Ruja počas odchovu mačiat

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.6.2012 18:34
hudos00781

XXX.XXX.110.29

chcem sa opýtať či môže mať mačka ktora pred dvoma týždnami porodila mačiatka ruju pretože dnes cely den nebola doma a ked sme večer sedeli na terase tak priletela a dvaja kocuri ju nahanali boli neodbytny nebali sa ani nas ked sme ich odhanali. a mačka ma číry výtok z pohlavnych orgánov môže by znova kotná a odchová svoje mačiatka? ked prišla bola cela zablátená a nechcela sa kocúrom dať tak sme ju zatvorili k mačiatkam aby ona nemohla odijsť ani knej nikto prisť a teraz nam kocury chodia okolo domu a strašne zavijaju alebo tak divne mnaukaju smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.6.2012 16:03
Uživatel s deaktivovaným účtem

Normální jev,až bude koťatům 8 týdnů tak ji dejte vykastrovat-i tak je překočkováno,nic se jí nestane .:-)

22.6.2012 23:50
regina

XXX.XXX.115.223

Zrovna jsem řešila, veterinář mi řekl, že může zabřeznout druhý den po porodu. Poslední porod měla velmi těžký, porodila jednoho obříka a držela jsem ji za pacinku celou noc. Klukovi je šest týdnů a kočka je po kastraci týden. Měla jich v sobě 9 a vypadala, jako když spolkla celou slepici. S jistotou by to těhotenství nepřežila. Stále má mléko a stále kojí.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík