Ontario je superprémiová značka?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2013 06:54
momi

XXX.XXX.92.42

Nedávno byla tato značka považovaná za prémiovou a teď jsem se šla mrknout na jejich web a píšou "Superprémiové krmivo pro psy a kočky. Granule plné energie!". Možná, že zlepšili recepturu. Co si o tom myslíte Vy? smajlík

4.5.2013 14:19
domča14

XXX.XXX.69.142

momi napsal(a):
Nedávno byla tato značka považovaná za prémiovou a teď jsem se šla mrknout na jejich web a píšou "Superprémiové krmivo pro psy a kočky. Granule plné energie!". Možná, že zlepšili recepturu. Co si o tom myslíte Vy? smajlík

Podle názvu prémiový, superprémiový atd.. se nemůžete vůbec řídit. Do názvu si může výrobce dát co chce, aniž by to byla nějaká paráda. Chce se to hlavně dívat na složení..

4.5.2013 15:06
momi

XXX.XXX.92.42

domča14 napsal(a):
Podle názvu prémiový, superprémiový atd.. se nemůžete vůbec řídit. Do názvu si může výrobce dát co chce, aniž by to byla nějaká paráda. Chce se to hlavně dívat na složení..

Já se ale neřídím tím nápisem :)

5.5.2013 12:18
domča14

XXX.XXX.69.142

momi napsal(a):
Já se ale neřídím tím nápisem :)

Tak proč se na to teda ptáte, když se tím neřídíte?...

6.5.2013 10:52
cinkalu

XXX.XXX.11.162

momi napsal(a):

Já tím krmím psy i moje 3 mainy, jsme s tím moc spokojený, ale jako prémiové nebo superprémiové bych to teda neoznačila, být na tom finančně lépe určitě bych zvolila něco opravdu super smajlík

6.5.2013 16:25
momi

XXX.XXX.92.42

cinkalu napsal(a):
Já tím krmím psy i moje 3 mainy, jsme s tím moc spokojený, ale jako prémiové nebo superprémiové bych to teda neoznačila, být na tom finančně lépe určitě bych zvolila něco opravdu super smajlík

To já taky smajlík Rodiče mi právě nedovolují kupovat drahá krmiva. Oni tak do 190,-Kč. Kočku ještě krmím masem, takže si myslím, že ji to bohatě stačí smajlík

6.5.2013 16:30
domča14

XXX.XXX.69.142

momi napsal(a):
To já taky smajlík Rodiče mi právě nedovolují kupovat drahá krmiva. Oni tak do 190,-Kč. Kočku ještě krmím masem, takže si myslím, že ji to bohatě stačí smajlík

Jako do 190 kč kilo nebo za pytel?

8.5.2013 06:46
momi

XXX.XXX.92.42

domča14 napsal(a):
Jako do 190 kč kilo nebo za pytel?

Alespoň tak 2kg. Nebo někdy mi dovolí koupit 1,5kg za tuto cenu.

8.5.2013 10:45
domča14

XXX.XXX.69.142

momi napsal(a):
Alespoň tak 2kg. Nebo někdy mi dovolí koupit 1,5kg za tuto cenu.

Já jen, že Taste of the Wild vám vyjde 87 Kč/Kg..

8.5.2013 11:18
momi

XXX.XXX.92.42

domča14 napsal(a):
Já jen, že Taste of the Wild vám vyjde 87 Kč/Kg..

Určitě bych ho koupila, kdyby se prodával někde u nás ve zverimexu, ale ne, takže ho nekupuji. Na internetu ho koupit taky nemůžu...

8.5.2013 12:47
domča14

XXX.XXX.69.142

momi napsal(a):
Určitě bych ho koupila, kdyby se prodával někde u nás ve zverimexu, ale ne, takže ho nekupuji. Na internetu ho koupit taky nemůžu...

Je to škoda, protože, na grabule.cz by měla být doprava zdarma a kdyby se pohledalo, tak jsou E-shopy, co mají třeba nad 300kč dopravu zdarma.

8.5.2013 15:28
momi

XXX.XXX.92.42

domča14 napsal(a):
Je to škoda, protože, na grabule.cz by měla být doprava zdarma a kdyby se pohledalo, tak jsou E-shopy, co mají třeba nad 300kč dopravu zdarma.

A vy nějaký znáte?

9.5.2013 06:38
plisak

XXX.XXX.236.4

teď jsem objednala rybí Ontario, poprvé, jsem zvědava, zda to budou kočky jíst. Zatím měly Apetit a Anku na střídačku, uvidíme, nic jiného jim nezbyde. tento měsíc přišly nečekané velké výdaje.

9.5.2013 15:48
momi

XXX.XXX.92.42

plisak napsal(a):
teď jsem objednala rybí Ontario, poprvé, jsem zvědava, zda to budou kočky jíst. Zatím měly Apetit a Anku na střídačku, uvidíme, nic jiného jim nezbyde. tento měsíc přišly nečekané velké výdaje.

