Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.8.2011 13:06
ronsonredlong

XXX.XXX.60.97

DOBRY DEN.JEN BYCH RADA UPOZORNILA CHOVATELE A MILOVNIKY KOCICEK KTERI DARUJI KOTATKA ABY SI OVERILI ZDA OPRAVDU DOTYCNY CLOVEK MA KOCKY---RAD---JELIKOZ HODNE LIDI-LEPE RECENO TERARISTU SI KOTATA I VELKE KOCKY BEROU PRO HADY-JE TO V DNESNI DOBE KRMIVO-TZV:NEJLEPE DOSTUPNE...

Pisi to z duvodu ze uz jsem toto od hodne lidi slysela, mi osobne mame doma kocek 6 a hady mam take, ale jak muze toto nekdo udelat nechapu...dost lidi-teraristu kteri vi ze mame kocky se me pta proc to nedavam hadovy...nepochopim...ale dejte si na to pozor!!!!takovych idiotu co nevi ze potkan je na zkrm a kocka na mazleni je DOST\"!!

smajlík

10.8.2011 22:49
krysak

XXX.XXX.147.214

ronsonredlong napsal(a):
DOBRY DEN.JEN BYCH RADA UPOZORNILA CHOVATELE A MILOVNIKY KOCICEK KTERI DARUJI KOTATKA ABY SI OVERILI ZDA OPRAVDU DOTYCNY CLOVEK MA KOCKY---RAD---JELIKOZ HODNE LIDI-LEPE RECENO TERARISTU SI KOTATA I VELKE KOCKY BEROU PRO HADY-JE TO V DNESNI DOBE KRMIVO-TZV:NEJLEPE DOSTUPNE...

Pisi to z duvodu ze uz jsem toto od hodne lidi slysela, mi osobne mame doma kocek 6 a hady mam take, ale jak muze toto nekdo udelat nechapu...dost lidi-teraristu kteri vi ze mame kocky se me pta proc to nedavam hadovy...nepochopim...ale dejte si na to pozor!!!!takovych idiotu co nevi ze potkan je na zkrm a kocka na mazleni je DOST\"!!

smajlík

Mně vadí i když se krmí potkany, nemohla bych na to koukat, nemohla bych mít doma hada.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.8.2011 09:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

no mám doma potkany i kočky ,a neřekla bych že potkan je na zkrm, ochočený potkan dokáže být stejně milý jako kočka. bohužel i ten had chce jíst a žít , i když neříkám že schvaluji krmení většími koťaty a štěňaty ale zas na druhou stranu někdo narozená koťata utopí nebo jinak zabije ,tak takhle se alespon had nažere.

30.8.2011 10:36
vikyy

XXX.XXX.72.181

Mám taky 6 koček a 4 ochočené potkany. A musím se ztotožnit s příspěvky nahoře. I ochočený potkan je skvělé zvíře. Nejdřív mně zjištění, že teraristi krmí i koťaty, šokovalo. Ale ve finálě je úplně nastejno, jestli had spořádá kotě, potkánka nebo králíčka či morčátko. Něco žrát musí.Taková je příroda a pokud někdo trpí představou, že jeho koťata sežere had, má mít kočky vykastrované. Nejvíc to trápí ty, kteří už koukající koťata dokážou utopit.

13.12.2011 19:10
lejo

XXX.XXX.1.30

Rád bych se zde vyjádřil. Já doma chovám v oddělené místnosti hady a jiné exotické plazy. Miluju kočky mám doma dvě čistokrevné mainky a nikdy bych nedal hadovi nic jiného než potkana nebo kuře. Je potřeba si uvědomit že stejně jako kočka venku žere myši a potkany tak had žere totéž jenom není roztomilej. A taky je samozřejmě potřeba rozlišit mezi chovatelem potkanů mazlíčků a potkanů krmných. Ale ani tak neni na krmení hadů pohled příjemný, jen jsem chtěl naznačit hranice a vztahy, které platí a platit musí.

14.12.2011 10:16
cinkalu

XXX.XXX.245.18

tak naučte hady žrát granule smajlík

14.12.2011 11:50
lavacca

XXX.XXX.1.3

vikyy napsal(a):
Mám taky 6 koček a 4 ochočené potkany. A musím se ztotožnit s příspěvky nahoře. I ochočený potkan je skvělé zvíře. Nejdřív mně zjištění, že teraristi krmí i koťaty, šokovalo. Ale ve finálě je úplně nastejno, jestli had spořádá kotě, potkánka nebo králíčka či morčátko. Něco žrát musí.Taková je příroda a pokud někdo trpí představou, že jeho koťata sežere had, má mít kočky vykastrované. Nejvíc to trápí ty, kteří už koukající koťata dokážou utopit.

Známá dostala od jedné paní malé cca 5 týdenní kotě, prý jim cizí kočka vrhla na půdě asi 4 koťata. Tak je takhle rozdávala. Kotě je nastydlé, zmrzlé a má hrozně veliké bříško i přes odčervení. smajlík

nezlobte se na mě, ale bývalo by bylo lepší, kdyby ty koťata paní hnedka utratila (nechala uspat či dala klidně i tomu hadovi) než aby kotě teď bylo nemocné a zmrzlé, jelikož domů ho vzít nechtějí. Většina lidí tvrdí, že týrání je i to, když se koťata zlikvidují hnedka po porodu. Já vidím jako týrání spíš tohle rozdávání maličkých koťat do nevyhovujících podmínek. Jasně, že od známé odstává jíst, atd. ale bylo by lepší, kdyby si vzala bývala kotě na jaře a to mělo šanci vyrůst za tepla, atd.

Nejsem žádná "fajnovka", máme taky venkovní kočky, ale vzít si takhle malé kotě v téhle zimě, tak je prostě doma.

19.1.2012 02:21
inzula

XXX.XXX.190.198

Tisíce týraných a opuštěných zvířat ročně zcela zbytečně umírá.

Zkusme to změnit!!
Nebuďte lhostejní a ukažte, kolik z nás nesouhlasí s týráním zvířat.
Podpořtě záchrannou iniciativu iniciovanou AVČ-Haná ( www.avc-hana.eu )
a podepište Petici "Stop týrání zvířat" , kterou najdete na adrese

www.avc-hana.eu/petice

Tato iniciativa si klade za cíl zvýšit povědomí lidí o základních a opomíjených environmentálních problémech a podporovat neziskové organizace, spolky, útulky a záchranné stanice.
Najdete nás i na Facebooku: http://www.facebook.com/avchana

( Petici prosím podepiště a zašlete poštou nebo naskenovanou emailem) Lze ji vyplnit také online přímo na webu www.avc-hana.eu

Přidejte reakci

Přidat smajlík