Dobrý den, ráda bych dostala radu, nikdo mi totiž ještě nedovedl poradit. Týká se stravy našeho 3letého kocoura, máme ještě fenku RTW, od které to možná odkoukal, ale to je na jinou debatu.
K věci : Náš kocou jí jedině toto : z kuřecího masa - prsíčka, stehýnka, krky, srdíčka a žaludky a z vepřového masa - kotlety, řízky, panenku. A ještě papá krůtí maso, ale bez vnitřností. Vepřové vnitřnosti nikdy nepozře, natož hovězí maso, ani vnitřnosti. Ryby taky nejí. Párkrát jsem mu z obchodu koupila bažanta, ale bál se toho masa jak čert kříže... Kupuji mu taky kvalitní konzervy.
Do roka byl na granulích RC ( to jsem ještě nevěděla, co to je za humus ), v roce dostal zánět žaludku, byli jsme na veterině a vet nám doporučil bezobilné granule, půl roku jsem mu je kupovala z e-shopu granule.cz, ale po tom půl roce najednou rezignoval a od té doby neveme do tlamičky nic jiného než to, co jsem vypsala, že jí. Do konzerv vždy zamíchám třeba pangamin, nebo šťávu z řas nebo "chemické " vitamíny od Gimbornu.
Potřebuji radu, jak ho naučit jíst taky jiné druhy masa. P.S. naše fenka taky žere jenom maso, ke granulím ani nečuchne...
Díky všem za radu