Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.3.2006 15:48

máme 4 ocásky, 8 oušek, 16 nožiček, narodili se 1.3.2006 v průběhu dne.
Všichni jsou zdraví, Terezka to zvládla a koťata jsou živá a tváří se zdravě. Zatím jsem nebyla schopná zjistit co jsou holky a co kluci, ale to mi snad mamina brzy dovolí.

Filípek he hrdý otec, dětičky si očichal, olízl a teď dává pozor na zvuky, které se linou z pod Terezky.

2.3.2006 19:09

anita napsal(a):
Všichni jsou zdraví, Terezka to zvládla a koťata jsou živá a tváří se zdravě. Zatím jsem nebyla schopná zjistit co jsou holky a co kluci, ale to mi snad mamina brzy dovolí.

Filípek he hrdý otec, dětičky si očichal, olízl a teď dává pozor na zvuky, které se linou z pod Terezky.

gratuluji k tolika pacičkám , ouškům a ocásků!
terezka je sibiřka?

2.3.2006 20:27

laskominka napsal(a):
gratuluji k tolika pacičkám , ouškům a ocásků!
terezka je sibiřka?

Ne, není čistokrevná.
Teď se ti budou Anito moc blbě udávat koťata, hysterie sílí, dneska k nám na veterinu přinesla jedna ženská nechat utratit kocoura, kvůli ptačí chřipce

2.3.2006 20:31

bandy napsal(a):
Ne, není čistokrevná.
Teď se ti budou Anito moc blbě udávat koťata, hysterie sílí, dneska k nám na veterinu přinesla jedna ženská nechat utratit kocoura, kvůli ptačí chřipce

to si děláte legraci? přeci není možné, aby taková slepice, která může být sama nositelka ptačí chřipky odešla živá!

2.3.2006 20:53

janka napsal(a):
to si děláte legraci? přeci není možné, aby taková slepice, která může být sama nositelka ptačí chřipky odešla živá!

Doktor jí to rozmluvil, tak odtáhla, jenže jestli se kocoura zbaví jinak, bůh ví

3.3.2006 07:58

bandy napsal(a):
Doktor jí to rozmluvil, tak odtáhla, jenže jestli se kocoura zbaví jinak, bůh ví

Terezce a Filípkoj moc gratuluji a přeji hodně radosti s miminky.Necháte si alespoň jedno?

3.3.2006 09:52

masa1 napsal(a):
Terezce a Filípkoj moc gratuluji a přeji hodně radosti s miminky.Necháte si alespoň jedno?

Terezka je "mix". Ale na www.hopecat.cz/menu.html je Brenda a dost lidí myslelo, že je to Terinka.
Kotě i nechávat nechceme (i když jsou už teď k zulíbání), bydlíme v malém bytě a přítel nechtěl kočku zádnou a už teď jich máme 6
Tedy 2 domácí a 4 "vetřelce"
Včera jsem kontrolovala pohlaví a jsem z toho nějak zmatená. 1 je jiné než zbylá, ale nějak nevím co je co. Asi 3 holky.
Doufám, že ptačí chřipka nebude takovou pohromou jak media a někteří šílí.
Inz. jsem zatím nedávala, ale už mi 3 zverimexi říkali, ať ho přinesu. Chtěli číslo hned, ale já nechtěla.
Uvidíme jak to dopadne.
Zatím jsou 2 potenciální zájemci, ale moc s nimi nepočítám.
Držte palečky a děkujeme za gratulace.

Filípek se taky stará. Dneska hřál a olizoval.

5.3.2006 17:42

anita napsal(a):
Terezka je "mix". Ale na www.hopecat.cz/menu.html je Brenda a dost lidí myslelo, že je to Terinka.
Kotě i nechávat nechceme (i když jsou už teď k zulíbání), bydlíme v malém bytě a přítel nechtěl kočku zádnou a už teď jich máme 6
Včera jsem kontrolovala pohlaví a jsem z toho nějak zmatená. 1 je jiné než zbylá, ale nějak nevím co je co. Asi 3 holky.
Inz. jsem zatím nedávala, ale už mi 3 zverimexi říkali, ať ho přinesu. Chtěli číslo hned, ale já nechtěla.
Uvidíme jak to dopadne.

Škoda, že nejsou trochu starší. Hledáme ted přesně stejné kotě jako kamaráda k naší 4měsíční Lise.
Koukněte na ní

6.3.2006 08:10

vvvpv napsal(a):
Škoda, že nejsou trochu starší. Hledáme ted přesně stejné kotě jako kamaráda k naší 4měsíční Lise.
Koukněte na ní

Vaše 4 měsíčkní Lisa je nádherné zvířátko. Jsem se jista, že jí kamarádka udělá dobře a Vám při pozorování her a soubojů taky.
Je škoda, že těm našim není víc, ale snad i pak bude někdo hledat kamarády a kamarádky.