Ano, rybí Ontario jsme měli taky. Je fakt, že jsou mastnější a jdou cítit rybou smajlík

9.5.2013 16:01
momi

XXX.XXX.92.42

domča14 napsal(a):
http://www.svetzviratek.cz/index.php?route=product/product&product_id=38310
http://www.happypet.cz/pro-kocky/suche-krmivo/dospele-kocky/4541-taste-of-the-wild-rocky-mountain-feline-6-8kg-doprava-zdarma/
http://www.shop4dog.cz/cz/e-shop/887440/c55737-taste-of-the-wild/taste-of-the-wild-rocky-mountain-feline-6-2c8-kg.html
http://krmeni.cz/produkt/taste-wild-cat-rocky-mountain/kategorie/taste-of-the-wild#6%2C8kg
http://www.zoohit.cz/shop/kocky/granule/taste_of_the_wild/175620#1
http://www.granule.cz/granule-pro-kocky/taste-of-the-wild-pro-kocky/

Na jak dlouho kočce vydrží ten 6,8kg pytel? Cena vypadá zajímavě a k tomu doprava zdarma, myslím, že bych to mamce vysvětlila. K tomu kočka bude dostávat ještě konzervy, kapsičky, maso a pamlsky v podobě tyčinek a bonbonků. Nejlepší by to bylo, kdybych to koupila až v létě, tak červen - červenec, protože budu mít alespoň čas na objednávku. Teď když chodím do školy, nemám na to vůbec čas. Neshlédla jsem všechny odkazy, ale hned ten 2. odkaz vypadal zajímavě. Moc děkuji, kdyby nám to vydrželo aspoň na těch 4-5 měsíců, tak by to bylo fakt super! To by mi mamka dovolila... smajlík

9.5.2013 19:52
domča14

XXX.XXX.69.142

momi napsal(a):
Na jak dlouho kočce vydrží ten 6,8kg pytel? Cena vypadá zajímavě a k tomu doprava zdarma, myslím, že bych to mamce vysvětlila. K tomu kočka bude dostávat ještě konzervy, kapsičky, maso a pamlsky v podobě tyčinek a bonbonků. Nejlepší by to bylo, kdybych to koupila až v létě, tak červen - červenec, protože budu mít alespoň čas na objednávku. Teď když chodím do školy, nemám na to vůbec čas. Neshlédla jsem všechny odkazy, ale hned ten 2. odkaz vypadal zajímavě. Moc děkuji, kdyby nám to vydrželo aspoň na těch 4-5 měsíců, tak by to bylo fakt super! To by mi mamka dovolila... smajlík

Nám to vydrží cca 5-6 měsíců, protože je naše číča vykastrovaná, musíme dávat poddávku, protože na normální dávce nám tloustla :)

9.5.2013 19:56
momi

XXX.XXX.92.42

domča14 napsal(a):
Nám to vydrží cca 5-6 měsíců, protože je naše číča vykastrovaná, musíme dávat poddávku, protože na normální dávce nám tloustla :)

To naše kočka bude taky vykastrovaná :) Uvidíme, jak ji to pojede, ale to bude až za dlouho smajlík

9.5.2013 20:25
domča14

XXX.XXX.69.142

momi napsal(a):
To naše kočka bude taky vykastrovaná :) Uvidíme, jak ji to pojede, ale to bude až za dlouho smajlík

Naši strašně chutnají rybí, po těch se může utlouct, ale i ty s kuřecím jsou dobré :)
To jako si pro to musíte dojít sama nebo jak? Příjde to normálně na poštu, tam to stejně musí vyzvednout osoba starší 18 let.

10.5.2013 05:11
momi

XXX.XXX.92.42

domča14 napsal(a):
Naši strašně chutnají rybí, po těch se může utlouct, ale i ty s kuřecím jsou dobré :)
To jako si pro to musíte dojít sama nebo jak? Příjde to normálně na poštu, tam to stejně musí vyzvednout osoba starší 18 let.

No, my máme velmi osvědčený zverimex, který fakt moc veliký. Je to jakoby supermarket pro mazlíčky smajlík

10.5.2013 20:16
plisak

XXX.XXX.236.4

rybí Ontario našim kočkám chutná .sláva, sláva měli jste to kuřecí?

11.5.2013 05:14
momi

XXX.XXX.92.42

plisak napsal(a):
rybí Ontario našim kočkám chutná .sláva, sláva měli jste to kuřecí?

Ne, měli jsme ty rybí, kotěcí a teďkom variantu Indoor, pro domácí kočky...smajlík Vždy to mé kočce chutnalo!

5.6.2013 18:32
plisak

XXX.XXX.236.4

tak teď dávám kuřecí a zdá se, že chutná

Přidejte reakci

Přidat smajlík