prosím, pomozte. Kočičku po Praze ráda dovezu. Kočička je milá, čistotná a mazlivá. Ráda pomohu s výběrem vhodného krmiva.
Prosím, neodsuzujte, neznáte situaci, ráda vše popíšu na mailu. andela.skoloudova@seznam.cz

Již má majitele.

8.6.2008 20:53

Již má majitele.

Ahoj,taky daruji krásná tříbarevná koťátka,jsou to krásní mazlíčci,odčervení,plně socializovaní.Dám je ale jen do velmi dobrých podmínek hodným lidem,s možností občasných návštěv.Klidně do začátku pomůžu a poradím.Já si je bohužel nechat nemůžu,už dvě kočičky mám a navíc mám malej byt,je už nás prostě hodně....koťátka nejsou moje,zachránila jsem je před jistou smrtí a teď se snažím jim najít láskyplný domov...+420731282249 trusnikovajana@centrum.cz

12.6.2008 19:46

Také daruji 2 - mourovatá

12.6.2008 19:48

blanche napsal(a):
Také daruji 2 - mourovatá

17.6.2008 12:28

blanche napsal(a):

Ta jsou nádherná, nemít doma loveckého psa, hnedka nesu domů

22.6.2008 21:19
janinka1

XXX.XXX.46.21

Ta jsou nádherná, nemít doma loveckého psa, hnedka nesu domů

Daruji tři krásná,zdravá a dokonale vymazlená koťátka do dobrých rukou hodným lidem.Jsou odčervená,naučená na kočičí wc,tříbarevné holčičky.Naučené žít jen v bytě (kvůli nebezpečí před auty).Dovezu kamkoliv po ČR,jsem z Olomouce.Odběr ihned!+420731282249

22.6.2008 21:20
janinka1

XXX.XXX.46.21

janinka1 napsal(a):
Daruji tři krásná,zdravá a dokonale vymazlená koťátka do dobrých rukou hodným lidem.Jsou odčervená,naučená na kočičí wc,tříbarevné holčičky.Naučené žít jen v bytě (kvůli nebezpečí před auty).Dovezu kamkoliv po ČR,jsem z Olomouce.Odběr ihned!+420731282249

a další foteška mojich miláškůů

22.6.2008 21:21
janinka1

XXX.XXX.46.21

janinka1 napsal(a):
a další foteška mojich miláškůů

a eštěěě

22.6.2008 21:21
janinka1

XXX.XXX.46.21

janinka1 napsal(a):
a eštěěě

30.6.2008 13:13
janinka1

XXX.XXX.146.143

janinka1 napsal(a):

Opravdu nikdo z celé republiky nechce koťátko???

30.6.2008 14:57
karelko

XXX.XXX.121.186

janinka1 napsal(a):
Opravdu nikdo z celé republiky nechce koťátko???

a ty se divíš???vždyt útulky praskaj ve švech co tam mají všude koťat i dospělejch koček.Proč to množíš, když na ty chudinky nemáš pak zájemce????

30.6.2008 17:30
odberryho

XXX.XXX.206.139

karelko napsal(a):
a ty se divíš???vždyt útulky praskaj ve švech co tam mají všude koťat i dospělejch koček.Proč to množíš, když na ty chudinky nemáš pak zájemce????

zchladni Karelko. Když si přečteš začátek, tak se dočteš, že koťátka byla zachráněná. Měla je snad Janinka nechat pojít jen proto, že je složité najít jim zájemce?

1.7.2008 07:25
karelko

XXX.XXX.121.186

odberryho napsal(a):
zchladni Karelko. Když si přečteš začátek, tak se dočteš, že koťátka byla zachráněná. Měla je snad Janinka nechat pojít jen proto, že je složité najít jim zájemce?

Měla by si zchladnout ty Kateřinko, Janinka NIKDE nepsala, že je zachránila, nauč se číst vlákna.To psala Anděla a ta už koťata udala.Takže tak!

1.7.2008 08:47
andelaskoloudova

XXX.XXX.55.18

karelko napsal(a):
Měla by si zchladnout ty Kateřinko, Janinka NIKDE nepsala, že je zachránila, nauč se číst vlákna.To psala Anděla a ta už koťata udala.Takže tak!

Milý karelko, opravdu by ses měl naučit číst. Kousek pod mým první příspěvkem janinka píše: koťátka nejsou moje,zachránila jsem je před jistou smrtí a teď se snažím jim najít láskyplný domov...

19.7.2008 19:27
janinka1

XXX.XXX.46.25

Milý karelko, opravdu by ses měl naučit číst. Kousek pod mým první příspěvkem janinka píše: koťátka nejsou moje,zachránila jsem je před jistou smrtí a teď se snažím jim najít láskyplný domov...

