babeta135

Jelikož doma mám již 2 britky, tak mi mamka nechce dovolit další kočičku RAGDOLL. Proto prosím, vkládejte sem fotky vašich RAGDOLLŮ, ať se jejich krásou mohu kochat alespoň přes internet. Děkuji
babeta135
napsal(a):
Jelikož doma mám již 2 britky, tak mi mamka nechce dovolit další kočičku RAGDOLL. Proto prosím, vkládejte sem fotky vašich RAGDOLLŮ, ať se jejich krásou mohu kochat alespoň přes internet. Děkuji
To je škoda, že Ti maminka nechce dovolit ragdolla. My doma máme 3 kočky (z toho je jedno kotě ragdola) a 2 psy. Bydlíme v Praze, nemáme domek ani zahrádku a všichni se vejdeme. Ragdoll je úžasná kočka, nikdy jsem něco tak bezva nezažila.
babeta135

janka
napsal(a):
To je škoda, že Ti maminka nechce dovolit ragdolla. My doma máme 3 kočky (z toho je jedno kotě ragdola) a 2 psy. Bydlíme v Praze, nemáme domek ani zahrádku a všichni se vejdeme. Ragdoll je úžasná kočka, nikdy jsem něco tak bezva nezažila.
Ta je pěkná... my totiž máme ještě 2 osmáky degu a 2 činčily a ještě k tomu teď mají činčily 3 mláďata...Ty hlodavce ale asi všechny prodám, protože jsem pochopila, že není nad kočky... a kočky budou mít asi taky koťata. Až budou činčily a osmáci pryč, tak by mi to možná mamka dovolila, ale pak je tu ještě jeden problém... cena... kočka za 10 000 Kč a ještě více...to je docela dost... nebo myslíte, že by se dala kočička ragdolla sehnat levněji? třeba do 5 tis.?
Mít ragdolla je můj sen, tak doufám, že se mi jednou splní...
babeta135
napsal(a):
Ta je pěkná... my totiž máme ještě 2 osmáky degu a 2 činčily a ještě k tomu teď mají činčily 3 mláďata...Ty hlodavce ale asi všechny prodám, protože jsem pochopila, že není nad kočky... a kočky budou mít asi taky koťata. Až budou činčily a osmáci pryč, tak by mi to možná mamka dovolila, ale pak je tu ještě jeden problém... cena... kočka za 10 000 Kč a ještě více...to je docela dost... nebo myslíte, že by se dala kočička ragdolla sehnat levněji? třeba do 5 tis.?
Mít ragdolla je můj sen, tak doufám, že se mi jednou splní...
Víš, to je těžké, já jsem po ragdollovi toužila strašně dlouho a mezi tím jsem měla peršana, briťáka, ruskou modrou, až pak jsem měla štěstí, že jsem sehnala koťátko,, které opravdu stálo 5,000,- a dokonce tady na fauně. Je samozřejmě s PP, ale na výstavy nechodím. Ale určitě, když po něčem strašně toužíš, tak se Ti to vyplní
babeta135

