pomněnka

alisa
napsal(a):
Foto těchto plemen seeem
Výborně, kočkopsi jsou tady!!! Přidávám toho svého ......
pomněnka

pomněnka
napsal(a):
Výborně, kočkopsi jsou tady!!! Přidávám toho svého ......
a ještě jednou..... visím, visím, všade,kde to jde ........:-)
pomněnka
napsal(a):
Ahoj, máte moc krásný kočindy...
Chtěly bych vás poprosit, nenapsaly byste mi něco blíž k povaze těhle kočičích plemen? Strašně moc se mi líbí a tak by mě zajímalo jaký doopravdy jsou.... Víte, kočku sem nikdy neměla, zkušenosti mam jenom s psama a další "havětí".
pomněnka
napsal(a):
Malá Baruška...
pomněnka

luckam
napsal(a):
Chtěly bych vás poprosit, nenapsaly byste mi něco blíž k povaze těhle kočičích plemen? Strašně moc se mi líbí a tak by mě zajímalo jaký doopravdy jsou.... Víte, kočku sem nikdy neměla, zkušenosti mam jenom s psama a další "havětí".
Přírodní plemena, to mluví za mnoho. Kočky nepřešlechtěné a zdravé. Povahově výborné, snáší psi i děti. Milý společníci , kteří "vrkají". Krásné mohutné velké kočky, které vám budou dělat tu nejlepší společnost
alisa
napsal(a):
Foto těchto plemen seeem
Jonáš možná není čistokrevný, ale je náš, máme ho rádi
olimen
napsal(a):
Jonáš možná není čistokrevný, ale je náš, máme ho rádi
S kamarádem Matoušem
luckam
napsal(a):
A můžu se ještě zeptat , jaký je rozdíl mezi sibiřskou kočkou a mainskou mývalí? dík....
Rozdíl je trochu v povaze...Já mainku nikdy neměla takže nevím jak na tom přesně jsou...Ale sibiřky si zvyknou věčinou na 1-2 lidi a mají je jako smečku
Jsou hodně líné,ale i dost aktivní.Našemu kocourovi táhne na 6 rok a stále si hraje jak malé kotě!
Vřele doporučuji mainku nebi sibiřku
Jo a sibiřky mívají své dny kdy třeba nemaj na nic náladu,jenom spí,oženou se tlapkou když je někdo chce pohladit..Ale to mívají hodně málo protože to jsou společenská plemena...A mívají i dny že se jich vůbec nemůžeš zbavit
Jednou jsem myslela že Max už spí dole na jeho domečku.Šla jsem si teda lehnout...Večer měněco tlačilo za krkem tam jsem se probudila no a tam Max si to pěkně chrupkal
...
Ale pozor ať se nestane to co nám!Ať se vy nepodřizujete kočce
zatím ahoj
alisa
napsal(a):
Rozdíl je trochu v povaze...Já mainku nikdy neměla takže nevím jak na tom přesně jsou...Ale sibiřky si zvyknou věčinou na 1-2 lidi a mají je jako smečku
Jsou hodně líné,ale i dost aktivní.Našemu kocourovi táhne na 6 rok a stále si hraje jak malé kotě!
Vřele doporučuji mainku nebi sibiřku
Jo a sibiřky mívají své dny kdy třeba nemaj na nic náladu,jenom spí,oženou se tlapkou když je někdo chce pohladit..Ale to mívají hodně málo protože to jsou společenská plemena...A mívají i dny že se jich vůbec nemůžeš zbavit
Jednou jsem myslela že Max už spí dole na jeho domečku.Šla jsem si teda lehnout...Večer měněco tlačilo za krkem tam jsem se probudila no a tam Max si to pěkně chrupkal
...
Ale pozor ať se nestane to co nám!Ať se vy nepodřizujete kočce
zatím ahoj
Sibiřky i mainky jsou polodlouhosrstá plemena, v osrstění není rozdíl žádný. Sibiřky jsou menší, mají kratší nohy, mainky jsou asi největší plemeno koček. Mají jiný výraz v obličeji, sibiřky jsou kulatější, mainky mají hranatou bradu a "divočejší" výraz - vypadají víc jako šelmy (tedy alespoň mně to tak připadá). Je to tedy hodně laicky napsáno, jistě se tu najde někdo, kdo rozdíly popíše odborně.
No a pak je rozdíl v ceně - mainky jsou (nebo alespoň donedávna byly) o dost dražší.
alisa
napsal(a):
Foto těchto plemen seeem
Náš Dunbárek www.corleonecoon.cz
alisa
napsal(a):
Foto těchto plemen seeem
a tohle je náš claudíček...více na www.yabadoo.kabel1.cz
pomněnka

