Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.6.2006 09:26

sunin napsal(a):
Musim se pochlubit......

Ja si jedno nechavam a dve nebo tri jsou jeste k mani.

30.6.2006 09:30

sunin napsal(a):
Ja si jedno nechavam a dve nebo tri jsou jeste k mani.

Jejich maminka je prevlecena PUMA za kocku.Pred tydnem tak zliskala psa ze jsem tomu nemohla uverit,ten pes normalne nenavidi ostatni zvirata ale byl tak v soku ze ani nekvikl.Tak by to bylo dva v jednom-hlidaci kocka

30.6.2006 12:22

sunin napsal(a):
Musim se pochlubit......

Tak to se vážně nemáš čím chlubit.... Není ti to líto, množit už tak přemnožené chudáky kočky? Podívej se kolem sebe, proč radši nepomůžeš jiným? Jsem fakt zvědavá, jak je budeš udávat. Je tvých koťat moc líto

30.6.2006 13:13

sunin napsal(a):
Jejich maminka je prevlecena PUMA za kocku.Pred tydnem tak zliskala psa ze jsem tomu nemohla uverit,ten pes normalne nenavidi ostatni zvirata ale byl tak v soku ze ani nekvikl.Tak by to bylo dva v jednom-hlidaci kocka

neřešte pisálka. Gratuluji k miminkům a že pumičce přeji štěstíčko a koťátkům nové šťastné domovy

Taky nás tady strašily a všichni naši křížencí mají šťastné domovy a dělají páníčkům radost :)

30.6.2006 16:08

bandy napsal(a):
Tak to se vážně nemáš čím chlubit.... Není ti to líto, množit už tak přemnožené chudáky kočky? Podívej se kolem sebe, proč radši nepomůžeš jiným? Jsem fakt zvědavá, jak je budeš udávat. Je tvých koťat moc líto

Á pravý milovník koček se projevil!
Koťata jsou hezký, mi se ujali kočky a později jsme zjistili, že je březí, je to obyčejná kočka ale já se tady fotkama nepochlubim, protože jak kočka nemá PP, tak se tady na vás sesypou nadávky. Ať dobře rostou

30.6.2006 16:38

natyna napsal(a):
Á pravý milovník koček se projevil!
Koťata jsou hezký, mi se ujali kočky a později jsme zjistili, že je březí, je to obyčejná kočka ale já se tady fotkama nepochlubim, protože jak kočka nemá PP, tak se tady na vás sesypou nadávky. Ať dobře rostou

Diky za pochvalu a ten co se mu nelibilo ze nasi kocku ktera muze volne behat venku a ne byt zavrena cely zivot v byte zbouchnul nejakej kocour tak at si sve pripominky necha.Ja z kotatek mam radost a kocena pujde na kastraci az odkoji aby se neopakovali nechteni ale nakonec chteni prirustci.

30.6.2006 16:47

bandy napsal(a):

No jeste k tvemu milemu prispevku to stejne bys mohla napsat tem co porizuji svym fenam stenata,tech je prece take plny utulek.

30.6.2006 17:44

sunin napsal(a):
No jeste k tvemu milemu prispevku to stejne bys mohla napsat tem co porizuji svym fenam stenata,tech je prece take plny utulek.

Kotátka jsou vážně moc pěkná a držim palce at najdou nové a hodné majitele.Sama vím jak je to težké najít pro obyčejné kotata majitele-babičky kočce se narodila 3 kotata černá...jedno jsem si vzala já a pro zbytek se nikdo nenašel ....kotátka se stejně nakonec stratila a brzy po nich přejelo jejich matku auto.Také se přiklánim k názoru,že není moc dobré tyhle kočky množit.Protože velká většina těchto koček končí jako ty babiččiny.

1.7.2006 09:24

zmijuska napsal(a):
Kotátka jsou vážně moc pěkná a držim palce at najdou nové a hodné majitele.Sama vím jak je to težké najít pro obyčejné kotata majitele-babičky kočce se narodila 3 kotata černá...jedno jsem si vzala já a pro zbytek se nikdo nenašel ....kotátka se stejně nakonec stratila a brzy po nich přejelo jejich matku auto.Také se přiklánim k názoru,že není moc dobré tyhle kočky množit.Protože velká většina těchto koček končí jako ty babiččiny.