Děkuji,že se mě zastáváš,ale to mojim koblížkům nepomůže,čas běží a pořád se mi nikdo neozval,že by je chtěl...Jsem z toho už zoufalá,máme se stěhovat a potřebuji je už někam udat! Jinak je budu muset strčit do útulku a to se mi opravdu nechce!!! Chci je dát někomu,kdo je bude milovat a bude se jim věnovat do konce jejich kočičích 9 životů....Mám nachystanou i darovací smlouvu,aby se nestalo,že kočičky pak majitel vyhodí nebo strčí jinam nebo nedejbože vyhodí! Pak by bylo možné ho právně stíhat.Moc mi na nich záleží!

19.7.2008 22:06
xnadjax

XXX.XXX.72.25

janinka1 napsal(a):
Děkuji,že se mě zastáváš,ale to mojim koblížkům nepomůže,čas běží a pořád se mi nikdo neozval,že by je chtěl...Jsem z toho už zoufalá,máme se stěhovat a potřebuji je už někam udat! Jinak je budu muset strčit do útulku a to se mi opravdu nechce!!! Chci je dát někomu,kdo je bude milovat a bude se jim věnovat do konce jejich kočičích 9 životů....Mám nachystanou i darovací smlouvu,aby se nestalo,že kočičky pak majitel vyhodí nebo strčí jinam nebo nedejbože vyhodí! Pak by bylo možné ho právně stíhat.Moc mi na nich záleží!

Janinko, nevím, jestli koťátka inzeruješ i jinde, tady to určitě nestačí. Důležité jsou pěkné fotky, nafoť koťátka jednotlivě, aby je bylo dobře vidět. Taky nedávám koťata jinam než do bytu, protože mám zkušenosti, že kočky s výběhem mají (až na výjimky, které potvrzují pravidlo) velice krátký život. Když tohle ale dopředu napíšeš do inzerátu, napíšou ti případní zájemci to, co chceš slyšet a ne to, co je pravda. Já píšu pouze, že koťata jsou vychovaná v bytě, čistotná, pak se ptám zájemců na podminky - jestli bydlí v bytě nebo v domku, jestli bude kotě jen v bytě nebo bude chodit i ven, jestli už měli kočku... Je třeba dávat inzeráty s pěknými fotkami na www.bazos.cz (je dobré inzerát natopovat), www.hyperinzerce.cz, www.slando.cz, www.sbazar.cz, www.annonce.cz , www.modrykocour.cz . Inzeráty je třeba neustále obnovovat, aby byly v inzerci vepředu. Je to docela pracné a náročné na čas, jinak se ale koťata těžko dají udat do dobrých podmínek.

williams loans

8.9.2015 10:25
williams loans

XXX.XXX.11.6

URGENT ÚVĚR NABÍDKA PLATÍ TEĎ.
Ahoj,
 Jmenuji se paní Morgan Robert, jsem z Ohio USA, jsem ženatý, mám
hledal skutečné úvěr společnosti za posledních 5 měsíců a
vše, co jsem dostal, byla banda podvody, kteří mě provedených jim věřit a na konci
dne, vzali mé peníze, aniž by něco na oplátku, všechny
moje naděje byla ztracena, dostal jsem zmatený a frustrovaný, já ho najít velmi
obtížné nakrmit svou rodinu, nikdy jsem nechtěl mít nic společného
úvěrových firem na internetu, tak jsem šel půjčit nějaké peníze od A
přítel jí řekl, jsem všechno, co se stalo, a ona řekla, že mi může pomoci, že
ona ví, že úvěr společnost, která mi může pomoci s jakýmkoliv množstvím úvěru
potřeboval mě s velmi nízkou úrokovou sazbou ve výši 2%, že se právě dostal
půjčka od nich, ona mě zaměřen na to, jak žádat o půjčku, jsem udělal
stejně jako ona mi řekla, jsem se s nimi na E-mail: (williamsloans14@gmail.com), nikdy jsem věřil, ale já se snažil, a my
Největším překvapením jsem dostal půjčku do 24 hodin, nemohl jsem uvěřit,
Jsem šťastný a bohatý znovu a já jsem děkoval Bohu, že takové půjčky
společnosti, jako je tento, stále ještě existují na těchto podvodech celého místa,
prosím, já poradit každý, tam venku, kteří jsou v nouzi úvěru jít na
(williamsloans14@gmail.com), které se nikdy nepodaří vás, a
váš život se změní jako já udělal.