Zatím to vypadá, že jsou tam 2 zbojníci. Jediní, kteří stále piští, stále se derou k dalšímu cecíku a jediní, kteří se už vysoukají z boudičky.

Až budou další fota, tak jistě pošlu. Zatím jsou skoro stejní jako byli ve čtvrtek. Jen větší, chlupatější a živější.

7.3.2006 12:45

anita napsal(a):
Uvidíme jak to dopadne.

Jakou barvu a delku srsti budou kotatka v dospelosti mit?
Hledame kote - mourka, s polodlouhou nebo hladkou srsti v dospelosti, jsme z JM, takze pokud nejste az z uplne opacneho konce republiky, tak bychom se urcite domluvily.

7.3.2006 15:22

marika napsal(a):
Jakou barvu a delku srsti budou kotatka v dospelosti mit?
Hledame kote - mourka, s polodlouhou nebo hladkou srsti v dospelosti, jsme z JM, takze pokud nejste az z uplne opacneho konce republiky, tak bychom se urcite domluvily.

koťata vypadají že budou šedá po tátovi a tmavě morovaná po mamině (zatím vypadají černá, ale vet. říkal, že asi budou mourovaná). Terinka i Filípek mají delší chlupy. Fíla cca 5 cm drsné přilehlé k tělu a Terinka 8 místy i více cm jemné chlupy. Oba příliš nepelíchají (Fíla trochu víc než Terka - češu 1x týdně), ALE jsme z druhé části republiky Plzeň.

7.3.2006 15:27

anita napsal(a):
koťata vypadají že budou šedá po tátovi a tmavě morovaná po mamině (zatím vypadají černá, ale vet. říkal, že asi budou mourovaná). Terinka i Filípek mají delší chlupy. Fíla cca 5 cm drsné přilehlé k tělu a Terinka 8 místy i více cm jemné chlupy. Oba příliš nepelíchají (Fíla trochu víc než Terka - češu 1x týdně), ALE jsme z druhé části republiky Plzeň.

tak tu fotku jsem nechtěla:

7.3.2006 15:28

anita napsal(a):
tak tu fotku jsem nechtěla:

Terinka a těhotenské kráse

7.3.2006 19:07

anita napsal(a):

Moc gratulujeme, přejeme ať s miminkama zažijete spoustu krásných chvil, ať jsou zdravá a najdou ty nejhodnější páníčky. Těšíme se na další fotky.

7.3.2006 19:23

anita napsal(a):

Oba jsou krasni .
Plzen jeste neni tak hrozna, treba Usti by bylo horsi .
Ted jeste cekame na rozhodnuti nasich znamych, kteri premysleji o pripusteni jejich britky, pokud tohle nevyjde, urcite vas budu kontaktovat! Myslim, ze do konce tydne bych to mohla vedet. Hezky vecer vam i vasim prckum.....

8.3.2006 09:20

marika napsal(a):
Oba jsou krasni .
Plzen jeste neni tak hrozna, treba Usti by bylo horsi .
Ted jeste cekame na rozhodnuti nasich znamych, kteri premysleji o pripusteni jejich britky, pokud tohle nevyjde, urcite vas budu kontaktovat! Myslim, ze do konce tydne bych to mohla vedet. Hezky vecer vam i vasim prckum.....

je to dobré, tatínek je skorobriťák :))) Včera jsem fotila. Fotky jsou tedy rozmazané, ale jsou :)))

8.3.2006 09:23

anita napsal(a):
je to dobré, tatínek je skorobriťák :))) Včera jsem fotila. Fotky jsou tedy rozmazané, ale jsou :)))

klidně pište na filipek.terezka@seznam.cz, přijde mi to hned na telefon. Budu ráda. Ale jsou zatím malincí. Myslím, že jsou 2 holky a 2 kluci. Kluci Světle šedý a černý s bílou náprsenkou a bříškem. Ale jak budou vypadat za týden??
Jsou den ode dne krásnější.
Přítel je alergik a zatím nekýchá,tak myslím, že je to taky plus :)))

8.3.2006 09:24

anita napsal(a):
klidně pište na filipek.terezka@seznam.cz, přijde mi to hned na telefon. Budu ráda. Ale jsou zatím malincí. Myslím, že jsou 2 holky a 2 kluci. Kluci Světle šedý a černý s bílou náprsenkou a bříškem. Ale jak budou vypadat za týden??
Jsou den ode dne krásnější.
Přítel je alergik a zatím nekýchá,tak myslím, že je to taky plus :)))

ten co kouká je jednoznačně nejživější. Ráno na mě už i trošku pokukoval.

