Jak píši ve svém příspěvku na nemoderované diskusi (nalezené kotě), mám doma - zatím - tři koťata, která mi byla nabídnuta sousedkou takto: "Máme na půdě koťata, odpoledne přijede bratr a zabije je. Ty máš kočky ráda, nechceš si je vzít?" Chtěla jsem je.
Koťátka už jsou naučená na kočičí záchod, jsou odčervená, zdravá, hravá... Pokud by měl o některé kotě někdo zájem, může mne kontaktovat mailem - xnadjax@seznam.cz
xnadjax
napsal(a):
Jak píši ve svém příspěvku na nemoderované diskusi (nalezené kotě), mám doma - zatím - tři koťata, která mi byla nabídnuta sousedkou takto: "Máme na půdě koťata, odpoledne přijede bratr a zabije je. Ty máš kočky ráda, nechceš si je vzít?" Chtěla jsem je.
Koťátka už jsou naučená na kočičí záchod, jsou odčervená, zdravá, hravá... Pokud by měl o některé kotě někdo zájem, může mne kontaktovat mailem - xnadjax@seznam.cz
zrzavý kocourek
xnadjax
napsal(a):
zrzavý kocourek
Kočička je mouratá se zrzavým plamínkem na nose
xnadjax
napsal(a):
Kočička je mouratá se zrzavým plamínkem na nose
Třetí kotě je kocourek - mourek
xnadjax
napsal(a):
Třetí kotě je kocourek - mourek
No takovým podobným způsobem jsem přišla k našim třem koťátkům,lidi jsou bezcitní! Jak můžou jít a zabít kotě??!!!! To je vážně na blití! Snažím se najít nový domov pro naše tři koblížky...já si je nechat nemůžu,už mám dvě dospělé kočenky a navíc žiji v malém bytě a je to neúnosné mít ve 2+kk pět koček....
janinka1
napsal(a):
No takovým podobným způsobem jsem přišla k našim třem koťátkům,lidi jsou bezcitní! Jak můžou jít a zabít kotě??!!!! To je vážně na blití! Snažím se najít nový domov pro naše tři koblížky...já si je nechat nemůžu,už mám dvě dospělé kočenky a navíc žiji v malém bytě a je to neúnosné mít ve 2+kk pět koček....
Kocourek
xnadjax
napsal(a):
Zrzek už má nový domov.
Přišli další čtyři nalezenci. Stříbřitá kočička
xnadjax
napsal(a):
Přišli další čtyři nalezenci. Stříbřitá kočička
Kouřově zbarvený kocourek
canis lupus
napsal(a):
Ten kouřový je nádherný, vždycky jsem si takového přála, ale teď je na cestě ke mě jeden malý bílozrzek... Přeju koťákům, ať najdou dobré lidi.
Šedobílý kocourek odjel do nového domova.
xnadjax
napsal(a):
Jsme z jižních Čech, ale vzdálenost není takový problém, jsem ochotna kotě dovézt i poměrně daleko. Rozhodující jsou podmínky v novém domově a hlavně kočkomilní lidé.
Stříbřitá kočička odjede do nového domova v pátek.
lee
napsal(a):
Jsou to opravdu krásná koťátka. Bohužel doma už by mi asi další kočičák neprošel
Malý mourek už také bydlí "ve svém"...