Zdravím, mám ročního kocourka a kočičku, od mala jsou doma hlavně večer u nás doma spí, prřes den je pustíme ven, pohybujiu se většinou okolo baráku a cca za 1-2 hodky cekaji u dveri tak je pustime dovnitr a kdyz chcou ven tak je pustime, ale víc času tráví doma. Jsme skoro na samotě, okolo nás jsou pole. Ted večer přes tu zimu je pustíme ale max. do 8 večera je přivoláme,vždycky přiběhly ale o trochu déle to trvalo kočičce, protože ji tam nejspíš naháněli cizí kocouři. Předevčirem kolem 6 hod večera jsem je pustila ven , přes okno jsem je sem tam sledovala zda se tam pohybuji, když jsem je zas po hoďce zavolala přišel náš kocourek ale kočka zatím nikde. Šla jsem ji volat co 15 minut a pořád nikde. Bylo 9 hodin večer a ona stále nikde, šla jsem spát, zkusila jsem to ještě o půlnoci a nic. Včera dopoledne, odpoledne a věcer jsme ji hledali a ani stopa. Nechápu co se jí mohlo stát když okolo nás je pole, a daleko se nepohybuje, vždycky když šla ven tak do hoďky přiběhla. Myslíte že se ještě ukáže?