Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.5.2013 20:34
kesme

XXX.XXX.166.130

Náš 4letý kastrovaný kocour najednou začal strašně hodně slintat, vypadá to jako pěna, taková leptavá. Viděli jsme ho během dneška slintat třikrát, jsou to takové dlouhé sliny. Slintal asi pět minut, na tlamě se mu drželo, bylo to dlouhé asi 15 cm. Pak to přestalo a za hodinu to začalo znovu. Znovu to skončilo a po hodině zase. Je trochu neklidný. Co myslíte, že to je? Máme jet k veterináři?

2.6.2013 16:14
lucielhotáková

XXX.XXX.196.162

No to by mě vyděsilo. Asi bych okamžitě jela k veterináři. Aby to nebyla nějaká otrava

6.6.2013 11:03
ivkab

XXX.XXX.32.241

Náš osmiletý kocour to začal dělat také,asi před 3 mi týdny.Je pouze"domácí" doma nemáme nic, co by mohlo způsobit otravu.Po vyšetření u veterináře se nic nezjistilo.Pak jsem přišla na to,že bezprostředně po tom,co začne slintat,se mu o poznání rozšíří zorničky očí(což veterinář nemohl zjistit,protože jsme u něj nikdy nebyli okamžitě,ale až po pár hodinách).Slinění bylo zapříčiněno epileptickým záchvatem,tehdy ještě velmi slabým,bohužel se to neustále stupňuje,nyní již mívá záchvaty velmi silné.Podáváme léky,zatím záchvaty nepolevují..velmi mě to trápí,kocourka milujeme,ale pokud se nezlepší,uvažujeme o krajním řešení.Pohled na něj jak trpí nesnesu:(

Přidejte reakci

Přidat smajlík