No taky je mi lito kocek v utulku a kotat co se topi protoze je nikdo nechce,ale jak jsem jiz psala kocena neni zavrena muze jit na zahradu a kotata byla nedopatrenim ale take jsem rada protoze od hodne lidi i od veta jsem se dovedela ze kocky co nikdy nemaji kotata casteji trpi na nadory apod.
Kocka je tchyne,ja si beru dva kocourky jedno si mozna necha tchyne a to posledni by chtela jeji druha snacha-a jsou fuc,ale abych pravdu rekla nikdy bych za kocku nezaplatila ani korunu pro me je proste kocka domaci alias kocka vorech nejlepsi a nejaky PP u kocky to se mi zda proste srandovni.To je jak kdyby davali PP i mysim.

pomněnka

1.7.2006 10:17
pomněnka

sunin napsal(a):
No taky je mi lito kocek v utulku a kotat co se topi protoze je nikdo nechce,ale jak jsem jiz psala kocena neni zavrena muze jit na zahradu a kotata byla nedopatrenim ale take jsem rada protoze od hodne lidi i od veta jsem se dovedela ze kocky co nikdy nemaji kotata casteji trpi na nadory apod.
Kocka je tchyne,ja si beru dva kocourky jedno si mozna necha tchyne a to posledni by chtela jeji druha snacha-a jsou fuc,ale abych pravdu rekla nikdy bych za kocku nezaplatila ani korunu pro me je proste kocka domaci alias kocka vorech nejlepsi a nejaky PP u kocky to se mi zda proste srandovni.To je jak kdyby davali PP i mysim.

Musím se přidat :-) Už dlouho jsem se tak nezasmála u čtení diskuse, jako u Vašeho příspěvku (nic ve zlém). Asi Vám nemá cenu vysvětlovat, jaký je rozdíl mezi kočkama s PP a jejich plemenitbou a domácími jak sama říkáte "vorechy nejlepšími", protože máte na věc svůj pohled,který asi ani nemáte vůli pochopit. Ale jo, chápu Váš pohled na věc , moje babička i prababička nikdy neříkala nic jiného než názor na kočky,jaký máte Vy a kdyby věděli obě,kdyby ještě žily, že nyní jsem dala za dvě svoje kočky s PP 13tis , nejspíš by si ťukaly na čelo.
Jen ještě to přirovnání PP pro kočku je jako by se dal PP i myším - no víte, na jednu stranu je Vám líto koček v útulcích a na druhou je přirovnáváte k myším .... no, nejpíš určitý rozdíl mezi kočkou a myší, které hubíte jako škůdce, taky cítíte. Toto přirovnání trochu pokulhává.

5.7.2006 19:03

sunin napsal(a):

zapojím se taky....myši PP mají....viz Klub chovatelů morčat a jiných drobných hlodavců

6.7.2006 10:34

navel napsal(a):
zapojím se taky....myši PP mají....viz Klub chovatelů morčat a jiných drobných hlodavců

Fakt?? Tak to je parada jestli maj PP i ty mysi tak proc ne kocky.Tak me napadlo, kupujete svym kockam mysi s PP nebo je nechavate lovit ty obycejne polni bez PP ?? aby nechytli nejakou nemoc
Jinak kotatka zacli v nedeli videt a uz zkousi lezt z krabice,snad dodam nejake foto.

7.7.2006 11:23

sunin napsal(a):
Fakt?? Tak to je parada jestli maj PP i ty mysi tak proc ne kocky.Tak me napadlo, kupujete svym kockam mysi s PP nebo je nechavate lovit ty obycejne polni bez PP ?? aby nechytli nejakou nemoc
Jinak kotatka zacli v nedeli videt a uz zkousi lezt z krabice,snad dodam nejake foto.

Prikladam foto a take info ze vsechny kotatka uz jsou zadane a jeste tak tri bysme potrebovali.Sama jsem se divila tomu kolik lidi ma o kotatka zajem.

7.7.2006 11:24

sunin napsal(a):
Prikladam foto a take info ze vsechny kotatka uz jsou zadane a jeste tak tri bysme potrebovali.Sama jsem se divila tomu kolik lidi ma o kotatka zajem.

Tady maminka

7.7.2006 11:25

sunin napsal(a):
Tady maminka

A tady moje holka,kluk se nechtel fotit

7.7.2006 12:50

sunin napsal(a):
A tady moje holka,kluk se nechtel fotit

No tak to je dobre, ale stejne si neodpustim poznamku, ze se mohlo pomoci jinym kotatum...
Jenom dejte prosim pozor, at vase kotata neslouzi jen jako hracka pro deti, na chvilku... A taky nezapomente na odcervovani, ockovani.... Neni to levna zabava.

7.7.2006 14:32

bandy napsal(a):
No tak to je dobre, ale stejne si neodpustim poznamku, ze se mohlo pomoci jinym kotatum...
Jenom dejte prosim pozor, at vase kotata neslouzi jen jako hracka pro deti, na chvilku... A taky nezapomente na odcervovani, ockovani.... Neni to levna zabava.

Kotatka nepujdou do rukou deti ale k mym znamym a kamaradum se kterymi se pravidelne stykam takze kotatka se budou mit dobre.
Nemam kocku poprve a taky mam psa takze o ockovani a odcervovani neco vim,ale dekuji za radu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík