Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.6.2008 15:37

Prosím poraďte mi, jakou má barvu toto britské koťátko... Děkuji!! Jsem laik..modrá tečkovaná..mramorovaná nebo jiná?

12.6.2008 15:40

veronikagel napsal(a):
Prosím poraďte mi, jakou má barvu toto britské koťátko... Děkuji!! Jsem laik..modrá tečkovaná..mramorovaná nebo jiná?

ta nejsvětlejší uprostřed

13.6.2008 05:19

veronikagel napsal(a):

Pravděpoodobně se jedná o modrou tečkovanou nebo možná tygrovanou barvu - jistě to bude možné poznat až bude kotě dospělé. Pokud bude chodit na výstavy můžete ho nejprve vystavit v ověřovací třídě a s přesným určením barevné variety vám pomohou posuzovatelé. Určitě to není mramorovaná kresba, ta vypadá úplně jinak. Pro ilustraci vkládám foto kočičky, která sice není modrá, ale červená - mramorovaná kresba je na ní ale dobře patrná.

13.6.2008 05:22

alenav napsal(a):
Pravděpoodobně se jedná o modrou tečkovanou nebo možná tygrovanou barvu - jistě to bude možné poznat až bude kotě dospělé. Pokud bude chodit na výstavy můžete ho nejprve vystavit v ověřovací třídě a s přesným určením barevné variety vám pomohou posuzovatelé. Určitě to není mramorovaná kresba, ta vypadá úplně jinak. Pro ilustraci vkládám foto kočičky, která sice není modrá, ale červená - mramorovaná kresba je na ní ale dobře patrná.

A ještě jedno foto.

20.4.2011 16:12
lavacca

XXX.XXX.1.3

máme nyní 3 týdenní koťata. Máma modře mramorovaná, táta modrý. Máme 4 modrá, 1 modře tečkované a 2 tečkovaná koťátka, u kterých pořád nevím zda jsou "obyčejně" modře tečkovaní či se tomu říká ještě jinak. poradíte?

Kočička:

6.12.2011 19:42
lavacca

XXX.XXX.1.3

prohlížela jsem teď inzerci a zaujala mě barva na této fotce. Prý je to "whiskas briťák" (otec prý interšampión Německa). Mně to ale na stříbřitý mramor přijde moc tmavé. Co vy na to? smajlík

7.12.2011 19:40
alenav

XXX.XXX.28.143

Podle mě jde o barvu modře mramorovanou bez stříbra.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.12.2011 17:33
Uživatel s deaktivovaným účtem

lavacca napsal(a):
prohlížela jsem teď inzerci a zaujala mě barva na této fotce. Prý je to "whiskas briťák" (otec prý interšampión Německa). Mně to ale na stříbřitý mramor přijde moc tmavé. Co vy na to? smajlík

Mám doma papírovou whiskas kočičku a občas na nějakých fotkách vypadá také takhle našedle - sice né tolik jako na této fotce. Lepší foto by nebylo k zahození a na to by si měl prodávající dát záležet, jestli prodává čistokrevnou kočku.

8.12.2011 19:45
lavacca

XXX.XXX.1.3

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mám doma papírovou whiskas kočičku a občas na nějakých fotkách vypadá také takhle našedle - sice né tolik jako na této fotce. Lepší foto by nebylo k zahození a na to by si měl prodávající dát záležet, jestli prodává čistokrevnou kočku.

že by to bylo teda jen fotkou? smajlík Nevím, možný to možná je. Jen mě to zaujalo. :)

27.2.2012 22:11
viridian

XXX.XXX.207.126

Hlvně to není briťák, alespoň ne v dobrém typu:-)

Vema

6.7.2012 13:35
Vema

XXX.XXX.18.100

Koťátko úplně nahoře bude modrá tečka/tygr. Spš hlasuji pro tečku. Přikládám foto, jak vypadá britská modrá tečkovaná v dospělosti - náš kocour CH Angelo Z Kamenného vrchu, CZ

Přidejte reakci

Přidat smajlík