Posílejte fotky vašich koček a kocourů nebo koťat.Potom pro nej kočky hlasujte a koncem května zvolíme miss 1. , 2. , 3. místo.Pozor nesmíte hlasovat pro tu svou !!! Já začínám ....
pat 12
napsal(a):
Posílejte fotky vašich koček a kocourů nebo koťat.Potom pro nej kočky hlasujte a koncem května zvolíme miss 1. , 2. , 3. místo.Pozor nesmíte hlasovat pro tu svou !!! Já začínám ....
to byl Paddy -kocour a zde je Tlapička - kočka. Těšim se na vaše fotky!!!
pat 12
napsal(a):
Leon aneb já tě vidím
anita
napsal(a):
5 týdnů Popelka
1 rok Filípek, čerstvý tatínek 5 týdenních koťátek
anita
napsal(a):
1 rok Filípek, čerstvý tatínek 5 týdenních koťátek
10 měsíců Terinka, maminka 5ti týdenních koťátek
Víc přijatelných fotek a kočiček nemám :)
anita
napsal(a):
5 týdnů Popelka
Zatím bezejmenná holčička, taky 5ti týdenní :))
pat 12
napsal(a):
Bianka - 5 tyzdnove kote
pat 12
napsal(a):
Missák Jonáš (i s rozbitou tlamičkou)
pat 12
napsal(a):
Micka
dejna
napsal(a):
Micka
vnuk Kuba (matkou je sestra Macka)
PS: omlouvám se za kvalitu, je to focený digitálem z normálních fotek, Macek a Kryštof už bohužel umřeli :-(
pat 12
napsal(a):
Naše čokoládová kočička Brenda Tergy, CZ
pat 12
napsal(a):
Tak takhle se měl náš želvovinový kocourek Bodie Sweet Rose, CZ na procházce.
pat 12
napsal(a):
Naše červená tečkovaná kočička Bubble Sweet Rose, CZ
nozzles
napsal(a):
Naše červená tečkovaná kočička Bubble Sweet Rose, CZ
naše princezna
onca
napsal(a):
naše princezna
a ještě jedna.....
omlouvám se, za špatnou kvalitu snímku- je to foceno telefonem
babeta135

onca
napsal(a):
a ještě jedna.....
omlouvám se, za špatnou kvalitu snímku- je to foceno telefonem
Akimek, rok starý britský kocourek, veliký mazel - můj miláček. (Omlovám se za špatnou kvalitu fotky)
babeta135

babeta135
napsal(a):
Akimek, rok starý britský kocourek, veliký mazel - můj miláček. (Omlovám se za špatnou kvalitu fotky)
A moje druhá kočička - Elza. Sice není moc mazlivá, ale je to také můj miláček. S Akimkem budou mít koťátka.
babeta135
napsal(a):
A moje druhá kočička - Elza. Sice není moc mazlivá, ale je to také můj miláček. S Akimkem budou mít koťátka.
Barunka - signal
pat 12
napsal(a):
To je nějaká huňatá princezna.Ale líbí se mi.
to mě potěšilo, že se ti líbí. Je to naše perská princezna..... a tady je s miminkama
pat 12
napsal(a):
Miss klubko koťátek kurilských bobtailů
pat 12
napsal(a):
Slečna Kanika Triniti Ketoi.
pat 12
napsal(a):
Kathynka
pat 12
napsal(a):
Angie po zástřihu
pat 12
napsal(a):
Mindík se zlomeninkou
tadydadydas
napsal(a):
A ještě jednou Mindík
Můj mazlíšek, Tadeášek...
sinaloe
napsal(a):
Můj mazlíšek, Tadeášek...
A ještě jednou... (jen se omlouvám, nepodařilo se mi fotku otočit...)
sinaloe
napsal(a):
A ještě jednou... (jen se omlouvám, nepodařilo se mi fotku otočit...)
A naposled...
Jinak, ten hnědý flek na ťapce není bobeček to tak má pořád...
P.S. Všichni máte moooc krásný kočičky, kocourky a koťátka!!!
anita
napsal(a):
co je to za rasu? To je fakt nádherný kocour.
Kocourek Eliáš
eva schejbalova
napsal(a):
Ještě Eliáš se zavřenou:-)
no a teď trochu povyrostl
anita
napsal(a):
co je to za rasu? To je fakt nádherný kocour.
Je to perský kocour. Je to už děda (tedy možná by byl, kdyby ho nevykastrovali ), je mu skoro 8 let ale pořád vypadá jako koťátko a někdy se tak i chová... Můj miláček... Je to nějaká "odrůda" tuším bikolor, nejsem si jistá, dostala jsem ho už jako starýho kocoura.
babeta135

danca
napsal(a):
Dobrý den váš kocourek je nádherný. Kdyby ton bylo možné měla bych zájem o krytí, máme dvouletou britku. Odkud prosím jste?
Jestli máte na mysli kocourka Akima, tak jsme ho před týdnem nechali vykastrovat. Škoda... ono už se to nedalo, moc značkoval... a navíc nemá PP...
pepíno

eva schejbalova
napsal(a):
Neměl by se nějak omezit věk? Takhle čím mladší tím hezčí:-)))
Náš Kubíček
pepíno

sinaloe
napsal(a):
Je to perský kocour. Je to už děda (tedy možná by byl, kdyby ho nevykastrovali ), je mu skoro 8 let ale pořád vypadá jako koťátko a někdy se tak i chová... Můj miláček... Je to nějaká "odrůda" tuším bikolor, nejsem si jistá, dostala jsem ho už jako starýho kocoura.
Perská kočka nemá žádné odrůdy, jen se chová v mnoha různých barevných varietách, jedna z nich je i bikolor, ale to rozhodně váš kocour není, protože bikolor musí být dvoubarevný (černobílý, modrobílý atd)
pat 12
napsal(a):
Je tu konec května a toužebné vyhlášení miss nebo missáka.Jelikož je tu ale není skoro žádný hlas, tak bychom to mohli prodloužit do konce června. Tak prosím už hlasujte !!!!!
P.S.: všechny kočky jsou hezké, těžko vybrat, co ?
pat 12
napsal(a):
Je tu konec května a toužebné vyhlášení miss nebo missáka.Jelikož je tu ale není skoro žádný hlas, tak bychom to mohli prodloužit do konce června. Tak prosím už hlasujte !!!!!
P.S.: všechny kočky jsou hezké, těžko vybrat, co ?
Všichni máte moooc krásný kočičky a kocourky a koťátka. Taky sem přidám tu naši krasavici, čerstvou maminku 3 malých raubířů.
eliskam
napsal(a):
Všichni máte moooc krásný kočičky a kocourky a koťátka. Taky sem přidám tu naši krasavici, čerstvou maminku 3 malých raubířů.
a ještě jednou, tenokrát už po porodu. Koťátka se narodila císařským řezem a krmí se uměle, protože maminka nemá mlíčko. Ale mají se čile k světu a dělají nám jenom radost
babeta135

masa1
napsal(a):
A nešlo by dát každému jeden hlas?Líbí se mě všechny,ale nejvíc asi Popelka a Kubíček :-)
Já dávám hlas Biance.
pomněnka

pomněnka

pomněnka
napsal(a):
Cairinka, sibiřka
a dávám hlas Tadeáškovi... :-)