Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.8.2006 14:12

Je tohle kočka nebo kocourek? Kotě je staré 20 dní.

25.8.2006 14:54

luciee napsal(a):

Je to kočička

25.8.2006 16:00

kikuska napsal(a):
Je to kočička

Je to spíš kocour.

25.8.2006 16:24

olina napsal(a):
Je to spíš kocour.

Tak co to tedy je?
Nikdy jsem kočky neměla a potřebovala bych to vědět, protože kotě nabízíme k darování.

25.8.2006 16:27

luciee napsal(a):
Tak co to tedy je?
Nikdy jsem kočky neměla a potřebovala bych to vědět, protože kotě nabízíme k darování.

A ještě

25.8.2006 17:05

luciee napsal(a):
A ještě

Je to dle mě kočička,jakožto že jsem již určila fúúúru koťátek,a dobře.... jen se chci zeptat,z kama jste,hledáme někoho,kdo by daroval kotě,naši 4letou jsme museli utratit(nádory ve střevech).Jsme ze Zlína

25.8.2006 17:57

kikuska napsal(a):
Je to dle mě kočička,jakožto že jsem již určila fúúúru koťátek,a dobře.... jen se chci zeptat,z kama jste,hledáme někoho,kdo by daroval kotě,naši 4letou jsme museli utratit(nádory ve střevech).Jsme ze Zlína

Kotě se narodilo jako jedináček kočce, kterou si babička vzala z ulice. Kočka byla březí a 5.8.porodila kotě. Babička bydlí na Praze 4.
Je mi moc líto vaší kočičky :-(

25.8.2006 18:47

luciee napsal(a):
Kotě se narodilo jako jedináček kočce, kterou si babička vzala z ulice. Kočka byla březí a 5.8.porodila kotě. Babička bydlí na Praze 4.
Je mi moc líto vaší kočičky :-(

Vaše kotě musí být ještě dost dlouho u matky, nadávala bych ho dřív než ve dvou měsících a rozhodně by na zimu nemělo být venkovní. V reálu pohlaví poznám spolehlivě, ale takhle na fotce si nejsem jistá. Kočka má hned pod řitním otvorem podélnou štětbinu, kocour má řitní otvor, pak mezeru (kulky) a pak kruhový otvor.

25.8.2006 19:06

kikuska napsal(a):

Tady je více o koťátku: www.yokocin.estranky.cz

26.8.2006 09:30

luciee napsal(a):
Tady je více o koťátku: www.yokocin.estranky.cz

jsem z prahy 4 zeptám se možná bych o někom věděla ,dám vědět

26.8.2006 15:39

maja12 napsal(a):
jsem z prahy 4 zeptám se možná bych o někom věděla ,dám vědět

Jeee :-) To budete moc hodná

28.8.2006 12:17

luciee napsal(a):
Jeee :-) To budete moc hodná

tak kamarádka svolá púoradu a dá mi vědět ,už jednu kočičku mají tak to musejí probrat dám vědět

28.8.2006 23:48

maja12 napsal(a):
tak kamarádka svolá púoradu a dá mi vědět ,už jednu kočičku mají tak to musejí probrat dám vědět

podle mě na 100% kocour .mezi řitním otvorem a pindíkem je mezera u kočiček to tak není podívejte se na maminu že tam mezeru nemá

30.8.2006 16:10

luciee napsal(a):

Na té fotce není nic pořádně poznat. Ve 20ti dnech jsou pohlaví dost podobná. Nejlépe to je poznat hned po porodu, kdy kuličky u kluků jsou napuchnuté a jsou dobře vidět, anebo až po 6. týdnu, kdy se už ty mezery oddálí dostatečně. V jednom vrhu jsem si taky byla jistá hned po porodu holkou, ale právě ve 3 týdnech to začalo vypadat jako kluk. Zvlášť když jsem měla další 2 k porovnání. Za další 3 týdny už bylo 100% jisté, že je to kočička.

11.9.2006 20:39

pankova napsal(a):
Na té fotce není nic pořádně poznat. Ve 20ti dnech jsou pohlaví dost podobná. Nejlépe to je poznat hned po porodu, kdy kuličky u kluků jsou napuchnuté a jsou dobře vidět, anebo až po 6. týdnu, kdy se už ty mezery oddálí dostatečně. V jednom vrhu jsem si taky byla jistá hned po porodu holkou, ale právě ve 3 týdnech to začalo vypadat jako kluk. Zvlášť když jsem měla další 2 k porovnání. Za další 3 týdny už bylo 100% jisté, že je to kočička.

Tak kotě výše zatím vypadá na kočičku

11.9.2006 20:43

luciee napsal(a):
Tak kotě výše zatím vypadá na kočičku

Přikládám foto koťátek, která jsou také k darování.Jsme z Prahy. V případě zájmu pište na e-mail.

11.9.2006 20:44

luciee napsal(a):
Přikládám foto koťátek, která jsou také k darování.Jsme z Prahy. V případě zájmu pište na e-mail.

Přidejte reakci

Přidat smajlík