Majitelé Britek bicolor- dotaz

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.12.2013 22:10
alca80

XXX.XXX.203.61

Zdravím všechny majitele britský kočiček. Měla bych dotaz pro ty z vás, kteří chovají Britky v barvě bicolor- bílo modrá. Jak je to u této barvy s línáním? Měla jsem bílou Britku a ta mi hoodně línala i když jsem jí vyčesávala. Nyní mají moji rodiče šedou a ta nelíná skoro vůbec- jen pár chlupů v pelíšku, nebo na místech kde často lehává. Jak je to s bicolorem? To líná jen z těch bílých míst?? :D Chtěla bych si časem pořídit znovu britskou kočičku v této barvě, tak by mě to zajímalo i když to na rozhodnutí o této barvě nebude mít vliv :)

plisak1

6.12.2013 08:37
plisak1

XXX.XXX.236.4

já mám modrou s PP FIFE a líná pořád

6.12.2013 11:21
danurba

XXX.XXX.164.146

líná bílá srst stejně jako šedivá nebo modrá, jen bílé chlupy jsou víc vidět

21.12.2013 21:27
lavacca

XXX.XXX.1.3

danurba napsal(a):
líná bílá srst stejně jako šedivá nebo modrá, jen bílé chlupy jsou víc vidět

přesně tak, máme doba bicolorku a padají ji chlupy stejně jako modrým (a ani těm nepadají nějak extrémně hodně). A samozřejmě, že je ten bílý chlup vidět všude více než ten modrý. :)

22.12.2013 04:21
rapotacka11

XXX.XXX.34.181

alca80 napsal(a):
Zdravím všechny majitele britský kočiček. Měla bych dotaz pro ty z vás, kteří chovají Britky v barvě bicolor- bílo modrá. Jak je to u této barvy s línáním? Měla jsem bílou Britku a ta mi hoodně línala i když jsem jí vyčesávala. Nyní mají moji rodiče šedou a ta nelíná skoro vůbec- jen pár chlupů v pelíšku, nebo na místech kde často lehává. Jak je to s bicolorem? To líná jen z těch bílých míst?? :D Chtěla bych si časem pořídit znovu britskou kočičku v této barvě, tak by mě to zajímalo i když to na rozhodnutí o této barvě nebude mít vliv :)

Líná každej desátej chlup .
Samozřejmě bílej .

24.12.2013 17:43
alca80

XXX.XXX.115.177

Děkuju všem za odpovědi vážné i humorné smajlík Já jen, že opravdu vidím, že naše modrá Britečka skoro nelíná a z té bílé to vyloženě kolirkát lítalo jen při hlazení.

Přidejte reakci

Přidat smajlík