Kočičí "budíček" kvůli konzervě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.11.2013 12:48
jajagic

XXX.XXX.89.219

Zdravím vás,

mamča má dvě krásné potvůrky,ale ta jedna je tzv. "nenažránek nenažraný" už odmalinka.
Kvůli tomu se mamka vyspí tak max do půl páté.

Máte někdo radu jak na ní, je to mazlík neuvěřitelný, ale tohle trochu nervuje.

Děkuji

17.11.2013 14:01
danurba

XXX.XXX.60.8

jajagic napsal(a):
Zdravím vás,

mamča má dvě krásné potvůrky,ale ta jedna je tzv. "nenažránek nenažraný" už odmalinka.
Kvůli tomu se mamka vyspí tak max do půl páté.

Máte někdo radu jak na ní, je to mazlík neuvěřitelný, ale tohle trochu nervuje.

Děkuji

pokud se kotě hlásí ráno kvůli hladu, není nic jednoduššího, než mu večer nasypat do misky trochu víc,. aby si mohl ráno zobnou. Spíš než hladem to bude tím, že kotě se ráno probudí a chce si hrát, tak jde vzbudit i člověka. V tom případě ho nepustit do ložnice a absolutně ignorovat všechny budicí pokusy. Po pár dnech by ho to mělo přejít.

17.11.2013 15:50
jajagic

XXX.XXX.89.219

Děkuji za odpověď, ale tomu žroutkovi dáte klidně celou konzervu a bude otravovat dál - to je Otesánek smajlík

17.11.2013 17:23
danurba

XXX.XXX.60.8

myslím, že existují dávkovače granulí, které se dají časovat

17.11.2013 22:12
jajagic

XXX.XXX.89.219

To máte pravdu, existují - už jsem se po nich dívala. Problém je v tom, že granulky ji až tak moc nezajímají. Nicméně masíčko to je namka - a i kdyby se dalo dávkovat to maso, tak je schopná sežrat porci i svojí "spolubydlící" -ta si nechá vše...takže pro nás zase žádné řešení - ale děkuji Vám

18.11.2013 13:09
perlinka

XXX.XXX.58.17

Já jsem kvůli budíčku několikrát za noc začala kočky nekompromisně zavírat do přízemí, ložnici máme v patře. Zavřené dveře od ložnice nestačily, kočka byla schopná řvát jak kráva a dožadovat se krmení a když jí bylo nasypáno, odešla a nežrala. Ona totiž žrádlo vyřvávala kocourovi. Nasypat do misky hodně nelze, kočka musí být na dietě, jinak by se za chvíli neunesla a rozdělit 50g granulí na 4 porce mi dělá problémy už teď, byla by to schopná sníst jen k snídani. Takže na noc putují kočky do přízemí, kde mají k dispozici 3 místnosti, akorát jim musím přenést záchůdek a misku s vodou, což je jinak v chodbě. Až se prořvou i přes dvoje dveře, budou spát jen v pracovně, což je od ložnice za třemi dveřmi. Láska ke zvířatům je jedna věc, ale budit se kvůli nim nenechám, zvlášť když nemají objektivní důvod. Poslední krmení mají okolo desáté večer a do rána okolo sedmé by to mohly vydržet. Nejsou to koťátka, co musí jíst každou chvíli, ale dospělé kastrované kočky, jedna s nadváhou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík