Příznivci kočiček, popřemýšlejte, zda by se u vás nenašlo místo pro krásného, mazlivého asi 9-10 měsíčního černo-bílého vesnického kocourka. Genetika si zde zařádila a témeř dospělý kocourek vypadá jak 2měsíční kotě - váha 1,2 kg. Potřebovala bych pro něj najít báječný domov, zatím je venkovní, nikdo, kromě nás, se o něj nestará. Celý život bude vypadat jako kotě, je velmi mazlivý, přítulný. Krmím ho, vyléčila jsem mu zánět uší a očí. U nás bohužel být nemůže (početná smečka psů i koček - fenky by ho přijaly, kočky málem zabily). Sousedi se odstěhovali a nechali ho tu spolu s dalšími kočkami. Ty jsou ale dospělé, normálního vzrůstu a pořádně divoké, snad přežijí, když je budeme krmit. Malého si beru denně do domu na krmení, psů se nebojí, zvykl by si všude, kde se bude mít dobře. Zkusím zítra dodat foto. VČ, kraj Pardubický, bližsí info na mailu.
zaza
napsal(a):
ahoj, za fotky bych byla ráda.ale jak mi prosímtě můžeš zaručit,že ten kocour bude vypadat celý život jako kotě????Znáš snad původ rodičů?asi těžko ne?
Původ rodičů samozřejmě neznám, ani nevím, kdo je otec, matka je drobounká bílo-mourovaná kočička. Kocourek má 2 bratry z jednoho vrhu, kteří, i když nejsou nijak mohutní, tak jsou cca 2x větší než on. Vzhledem k tomu, že se narodil přibližně v červnu až červenci 2010 a nyní má stále váhu kolem 1200g, je málo pravděpodobné, že by ještě příliš vyrostl. Zkusím vložit foto.
Otázkou opravdu je, zda se prostě nezasekl a najednou "nevyjede".
my měli např. kočičku, která odmala byla taková drobná, v dospělosti vypadala spíš jak odrostlejší kotě a tak sjem jí schválně zvážila a měla 3,25 kg! Možná na tom hrál i fakt, že byla černá a dělalo jí to menší? Nevím, ale fakt byla drobná.
Navíc zvláště kocouři mohutní po cca 1,5 roce, takže uvidíte až potom. Ale je možné, že se prostě geneticky "vymyká" a bude takhle malý.
Chovám peršanky a mám kočičku,která byla takové nic v ruce,ve 4 měsících měla 2 kg a dál nerostla.V roce měla 2,2 kg.Nechala jsem si jí s tím,že do chovu se nehodí.Byla vykastrována a mám jí jako neskutečného mazlíka.Dnes jsou kočičce 2 roky a váží 4,9 kg.V to jsem vůbec nedoufala.Vyrostla z ní nádherná čokoládová peršule a mě do dnes mrzí,že jsem jí nechala kastrovat.