Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2006 08:48

Ahoj všem!
Nedávno jsem psala příspěvek o kočičkách perských a prosila majitelky dlouhosrstých koček o radu.Tato kočička byla vyhozená majitelem ven v zimě na mráz.Podle toho jak se chová byla zvyklá být v bytě.Chodí na zachůdek a venku se necítí jistě bojácná.Měla velký zánět plic a průjem.Dlouho jsme jí lečily a te je zní takováhle slečna.Její asi tak 3-5let.Posílám Vám fotku.Moje Sisinka

2.8.2006 11:53

bipunka napsal(a):
Ahoj všem!
Nedávno jsem psala příspěvek o kočičkách perských a prosila majitelky dlouhosrstých koček o radu.Tato kočička byla vyhozená majitelem ven v zimě na mráz.Podle toho jak se chová byla zvyklá být v bytě.Chodí na zachůdek a venku se necítí jistě bojácná.Měla velký zánět plic a průjem.Dlouho jsme jí lečily a te je zní takováhle slečna.Její asi tak 3-5let.Posílám Vám fotku.Moje Sisinka

Fešanda

2.8.2006 20:29

maja12 napsal(a):
Fešanda

Kočička je moc pěkná a vy jste moc hodná,že jste se o ni postarala....
Vrátí vám to,uvidíte sama

3.8.2006 07:11

masa1 napsal(a):
Kočička je moc pěkná a vy jste moc hodná,že jste se o ni postarala....
Vrátí vám to,uvidíte sama

Já mylsím že mi to už vrátila.Je to takový můj mazlíček a i přesto co jsme si užily se zdravím a průjmem.Bych jí už nedala za nic na světě.

3.8.2006 10:47

bipunka napsal(a):
Ahoj všem!

moc hezká kočička.
My jsme taky našli perskou, je skoro stejná, jen dlouhonosá. Přesto, že byla venku divoká a nedůvěřivá, dnes s náma spí v posteli a je to miláček všech. Dokonce i alergického přítele si získala , ten se dopuje práškama a žárlí, když jde kočka spát k dceři

3.8.2006 10:58

onca napsal(a):
moc hezká kočička.
My jsme taky našli perskou, je skoro stejná, jen dlouhonosá. Přesto, že byla venku divoká a nedůvěřivá, dnes s náma spí v posteli a je to miláček všech. Dokonce i alergického přítele si získala , ten se dopuje práškama a žárlí, když jde kočka spát k dceři

a ještě jedna, takhle chodí pít.....takže nehnojíme kytičky

9.8.2006 08:37

onca napsal(a):
a ještě jedna, takhle chodí pít.....takže nehnojíme kytičky

Ta je nádherná.A jak to řešíte s chloupky?Jsou k sežrání co?

15.8.2006 10:56

bipunka napsal(a):
Ta je nádherná.A jak to řešíte s chloupky?Jsou k sežrání co?

no k sežrání....už skoro nenosíme černé a tmavé oblečení
a ten raubíř na fotce je její syn...tak nějak jsme ho zapoměli nabízet k prodeji a už ani nevíme, zda bychom ho zvládli někomu dát

15.8.2006 10:59

onca napsal(a):
no k sežrání....už skoro nenosíme černé a tmavé oblečení
a ten raubíř na fotce je její syn...tak nějak jsme ho zapoměli nabízet k prodeji a už ani nevíme, zda bychom ho zvládli někomu dát

jo, a nikdy v životě jsme tolik nevysávali....už jsme koupili i turbohubici s kartáčem....a stejně není za 10 minut poznat, že by se tu uklízelo

foto: ulovil jsem botu

Přidejte reakci

Přidat smajlík