Vzoreček - Taste of the Wild, Optima, ND, Leonardo, Arden Grange

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.5.2014 12:16
verucz

XXX.XXX.252.2

Mám doma takový mlsný jazýčky a granulky jim moc nejednou.Tedy krom RC. Jenže ty obsahují spousty obilovin a tak bych ráda zkusila přejít na jiné. Koupila jsem Porta 21, ovšem úspěch se nedostavil. No a tak bych ráda zkusila i další možnosti granulek v nadpise uvedených.
Nenajde se někdo z Prahy kdo by krmivem krmil a byl by ochotný mi prodat vzorek?
Moc děkuji smajlík

17.7.2014 18:30
koňadra

XXX.XXX.128.24

Mám vyzkoušeno u psů i koček, že vzorky jsou k ničemu. Co je nové je většinou pro ně přitažlivé, takže to žerou, ale za pár dní už to nechtějí nebo to sice žerou, ale s nijak velkým zájmem.

18.7.2014 08:20
rapotacka11

XXX.XXX.32.121

Proto střídám.
U některých trvá déle než je sežerou.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.7.2014 09:21

U nás TOW chutnal ale pouze kuřecí,rybí potvory ani jedna nejí.Zkoušela jsem to vícekrát ale nechtějí.Kuřecí jim jeli do té doby než jsem zjistila,že je jedna z mých koček alergická na kuřecí,takže s těžkým srdcem musím kupovat granule dražší,kde není ani trochu kuřecího tuku.

23.7.2014 23:18
alzbetakocka

XXX.XXX.51.246

Dobrý den,

vyzkoušela jste prémiovou Purinu One, posílají i vzorek zdarma? Stačí ho objednat na webovkách.. Mým třem kočkám moc chutná a sřídám jim jí z více příchutí. Z vlastní zkušenosti bych byla trošku skeptická v relevanci zorků, například naše kočky snědí vše, co je nové, ale po týdnu je vše jinak a krmivo jim už nevonísmajlík Purina se nám naštěstí osvědčila a stále chutnásmajlík.

25.7.2014 15:57
lavacca

XXX.XXX.1.3

alzbetakocka napsal(a):
Dobrý den,

vyzkoušela jste prémiovou Purinu One, posílají i vzorek zdarma? Stačí ho objednat na webovkách.. Mým třem kočkám moc chutná a sřídám jim jí z více příchutí. Z vlastní zkušenosti bych byla trošku skeptická v relevanci zorků, například naše kočky snědí vše, co je nové, ale po týdnu je vše jinak a krmivo jim už nevonísmajlík Purina se nám naštěstí osvědčila a stále chutnásmajlík.

Ale běžte už s tou reklamou k čertu. Tady se řeší kvalitní granule a Vy sem cpete pytlík obilí za "super" cenu. smajlík

27.7.2014 19:44
oldřichvrzal

XXX.XXX.236.9

Souhlas s poslední reakcí, kdo má své mazlíky rád tak žádná Purina, Whiskas, Friskies a podobné blafy. Ty značky co namátkově uvádíte tak patří mezi to nejlepší, můžu k tomu přidat Meoving Heads, Happy Cat Bio, ANF Feline a dokonce i český Fitmin i když obsahuje kukuřici. Podívejte se na web www.spokojenakocka.cz kde je asi největší výběr krmiv pro kočky, u nich je pak popis složení. Mají i malá balení a chce to vyzkoušet, protože ani to nejkvalitnější nemusí zrovna Vaší kočce chutnat. Hezký den.

28.7.2014 11:18

Já jsem teď koupila jedny z kvalitnějších granulí na zkoušku pro mou alergickou kočku N&D rybí a ty tedy u nás jedou.Krásně voní,jen když otevřete pytlík jako zmažené filé a kočka hurá po nich má bobíky a nedrbe se.

28.7.2014 17:11
oldřichvrzal

XXX.XXX.236.9

Tak to buďte ráda, kočky většinou ty rybí moc nemusí. Když to Vaší chutná tak zkuste rybí Meoving Heads kde je 47% rybího a 17% kuřecího masa, nebo rybí granulky Acana a Orijen. Když pak občas kočičce uvaříte vykostěné rybí filety ( jen ne pangase), tak Vám je bude doslova trhat z ruky. Kromě granulek a občas vařené ryby nezapomínat taky na syrové maso, ideálně drůbeží nebo hovězí, rozmrazit, osušit a pokrájet, kočka může i chrupavky a měkké části kostí. Tak dobrou chuť.
Olda.

29.7.2014 07:24

Nee.děkuji,kočka je alergická na kuřecí a na jehněčí.Jsem ráda,že jsme našli během roku už čtvery granulky které může,Navíc je to jen granulová kočka,která nejí nic jiného.Takže klidně můžu druhému kocourovi dávat kapsičky a ona si jich ani nevšimne.jediné co jí je přemražené hovězí..N&D mají dva druhy rybích.jíme Trovet-králík s rýží a potom dvoje německé(mám to blízko na hranice).Třeba rybí TOW si ani jeden nevšimne.Tyhle N&D jsou opravdu kvalitní,trochu dražší ale hlavně,že jim chutnají...

30.7.2014 10:26
lavacca

XXX.XXX.1.3

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nee.děkuji,kočka je alergická na kuřecí a na jehněčí.Jsem ráda,že jsme našli během roku už čtvery granulky které může,Navíc je to jen granulová kočka,která nejí nic jiného.Takže klidně můžu druhému kocourovi dávat kapsičky a ona si jich ani nevšimne.jediné co jí je přemražené hovězí..N&D mají dva druhy rybích.jíme Trovet-králík s rýží a potom dvoje německé(mám to blízko na hranice).Třeba rybí TOW si ani jeden nevšimne.Tyhle N&D jsou opravdu kvalitní,trochu dražší ale hlavně,že jim chutnají...

co kočka, to originál. :) U nás rybí TOTW jedou jak bytovkám, tak venkovním. Jak přišly, vrhly se na ně. :) To samé úspěch sklidil i Brit Carnilove (ale to je ryba s kuřetem).

Přidejte reakci

Přidat smajlík