Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.8.2013 14:58
1408jana

XXX.XXX.20.146

Dobrý den, včera jsem svímu kotatku asi tak 4 měsíce. Našla na kuži na příšku , jako by odřeninu a okolo jsou takove oranžové uplně maličke kuličky..... Nevíte náhodou někdo co by to mohlo být... Předem moc děkuji za odpověd... jana

22.8.2013 15:53
momi

XXX.XXX.92.42

1408jana napsal(a):
Dobrý den, včera jsem svímu kotatku asi tak 4 měsíce. Našla na kuži na příšku , jako by odřeninu a okolo jsou takove oranžové uplně maličke kuličky..... Nevíte náhodou někdo co by to mohlo být... Předem moc děkuji za odpověd... jana

Nešlo by to vyfotit a dát to sem?

22.8.2013 15:54
momi

XXX.XXX.92.42

1408jana napsal(a):

Každopádně bych s tím šla k veterináři, může to být nějaká hloupa odřenina, nebo nějaká vyrážka.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.8.2013 20:23
Uživatel s deaktivovaným účtem

1408jana napsal(a):

Sametka podzimní...už vylezly.

Přidejte reakci

Přidat smajlík