olina
napsal(a):
Sibiřky i mainky jsou polodlouhosrstá plemena, v osrstění není rozdíl žádný. Sibiřky jsou menší, mají kratší nohy, mainky jsou asi největší plemeno koček. Mají jiný výraz v obličeji, sibiřky jsou kulatější, mainky mají hranatou bradu a "divočejší" výraz - vypadají víc jako šelmy (tedy alespoň mně to tak připadá). Je to tedy hodně laicky napsáno, jistě se tu najde někdo, kdo rozdíly popíše odborně.
No a pak je rozdíl v ceně - mainky jsou (nebo alespoň donedávna byly) o dost dražší.
Rozdíl v osrstění není žádný? Mainky mají také voděodolnou srst jako sibiřky? Jsem zvědavá
yabadoo
napsal(a):
a tohle je náš claudíček...více na www.yabadoo.kabel1.cz
Tohle je naše budoucí kočička:
Felina Bella Bohemia
pomněnka

luckysun
napsal(a):
Tohle je naše budoucí kočička:
Felina Bella Bohemia
tak tedy jo, tady je i moje budoucí druhá sibiřka :-))) Už se tááák těšíííííím ....
pomněnka
napsal(a):
tak tedy jo, tady je i moje budoucí druhá sibiřka :-))) Už se tááák těšíííííím ....
Mám novou várku fotečekKoukám že jste dlouho nepřispívali
Max si lehnul do umyvadla a spal tam asi 2 hodiny
Tady je fotečky , ale není to moc dobře vidět
alisa
napsal(a):
Mám novou várku fotečekKoukám že jste dlouho nepřispívali
Max si lehnul do umyvadla a spal tam asi 2 hodiny
Tady je fotečky , ale není to moc dobře vidět
Konkurence sov
alisa
napsal(a):
Co to bylo?
Nedá mi to, tak ještě pár sibiřek, tentoktát colour point Tolstoj, čtyřletý vedrem zmožený kocourek
evailtis
napsal(a):
Nedá mi to, tak ještě pár sibiřek, tentoktát colour point Tolstoj, čtyřletý vedrem zmožený kocourek
ještě Bianka z Dobřichova, naše nová modrá tabby něvička, tříměsíční bezstarostné koťátko
evailtis
napsal(a):
ještě Bianka z Dobřichova, naše nová modrá tabby něvička, tříměsíční bezstarostné koťátko
a nakonec Jurika Nevada, tahle křehoučká princezna se narodila před třemi měsíci v Moskvě a k nám si přivezla plný něvský rodokmen a naprosto nepříbuznou krev
evailtis
napsal(a):
a nakonec Jurika Nevada, tahle křehoučká princezna se narodila před třemi měsíci v Moskvě a k nám si přivezla plný něvský rodokmen a naprosto nepříbuznou krev
ještě jsem zapomněla, koťátko s bílými tlapkami je naše Felina Bella Bohemia, která čeká, až se jí panička vrátí z dovolené. Když se ty tři dají do hraní, je to docela mazec
alisa
napsal(a):
Foto těchto plemen seeem
Sibiřská kočka Máša bez PP 5 let ( absolutně neknfliktní, taková naše malá knedla )
naatt
napsal(a):
Sibiřská kočka Máša bez PP 5 let ( absolutně neknfliktní, taková naše malá knedla )
Taky máme sibiřku Mášu, podle fotky bych je klidně spletla!!
Před kastrací to byla taková bojavá, hádavá slepice, ale po kastraci je z ní fajn domácí minda
evailtis
napsal(a):
Taky máme sibiřku Mášu, podle fotky bych je klidně spletla!!
Před kastrací to byla taková bojavá, hádavá slepice, ale po kastraci je z ní fajn domácí minda
a moje holkýýýýýý Až nastane čas, přiberu i modrou něvu. Evi, závidím a gratuluju k tvým novým modrým přírůstkům
pomnenka
napsal(a):
a moje holkýýýýýý Až nastane čas, přiberu i modrou něvu. Evi, závidím a gratuluju k tvým novým modrým přírůstkům