janka
napsal(a):
Víš, to je těžké, já jsem po ragdollovi toužila strašně dlouho a mezi tím jsem měla peršana, briťáka, ruskou modrou, až pak jsem měla štěstí, že jsem sehnala koťátko,, které opravdu stálo 5,000,- a dokonce tady na fauně. Je samozřejmě s PP, ale na výstavy nechodím. Ale určitě, když po něčem strašně toužíš, tak se Ti to vyplní
My jsme měli taky perského kocourka... Felíška... 13. května by mu bylo 9 let... 30.3.2005 zemřel... je to pro mě těžké, ještě teď, když to píšu, tak skoro brečím, ale snažím se to držet... měla jsem ho od svých 3 let... v roce 2004 měl problémy s močovýma cestama, nemohl čurat, už jen pil a zvracel, ale ješte ho zachránili. V roce 2005 se to opakovalo, zasáhli jsme již dřív, jenomže... špatný veterinář... 2 x ho jen vycévkoval, než aby mu dal vývod. Po třetí byla paní veterinářka, které jsem moc vděčná, že mu vývod dala, ale pozdě, den po tom, co jsme si ho přivezli domů, jsem přišla ze školy a ... tak už brečím... nemůžu pokračovat, sice teď mám 2 kočky, ale ty jsou víc divoké... pokaždé, když je mi smutno a číči za mnou nepřijdou, tak se rozbrečím hlavně kvůli tomu, že tu není FELIX. 31.3.2005 mi taťka přivezl jiného kocourka - Akima... asi to pak pro mě bylo trochu jenodušší, ale i tak jsem pořád brečela... nemohla jsem se s tím smířit... Akim byl prodán jako britský kocour bez PP po rodičích s PP, ale přijde mi spíš jako britsko-ruská nebo britská a mourek... ale nevadí, je můj a já ho mám ráda. No a od 4.7.2005 mám kočičku - Elzu, nevím jak vyrůstala, ale je pořád strašně bázlivá, je na ní vidět, že by se mazlila, ale k lidem moc nemá důvěru... je taky po britských rodičích ( oba jsem viděla), ale v předcích má asi peršany, protože má delší chlupy...
No, to jsou zatím všechny čičínky co mám, tak doufám, že se toho RAGDOLLA nebo spíš RAGDOLLKY (kocourka moc nechci, protože nevykastrovaný značkuje a vykastrovaný trpí na ty močové cesty) dočkám... PS : Také nechci chodit na výstavy, chci jen jako mazlíčka, ale s PP, abych měla zaručenou tu úžasnou povahu... a díky za přidávání fotek, kočičky jsou moooooc pěkný
babeta135
napsal(a):
Ahoooj, to je skoda, ze nemozes mat ragdollika, su to uzasne stvorenia. My mame doma jednu ragdoliu macicku a stendo - a to byvame v byte. Nasa kocka je prave kotna, tak nam drzte palce, neh to na 1x zvladneme. Co sa tyka tej ceny - je to tazke, ja som napriklad za krytie platila 1000 EUR, takze ak sa nam narodia 3 kotatka, tak sa dostaneme presne na 0. Takze tie ceny co ste uviedli mi este pridu nizke. Samozrejme ak chce clovek ku chovu pristupovat zodpovedne a chce vyberat len tie najkrajsie macicky a kocurikov z odlisnych krvnych linii, su potom kotatka drahe.
lilina
napsal(a):
Ahoooj, to je skoda, ze nemozes mat ragdollika, su to uzasne stvorenia. My mame doma jednu ragdoliu macicku a stendo - a to byvame v byte. Nasa kocka je prave kotna, tak nam drzte palce, neh to na 1x zvladneme. Co sa tyka tej ceny - je to tazke, ja som napriklad za krytie platila 1000 EUR, takze ak sa nam narodia 3 kotatka, tak sa dostaneme presne na 0. Takze tie ceny co ste uviedli mi este pridu nizke. Samozrejme ak chce clovek ku chovu pristupovat zodpovedne a chce vyberat len tie najkrajsie macicky a kocurikov z odlisnych krvnych linii, su potom kotatka drahe.
A este jednu aj so stendom
lilina
napsal(a):
A este jednu aj so stendom
Máte naprostou pravdu - ragdollové jsou pokladi, nedám na ně dopustit, reps. na svého dvou-letého kocourka, kterého mám doma. Zde je jeho fotečka, když byl ještě malý chlapeček...
denisa
napsal(a):
Máte naprostou pravdu - ragdollové jsou pokladi, nedám na ně dopustit, reps. na svého dvou-letého kocourka, kterého mám doma. Zde je jeho fotečka, když byl ještě malý chlapeček...
A ještě jednou můj miláček, také z jeho dětských let...
denisa
napsal(a):
A zde je jeho maminka...
babeta135

denisa
napsal(a):
Díky za přidávání foteček... kočičky jsou moc krásné... jednu fotku Ragdolla jsem si už dala i na obrazovku monitoru ...tu jsem měla doma...
Mě už se dokonce i zdálo, že jsem kočičku Ragdolla dostala k narozeninám... já si myslím, že jí dostanu, protože sny se mi moc často nezdají a když se zdají, tak je to z 99,9% pravda. Např. zdálo se mi, že je činčila březí- potom jsem zjistila, že je opravdu březí, potom se mi zdálo, že bude mít 3 mladé... jsou 3. A ještě, zdálo se mi, že kočce zrůžovely cecíky, za pár dní na ní kouknu... a opravdu... jako v tom snu... sice je to divné, asi ne všichni mi budou věřit, ale je to opravdu tak...
PS: nejsem nějaká zas moc pověrčivá, že když se mi zdá blbý sen, tak že nad tím budu celý den dumat, ale co se týče zvířat, to se vždycky splnilo...