8.9.2015 12:15
fikovnice

XXX.XXX.240.1

williams loans napsal(a):
URGENT ÚVĚR NABÍDKA PLATÍ TEĎ.
Ahoj,
 Jmenuji se paní Morgan Robert, jsem z Ohio USA, jsem ženatý, mám
hledal skutečné úvěr společnosti za posledních 5 měsíců a
vše, co jsem dostal, byla banda podvody, kteří mě provedených jim věřit a na konci
dne, vzali mé peníze, aniž by něco na oplátku, všechny
moje naděje byla ztracena, dostal jsem zmatený a frustrovaný, já ho najít velmi
obtížné nakrmit svou rodinu, nikdy jsem nechtěl mít nic společného
úvěrových firem na internetu, tak jsem šel půjčit nějaké peníze od A
přítel jí řekl, jsem všechno, co se stalo, a ona řekla, že mi může pomoci, že
ona ví, že úvěr společnost, která mi může pomoci s jakýmkoliv množstvím úvěru
potřeboval mě s velmi nízkou úrokovou sazbou ve výši 2%, že se právě dostal
půjčka od nich, ona mě zaměřen na to, jak žádat o půjčku, jsem udělal
stejně jako ona mi řekla, jsem se s nimi na E-mail: (williamsloans14@gmail.com), nikdy jsem věřil, ale já se snažil, a my
Největším překvapením jsem dostal půjčku do 24 hodin, nemohl jsem uvěřit,
Jsem šťastný a bohatý znovu a já jsem děkoval Bohu, že takové půjčky
společnosti, jako je tento, stále ještě existují na těchto podvodech celého místa,
prosím, já poradit každý, tam venku, kteří jsou v nouzi úvěru jít na
(williamsloans14@gmail.com), které se nikdy nepodaří vás, a
váš život se změní jako já udělal.

Nahlášeno adminovi!
Ještě na to naletí někdo, jako ta paní na "Psech", co za obdobný inzerát přeložený automatem vysolila kolem 15 tis. Kč a teď má jen oči pro pláč!
Taková svinstva tu nemaj co dělat!

8.9.2015 13:48
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Díky fikovnice. tak to je síla.

franklin scott

8.9.2015 14:00
franklin scott

XXX.XXX.11.13

Ahoj
Chcete-li správně, abych se představil, já jsem pan Franklin Scott soukromý věřitel i rozdávat půjčku ve výši 2% úrokovou sazbou. Jedná se o finanční příležitost u vašich dveří krok, se ještě dnes a získejte rychlé půjčky. Existuje mnoho tam venku hledají finanční příležitost, nebo pomoc po celém místech a přesto stále nejsou schopni dostat jeden. Ale to je finanční příležitost u vašich dveří krok, a jako takový si nemůžete dovolit nechat ujít tuto příležitost. Tato služba je poskytnout oběma jednotlivce, společnosti, obchodní muže a ženy. Výše úvěru
sahá od jakékoliv množství dle Vašeho výběru Pro více informací
kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: franklinosayandescott@gmail.com

ÚVĚR PŘIHLÁŠKA výplň a RETURN.

Celé jméno...

Osobní Telefonní číslo...

Země...

Adresa...

Státní...

Věk...

Už jste použili předtím?...

Stav...

Výše úvěru potřebná jako půjčku...

Úvěr Doba trvání...

Zaměstnání...

Měsíční příjem...

V potvrzení těchto údajů, se zašleme vám naše podmínky spolu s splátkovým kalendářem a pokud souhlasíte s podmínkami, stojíte dostat své půjčky do 24 hodin. To záleží na vašem závažnosti a naléhavosti při získávání úvěru. E-mail: franklinosayandescott@gmail.com
Rád jsem čekají na Vaši rychlou reakci,

S úctou,

Pan Franklin Scott..

8.9.2015 14:04
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Nahlášeno adminovi.

Ani toto svinstvo tu nemá co dělat.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.9.2015 14:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

Syčáci, spamují nám to tady

8.9.2015 19:18
saty

XXX.XXX.10.1

Co to je? no nic nahlášeno třeba když to nahlasí víc lidí rychleji se toho zbavíme.

8.9.2015 20:29

Dobrý den,

spamy byly smazány a příslušný účet zablokován.

S pozdravem a díky za upozornění

Admin.

8.9.2015 20:30
saty

XXX.XXX.10.1

iFauna napsal(a):
Dobrý den,

spamy byly smazány a příslušný účet zablokován.

S pozdravem a díky za upozornění

Admin.

Super práce

8.9.2015 21:36
fikovnice

XXX.XXX.240.1

joanne.s napsal(a):
Nahlášeno adminovi.

Ani toto svinstvo tu nemá co dělat.

Vidíte, tak já tu jsem až teď, tak ani nevím, co se nám tu mezitím objevilo zase za zázraky. Admin byl rychlejší!

8.9.2015 21:38
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Syčáci, spamují nám to tady

Přesně tak! My si to tu hýčkáme, máme tu super kolektiv a nějaký d..il tu bude vkládat nějaké stupidoviny?!

Přidejte reakci

Přidat smajlík