Aleno C, snad nebude vadit, když vám poděkuju za pochvalu mé nové kočičky Fedosji zde. Přeci jen jsme sibiřky :-) Já po bílých tlapkách toužila a konečně je mám! :-) Můj dík za ní patří Evě Iltisové a navíc má tak fajn povahu A Evi, proč raději ne s "birmýma" tlapkama? Je to jedno z běžných zbarvení.
přikládám ještě jedny ty pacinky
pomnenka
napsal(a):
Aleno C, snad nebude vadit, když vám poděkuju za pochvalu mé nové kočičky Fedosji zde. Přeci jen jsme sibiřky :-) Já po bílých tlapkách toužila a konečně je mám! :-) Můj dík za ní patří Evě Iltisové a navíc má tak fajn povahu A Evi, proč raději ne s "birmýma" tlapkama? Je to jedno z běžných zbarvení.
přikládám ještě jedny ty pacinky
Bílých tlapek není nikdy dost a kočičkám moc sluší. Já mám pro změnu bílotlapkaté britky
. A ten Tolstoj - ten je taky slaďoučký - viděla jsem ho i na webovkách - nádherný kus kocoura.
alenac
napsal(a):
Bílých tlapek není nikdy dost a kočičkám moc sluší. Já mám pro změnu bílotlapkaté britky
. A ten Tolstoj - ten je taky slaďoučký - viděla jsem ho i na webovkách - nádherný kus kocoura.
Tolstoj se povedl a to i povahou, což je, podle mne důležitější než exterierDíky za kompliment. Přikládám ještě jeho portrét z "dílny" Zdeňka Gorgoně.
alenac
napsal(a):
No a ještě poslední Moucovo "velké bílé tlapy", opět fotil Zdeněk Gorgoň.
alisa
napsal(a):
Foto těchto plemen seeem
Náš mixlej Jonášek a norská lesní Linsi
olimen
napsal(a):
Náš mixlej Jonášek a norská lesní Linsi
My mame tiez sibiranov, jeden kocurik je polosibirsky-Artus a druhy cistokrvny Numto.
S nim sme boli 11.novembra na nasej prvej vystave v Nitre
alisa
napsal(a):
Foto těchto plemen seeem
a tady náš dvouměsíční kocourek mainské mývalí kočky,jmenuje se damian a je to takovej lumpík.chvíli lítá jako střeštidlo,pak terorizuje naše dva psy a pak dvě hodiny spí
alisa
napsal(a):
Foto těchto plemen seeem
Přispívám svým Maincoonem Berrym. Je to miláček a svoji nekompromisní ale i vlídnou povahou si nás doma pěkně zotročil
alisa
napsal(a):
Foto těchto plemen seeem
A ten jeho divoký výraz ..... je opravdu móóóc miloučký
alisa
napsal(a):
Foto těchto plemen seeem
Ale sílu jeho zoubků už jsem taky zkusila na vlastní kůži. Tohle je fotečka krátce po přezubení. Od té doby ještě trošičku povyrostly.
odberryho
napsal(a):
Ale sílu jeho zoubků už jsem taky zkusila na vlastní kůži. Tohle je fotečka krátce po přezubení. Od té doby ještě trošičku povyrostly.
Mainky jsou opravdu "obři" mezi kočkama
jarin
napsal(a):
Mainky jsou opravdu "obři" mezi kočkama
To teda jsou. Tady je Berry se svým kamarádem Ryzlinkem. Berry je o měsíc mladší, ale ale vůbec mu to nevadí. Ten rozdíl (oběma je cca rok a půl) je fakt monstrózní.
alisa
napsal(a):
Foto těchto plemen seeem
Takhle relaxují naši mainkoňáčci po snídani :-).
alisa
napsal(a):
Foto těchto plemen seeem
tak tohle damian.nedávno jsem tu dávala jeho fotečky jako kotátka a takhle krásně nám roste
alisa
napsal(a):
Foto těchto plemen seeem
Teplo je pro toho našeho rošťáka utrpení.
alisa
napsal(a):
Foto těchto plemen seeem
Možná to je sibiřka... (můj divoký kocourek)