Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.7.2009 18:50
efendi

XXX.XXX.155.43

Zdravím, ve skalce na zahradě nám vyrostla šanta kočičí. Naše kočka je z ní uplně ,,hotová,, . Dosti často se doslova v té rostlince válí okusuje ji. Když měla koťátka tak je tam vodila a i ony (ikdyž ne všem to vonělo) si v tom hrála. Na internetu sem našla že je to pro kočky jakási ,,droga,, . Dnes se mi tu naši potvůrku chlupatou podařilo vyfotit jak si ,,užívá,, Pokud máte podobné ulovky přidejte foto (kočička je Obyčejná kočka -zahradní-domácí)

6.7.2009 18:50
efendi

XXX.XXX.155.43

efendi napsal(a):
Zdravím, ve skalce na zahradě nám vyrostla šanta kočičí. Naše kočka je z ní uplně ,,hotová,, . Dosti často se doslova v té rostlince válí okusuje ji. Když měla koťátka tak je tam vodila a i ony (ikdyž ne všem to vonělo) si v tom hrála. Na internetu sem našla že je to pro kočky jakási ,,droga,, . Dnes se mi tu naši potvůrku chlupatou podařilo vyfotit jak si ,,užívá,, Pokud máte podobné ulovky přidejte foto (kočička je Obyčejná kočka -zahradní-domácí)

Dukladná očista

6.7.2009 18:54
efendi

XXX.XXX.155.43

efendi napsal(a):
Dukladná očista

Takhle se v tom válela asi pul hodiny byla uplně nepříčetná

6.7.2009 18:55
efendi

XXX.XXX.155.43

efendi napsal(a):
Takhle se v tom válela asi pul hodiny byla uplně nepříčetná

a sama rostlinka

13.7.2009 23:49
lilinkab

XXX.XXX.74.63

efendi napsal(a):
a sama rostlinka

dnes jsem ji zasadila, nejdříve jsem koupila jen polštářek plněný sušenou šantou a jak jsem viděla, jak je z ní potentovaný tak jsem neváhala a sadila semínka :)

14.7.2009 06:07
antis

XXX.XXX.198.113

efendi napsal(a):

To se té číče ani nedivim,..šanta na ně působí něco jako afrodiziakum, prostě jim to nevím proč voní Šanta se občas dává i do hraček pro kočky,aby je to zaujalo..Na našeho kocoura úplně stejně působily i olivy Normálně je žral, olizoval prázdnou lahev a furt se válel na zádech

Přidejte reakci

Přidat smajlík