Moje kočka já nakládané okurky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.2.2014 23:17
vikysisa

XXX.XXX.96.4

Dobrý den, chci se zeptat někoho kdo o tom ví něco víc. Proč moje kočka jí nakládané okurky, mají i přednost před masem či konzervou. Zda jí něco chybí nebo je má jen ráda. Jedná se o mainskou mývalí. Děkuji za odpověď

22.2.2014 20:12
fram

XXX.XXX.70.158

vikysisa napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptat někoho kdo o tom ví něco víc. Proč moje kočka jí nakládané okurky, mají i přednost před masem či konzervou. Zda jí něco chybí nebo je má jen ráda. Jedná se o mainskou mývalí. Děkuji za odpověď

Naše kočiny běžně dávaly přednost před masem, kyselému zelí, okurkám, dokonce jsme měli několik milovníků marmelády a kompotů. Nemyslím, že jim něco chybělo, spíš ochutnávaly, co jedí jejich lidští parťáci a po zjištění, že to "chutná" tak pokračovaly. Dožívaly se ve zdraví vysokého věku 16,18 let. K dokonalosti to dovedl poslední kocour, který k nám přišel v r.1989 a "usnul " v r. 2O12 ,kdybych napsala, co všechno dokázal tenhle gurmán spořádat bez jakýchkoliv následků, tak se ochranáři pominou.smajlík

31.5.2014 21:05
alzbetakocka

XXX.XXX.51.246

Dobrý den,
Pokud Vaše kočička jí i své granule, nevidím v tom zásadní problém, asi jí prostě jen chutná. Jestli ji něco chybí, to záleží na tom, jaké krmivo kupujete? Například při výživou komplexním krmivem Purina One už nemusíte ničím Vaší kočičku dokrmovat a nic ji nebude scházet. O krmivu se můžete dozvědět více na těchto stránkách: http://www.purina-one.cz/produkty-purina-one/

Přidejte reakci

Přidat smajlík