Poraďte prosím kvalitní granulky pro tříměsíční britské koťátko. Od bývalé majitelky je zvyklé na Whiskas junior, které dlabe. To jí ale dávat nechci, protože jak tady pročítám diskuzi je to to nejhorší, co se dá koťátku nabídnout. Zkoušel jsem Royal Canin Babycat 34 ale ty zase nechce. Poradte prosím značku kvalitních granulek kapsiček paštik atd... Prostě co zkusit a čemu se naopak vyhnout. Na ceně vcelku nezáleží.
P.S. Jsou ty Whiskasky opravdu tak špatné???
Za všechny rady předem děkuji.
cybershot
napsal(a):
Poraďte prosím kvalitní granulky pro tříměsíční britské koťátko. Od bývalé majitelky je zvyklé na Whiskas junior, které dlabe. To jí ale dávat nechci, protože jak tady pročítám diskuzi je to to nejhorší, co se dá koťátku nabídnout. Zkoušel jsem Royal Canin Babycat 34 ale ty zase nechce. Poradte prosím značku kvalitních granulek kapsiček paštik atd... Prostě co zkusit a čemu se naopak vyhnout. Na ceně vcelku nezáleží.
Zkoušejte , hledejte. Nám kočky třeba nechtějí ty , které jsou zde doporučovány jako kvalitní . Krmíme denně masem , granule střídáme. Když někde objevíme něco nového - vyzkoušíme. A kapsičky zrovna tak. //nás už si pěkně vychovaly/ . . . .
cybershot
napsal(a):
Zdravím, mi papame granulky Pro Pac kitten a Royal Canin 34...Kapsicky RC, IAMS, a paštiky Carny od Animonda....kdyz jsme si ho přinesli britaka tak taky nechtel papat granule...ale nic mu pak nezbyvalo a dal so do nich...tak hodne stesti hledani
pinknet
napsal(a):
Zdravím, mi papame granulky Pro Pac kitten a Royal Canin 34...Kapsicky RC, IAMS, a paštiky Carny od Animonda....kdyz jsme si ho přinesli britaka tak taky nechtel papat granule...ale nic mu pak nezbyvalo a dal so do nich...tak hodne stesti hledani
od malička (oba od půl roku, co se k nám dostali) oba rošťáky krmíme Arden Grange, teď jsme přešli na granulky pro dospělé číči, a kvalitativně ani cenově a chutově (něco hajzlíci odmítali a co máte pak dělat s pytlem za 1000kč) jsem nic lepšího nenašel.
solidus
napsal(a):
od malička (oba od půl roku, co se k nám dostali) oba rošťáky krmíme Arden Grange, teď jsme přešli na granulky pro dospělé číči, a kvalitativně ani cenově a chutově (něco hajzlíci odmítali a co máte pak dělat s pytlem za 1000kč) jsem nic lepšího nenašel.
Děkuji, za vaše rady. Mezi tím, co jste mi psali tipy na granulky jsem pročítal diskuzi a objednal taky Arden Grange. Z Royal caninu ani z Pro Plan kitten nebyla kočička vůbec nadšená (radši by chcípla hlady, než jíst tohle), tak uvidíme, jestli budou míce chutnat.
cybershot
napsal(a):
Děkuji, za vaše rady. Mezi tím, co jste mi psali tipy na granulky jsem pročítal diskuzi a objednal taky Arden Grange. Z Royal caninu ani z Pro Plan kitten nebyla kočička vůbec nadšená (radši by chcípla hlady, než jíst tohle), tak uvidíme, jestli budou míce chutnat.
jeste doplnim, ze jsem ArdenGrange parkrat objednaval pres nejaky shop a cekal na ne, pak se objevili jejich stranky a je to za dva dny doma :o)) at chutna. u nas chutna :o) letim ... nashle
cybershot
napsal(a):
Počítejte s tím, že vám kotátko lepší a kvalitnější granule odmítne ze začátku jíst,protože nejsou tak chutné jako přesolený a ochucený whiskas-vlastní zkušenost.Ale když jí necháte pár dní,pustí se do nich,hlad jí nedá
Náš kocour taky stávkoval několik dní a jedl jen co musel aby přežil,a pak mu zachutnaly a nemohli jsme ho od nich pomalu odtrhnout
Nemusíte se tedy bát a nechte jí pár dnů,at se s tím popere
Royal Baby cat a ostatní zde navrhované jsou dost oblíbené....musí si na ně pouze zvyknout.Já si nemůžu vynachválit pro plan a Cat chow,dog chow zvířatum dost chutná i našemu hafošovi který měl s granulemi problém.