15.3.2006 12:35

vemusa napsal(a):
Moc gratulujeme, přejeme ať s miminkama zažijete spoustu krásných chvil, ať jsou zdravá a najdou ty nejhodnější páníčky. Těšíme se na další fotky.

už všichni koukají a lezou po bytě. Jsou to miláčci :))

20.3.2006 12:05

anita napsal(a):
už všichni koukají a lezou po bytě. Jsou to miláčci :))

a další fotky velkých příšerek

20.3.2006 12:06

anita napsal(a):
a další fotky velkých příšerek

a šedá holka

20.3.2006 12:07

anita napsal(a):
a šedá holka

a šedý chlapeček

20.3.2006 12:08

anita napsal(a):
a šedý chlapeček

a černé holčičky

20.3.2006 12:08

anita napsal(a):
a černé holčičky

a všichni nakonec

20.3.2006 21:31

anita napsal(a):
a všichni nakonec

tak během dneška se ozvalo tolika sympatických zájemců, že nám ještě koťátka chybí.
Díky všem a jsem ráda, že už takoví prcci si našli přízeň.

21.3.2006 20:56

anita napsal(a):
Uvidíme jak to dopadne.

Kdybych včera neviděla Brendu na vlastní oči, věřila bych, že je to ona.Terezka je nádherná "sibiřka", mnohé čistokrevné by jí mohly závidět typ!Koťátka jsou sladká, snad jim najdete "teplá hnízdečka".

23.3.2006 11:49

anita napsal(a):
tak během dneška se ozvalo tolika sympatických zájemců, že nám ještě koťátka chybí.
Díky všem a jsem ráda, že už takoví prcci si našli přízeň.

ale sluší jí to i po porodu, že

29.3.2006 09:52

anita napsal(a):
ale sluší jí to i po porodu, že

a je rozhodnuto. prdelky pojedou do daleka k milujícím páníčkům. Jen si musí všichni ještě přes měsíc počkat :))

29.3.2006 09:52

anita napsal(a):
a je rozhodnuto. prdelky pojedou do daleka k milujícím páníčkům. Jen si musí všichni ještě přes měsíc počkat :))

Laien (největší holčička)

29.3.2006 09:53

anita napsal(a):
Laien (největší holčička)

Popelka pojede do Kladna

29.3.2006 09:54

anita napsal(a):
Popelka pojede do Kladna

Litvínovská holka a Plzeňský chlapeček Houmí :))

29.3.2006 11:05

anita napsal(a):
Litvínovská holka a Plzeňský chlapeček Houmí :))

To je skvělé, že mají všichni "objednané" rodiny! Moc jim to přejeme a na dálku drbeme za ouškem! Všechny zdraví kočky Amálka a Rozárka

29.3.2006 11:19

mona napsal(a):
To je skvělé, že mají všichni "objednané" rodiny! Moc jim to přejeme a na dálku drbeme za ouškem! Všechny zdraví kočky Amálka a Rozárka

Pac a pusu Amálko a Rozárko

18.4.2006 09:56

anita napsal(a):

Jsme hraví a veselí

18.4.2006 09:57

anita napsal(a):
Jsme hraví a veselí

a jsme šikovní

18.4.2006 09:58

anita napsal(a):

Houmík, náš chlupatec

18.4.2006 09:59

anita napsal(a):
Houmík, náš chlupatec

dovádíme a jsme malá demoliční četa v plném nasazení

24.4.2006 12:38

anita napsal(a):
dovádíme a jsme malá demoliční četa v plném nasazení

když spí, tak jsou docela hodní :)

4.5.2006 08:12

anita napsal(a):
když spí, tak jsou docela hodní :)

slavná čtyřka, ale kde je ta poslední ...? Sároooo?

4.5.2006 08:12

anita napsal(a):
slavná čtyřka, ale kde je ta poslední ...? Sároooo?

Aha :)

4.5.2006 13:48

anita napsal(a):
Aha :)

Koťátka jsou nádherná a roztomilá,určitě se Vám po nich bude stýskat...

23.5.2006 08:19

masa1 napsal(a):
Koťátka jsou nádherná a roztomilá,určitě se Vám po nich bude stýskat...

Tak 3 miminka už jsou v nových rodinách a mají se náramně dobře.
Jedna holka Popelka čeká na přestavbu bytu své nové majitelky. Už se seznámily a jsou obě ze sebe nadšené :))

Houmík má kámoše pejska Báru a asi bude pejsek ten kdo bude doma poslouchat :)

5.1.2007 13:06

anita napsal(a):
Tak 3 miminka už jsou v nových rodinách a mají se náramně dobře.
Jedna holka Popelka čeká na přestavbu bytu své nové majitelky. Už se seznámily a jsou obě ze sebe nadšené :))

Houmík má kámoše pejska Báru a asi bude pejsek ten kdo bude doma poslouchat :)

Teď už veliký "miminka".
Na všechny kromě Sáry jsem v kontaktu :) To jsem moc ráda

Houmík cca 6 kg

5.1.2007 13:06

anita napsal(a):
Teď už veliký "miminka".
Na všechny kromě Sáry jsem v kontaktu :) To jsem moc ráda

Houmík cca 6 kg

Laienka
cca 5 kg

28.12.2007 10:56

anita napsal(a):