Zdravím, ve skalce na zahradě nám vyrostla šanta kočičí. Naše kočka je z ní uplně ,,hotová,, . Dosti často se doslova v té rostlince válí okusuje ji. Když měla koťátka tak je tam vodila a i ony (ikdyž ne všem to vonělo) si v tom hrála. Na internetu sem našla že je to pro kočky jakási ,,droga,, . Dnes se mi tu naši potvůrku chlupatou podařilo vyfotit jak si ,,užívá,, Pokud máte podobné ulovky přidejte foto
(kočička je Obyčejná kočka -zahradní-domácí)
efendi
napsal(a):
Zdravím, ve skalce na zahradě nám vyrostla šanta kočičí. Naše kočka je z ní uplně ,,hotová,, . Dosti často se doslova v té rostlince válí okusuje ji. Když měla koťátka tak je tam vodila a i ony (ikdyž ne všem to vonělo) si v tom hrála. Na internetu sem našla že je to pro kočky jakási ,,droga,, . Dnes se mi tu naši potvůrku chlupatou podařilo vyfotit jak si ,,užívá,, Pokud máte podobné ulovky přidejte foto
Dukladná očista
efendi
napsal(a):
Dukladná očista
Takhle se v tom válela asi pul hodiny byla uplně nepříčetná
efendi
napsal(a):
Takhle se v tom válela asi pul hodiny byla uplně nepříčetná
a sama rostlinka
efendi
napsal(a):
To se té číče ani nedivim,..šanta na ně působí něco jako afrodiziakum, prostě jim to nevím proč voní Šanta se občas dává i do hraček pro kočky,aby je to zaujalo..Na našeho kocoura úplně stejně působily i olivy
Normálně je žral, olizoval prázdnou lahev a furt se válel na zádech