Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2009 20:34
usajka

XXX.XXX.113.46

Dobry den. Co myslite, ze je lepsi? Dekuji

26.11.2009 21:54
pinknet

XXX.XXX.31.2

usajka napsal(a):

100% Acana.. Whiskas pouze reklama ..hodně málo kvalitné

27.11.2009 13:07
lavacca

XXX.XXX.1.3

usajka napsal(a):

Acana. Už jen cena dost napoví a když juknete na složení, tak sama uznáte, že acana to vyhrává.

Pravdou je, že whiskas má super reklamy(třeba reklama s koťátkem jak leze ze skříně, že?) a tvrdí, že kočky by kupovaly Whiskas. No, myslím že kdyby měly samy kočky na výběr, tak by si koupily syrové maso a bylo by.

27.11.2009 17:19
usajka

XXX.XXX.113.46

lavacca napsal(a):
Acana. Už jen cena dost napoví a když juknete na složení, tak sama uznáte, že acana to vyhrává.

Pravdou je, že whiskas má super reklamy(třeba reklama s koťátkem jak leze ze skříně, že?) a tvrdí, že kočky by kupovaly Whiskas. No, myslím že kdyby měly samy kočky na výběr, tak by si koupily syrové maso a bylo by.

Mne ted veterinar poradil Purinu Cat Chow, myslite, ze je to dobre? Prece jen acana mi prijde drazsi, krmïm acanou pejsky, sice spokojenost, ale penez uz moc neni. :-)

27.11.2009 18:27
lavacca

XXX.XXX.1.3

usajka napsal(a):
Mne ted veterinar poradil Purinu Cat Chow, myslite, ze je to dobre? Prece jen acana mi prijde drazsi, krmïm acanou pejsky, sice spokojenost, ale penez uz moc neni. :-)

Myslím, že ta je taky dobrá.

V pondělí jsme přivezli kocourka - papá Acanu a Purinu, ale doteď pro koťata(je mu 8 měsíců), takže nevím co dospělácká.

19.12.2009 12:22
shantal88

XXX.XXX.250.238

lavacca napsal(a):
Myslím, že ta je taky dobrá.

V pondělí jsme přivezli kocourka - papá Acanu a Purinu, ale doteď pro koťata(je mu 8 měsíců), takže nevím co dospělácká.

Purina Cat Chow jw levnější verze Proplanu,a je tam více bylinek,takže myslím dobrá volba.Našim čičinám to moc chutná,odchovány na Proplanu,který je podle mě, kvalitní,ale s vyšším obsahem bílkovin,kočky po něm dost tloustnou.
Acanu jsme měli pro psa a už bych ji vživotě nekrmila,takový blivajs
Whiskas je jen reklamní trik,obsahuje moc soli,to je ten důvod,proč kočkám tolik chutná,ale na druhou stranu jim to ničí ledviny

4.1.2010 13:22
efka

XXX.XXX.131.253

shantal88 napsal(a):
Purina Cat Chow jw levnější verze Proplanu,a je tam více bylinek,takže myslím dobrá volba.Našim čičinám to moc chutná,odchovány na Proplanu,který je podle mě, kvalitní,ale s vyšším obsahem bílkovin,kočky po něm dost tloustnou.
Acanu jsme měli pro psa a už bych ji vživotě nekrmila,takový blivajs
Whiskas je jen reklamní trik,obsahuje moc soli,to je ten důvod,proč kočkám tolik chutná,ale na druhou stranu jim to ničí ledviny

Nevim z čeho soudíš, že Acana je blivajs...
Přijde mi že Acana je jedno z nejlepších krmení - není tolik drahá, složení je výborný a narozdíl od jiných velmi vychvalovaných značek nemá výpadky v dodávkách a dá se sehnat v každém e-shopu... Krmím Acanou 2 psy a dřív jsem s ní krmila i kočky. Jedinej zádrhel z mýho pohledu je v tom, že u koček u nové Acany značně omezili množství receptur. Mám kočku s výraznou nadváhou - přibírá snad i ze vzduchu, jinak si to nedokážu vysvětlit... takže si netroufnu jí krmit normálníma granulema a Lightka od Acany je zrušená. Druhá kočka nemá zuby a nová Acana má na ní moc velké granulky (dřív jedla kotěcí Acanu ale ta už je taky zrušená). Pokud bych měla "normální" kočku tak by byla Acana granulemi první volby - jasně že je spousta levnějších ale přijde mi že taková kočena toho narozdíl od psa sežere minimum takže cenu kočičích granulí podle mě člověk až tak řešit nemusí (pokud teda těch kočen nemá doma deset)
Proplan je dost předražený, když se to porovná se složením (ale co se týče poměru cena x výkon tak jsou i dáááleko horší...) - za dost peněz nic moc grancle.

11.5.2010 20:54
matty

XXX.XXX.9.8

no já bych nevolila ani jedno. U Whiskasu je dobrá jen ta reklama a co se týká Acana, není zlá, ale můj kocourek když jsem ho tí krmila měl hodně zdravotních problémů. A těm se dá předcházet dobrým krmivem. Takže jsem od toho upustila. Teď mu vyhovuje Brit care, jsem ním moc spokojená a kocourek taky. Neměnila bych

Přidejte reakci

Přidat smajlík