Zdravím,
dnes se mi podařilo (konečně) ty naše chlupáče vyfotit spící. Zvláště černobílý často leží v krkolomných pozicích a tvrdě spí
Pochlubte se také fotečkou spícího kočičáka
. K.
naše Bobinka se umí neskutečně vyvalovat. :) Bohužel většinou jak ji chce člověk vyfotit, tak se vzbudí a jde se mazlit.
aluska
napsal(a):
naše Máca, 16ti letá veteránka
krásně spinká.
Náš Macíček (bohužel už není mezi námi)
Takhle si hověla naše Delphi cca týden po tom, co jsme ji našli v trávě před panelákem. Hned druhý den tam tu trávu sekali... Radši nedomýšlet, jak by chudinka dopadla.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tahle fotka je boží

Myslím foto od majasbom...ono se mi to posunulo na poslední příspěvek..

napsal(a):
Tak tahle je dobrájak se tam ta kočka udržela?
A naše Nelinka
Copak je to za plemeno? Já mám v těch tečkovaných "hokej" Je moc hezká...

Ocicat.Pěkná chytrá potvora

Toto je náš kocour Mikeš.
Bydlí venku, ale občas ho bereme ke krbu, moc rád se tam rozavalí a spí.
Přišel knám asi před rokem.
Nemá ocas.
conie
napsal(a):
Mikeš s kamarády
Hezké!
Jen bych se Vás chtěla zeptat - ten větší hafan je nějaká čistokrevná rasa (nevyznám se extra v kynologii)? Ptám se proto, že máme velmi podobného psa (bereme jej jako "vořecha vořechoviče"), ale celkem by mě zajímalo, co za plemena se v něm mohly namíchat...
fikovnice
napsal(a):
Hezké!
Jen bych se Vás chtěla zeptat - ten větší hafan je nějaká čistokrevná rasa (nevyznám se extra v kynologii)? Ptám se proto, že máme velmi podobného psa (bereme jej jako "vořecha vořechoviče"), ale celkem by mě zajímalo, co za plemena se v něm mohly namíchat...
Pokud máte na mysli psa, který leží vedle kocoura, tak je to chovná fena německého pinče.
conie
napsal(a):
Pokud máte na mysli psa, který leží vedle kocoura, tak je to chovná fena německého pinče.
Ano, toho jsem měla na mysli a děkuju. Je nádherná! a něco takového je přimícháno i v psovi mých příbuzných. Liší se robustnější postavou, je nižší, má velmi široký hrudník, jak budu mít foto, tak kdyžtak dodám. Ale pinčové se mi líbí dlouho a pokud bych uvažovala o pořízení psa, byl by určitě mezi favority. Jsme sice na kočičí diskusi (a já vlastním kocoura nebo spíš on mě ), ale jací jsou pinčové povahou a myslíte si, že jsou vhodní do panelákového bytu (samozřejmě s dostatkem procházek, vylítání se a jiných aktivit)? a jsou hodně štěkaví? Ten náš je spíše méně štěkavý, zato co dokáže vyvolávat za zvuky ve spánku, to je síla (nejtypičtější je mručení, poblafávání atd., ale to asi všichni pejskaři znají).

Naši se poperou jako psi, najedí z jedné misky (první jde černý), vystřídají se na kočkolitu (černý důkladně zahrabe i po šedivém, to je lajdák), jdou se pomazlit (trochu na sebe žárlí) a jdou spát...
fikovnice
napsal(a):
Ano, toho jsem měla na mysli a děkuju. Je nádherná! a něco takového je přimícháno i v psovi mých příbuzných. Liší se robustnější postavou, je nižší, má velmi široký hrudník, jak budu mít foto, tak kdyžtak dodám. Ale pinčové se mi líbí dlouho a pokud bych uvažovala o pořízení psa, byl by určitě mezi favority. Jsme sice na kočičí diskusi (a já vlastním kocoura nebo spíš on mě ), ale jací jsou pinčové povahou a myslíte si, že jsou vhodní do panelákového bytu (samozřejmě s dostatkem procházek, vylítání se a jiných aktivit)? a jsou hodně štěkaví? Ten náš je spíše méně štěkavý, zato co dokáže vyvolávat za zvuky ve spánku, to je síla (nejtypičtější je mručení, poblafávání atd., ale to asi všichni pejskaři znají).
Pinčové jsou úžasní, úžasní.
Mám na mysli malého. Je to oddaný, nesmírně odvážný, statečný, dlouhověký pes.
Na většího bych si netroufla, ti potřebují makat a dobře vychovat, vycvičit, uposlušnit .
Co jsem znala z okolí, majitelé (žádní primitivové) je nezvládli.
Krmili ho, vycházkovali a hlavně MILOVALI. To u pinče fakt nestačí
Do každého! z rodiny si rafli a nebo dědečka postavili do pozoru, prostě doma
to vedl pes.
Nebyla to jeho vina.
Není to pes pro každého !.