Váš nej film o koních?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

5.8.2005 21:23
Neregistrovaný uživatel

zajímalo by mě,jakje je váš nej film o koních?
Díky za odpovědi

Neregistrovaný uživatel

5.8.2005 21:32
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Díky za odpovědi

Ahoj
No tak nějak jich je víc...
Ale tak opravdu pár nej - Stříbrný blesk, Muž od Sněžné řeky, Černý hřebec 2 a asi Pharlap...to jsou moje nej filmy. Je jich víc ale na ty bych si musela vzpomenout :-)

Neregistrovaný uživatel

5.8.2005 21:38
Neregistrovaný uživatel

Ahoj
No tak nějak jich je víc...
Ale tak opravdu pár nej - Stříbrný blesk, Muž od Sněžné řeky, Černý hřebec 2 a asi Pharlap...to jsou moje nej filmy. Je jich víc ale na ty bych si musela vzpomenout :-)

Taur -Stříbrný hřebec viděla jsem ho jen jednou před x lety ale uchvátil mě a odté doby ho nemůžu sehnat.Kvido

Neregistrovaný uživatel

5.8.2005 21:41
Neregistrovaný uživatel

Taur -Stříbrný hřebec viděla jsem ho jen jednou před x lety ale uchvátil mě a odté doby ho nemůžu sehnat.Kvido

Nevíte jak se jmenuje ten seriál s tím dostihákem?Nemůžu si vzpomenou na jméno

Neregistrovaný uživatel

5.8.2005 21:52
Neregistrovaný uživatel

Nevíte jak se jmenuje ten seriál s tím dostihákem?Nemůžu si vzpomenou na jméno

Jak se jmenuje ten film, kde je uzasnej kun. Dostihak a vsechno vyhrava a oni ho potom kvuli tomu chteji zabit- mozna i zabijou. Mozna je to ten parhlap.... NEVITE??

Neregistrovaný uživatel

5.8.2005 21:56
Neregistrovaný uživatel

Jak se jmenuje ten film, kde je uzasnej kun. Dostihak a vsechno vyhrava a oni ho potom kvuli tomu chteji zabit- mozna i zabijou. Mozna je to ten parhlap.... NEVITE??

Ten sem taky myslela!Ale nefim,jak se jmenuje :-(

Neregistrovaný uživatel

5.8.2005 22:19
Neregistrovaný uživatel

Díky za odpovědi

No tak těch je hodně:-)))
Phar Lap, Krasavec Beauty, Černý Blesk, Šošon, Zaříkávač koní, Blesk, Černý hřebec 1 a 2, Dva centy a paprika............a další......
Janča

Neregistrovaný uživatel

5.8.2005 23:04
Neregistrovaný uživatel

Díky za odpovědi

Phar Lap(na konci som vyplakala potoky slz), tak isto i pri Ciernom krasavci, Muz od Snezne reky(jeden z mojich najoblubenejsich), Hidalgo, LOTR -Stinovlas a Brego, a este aj ten kresleny Spirit: Stallion Of The cimarron o tom palomino mustangovi, co ho nedokazu skrotit, dalej Stribrnak a volakedy sa mi pacil aj taky serial Karino, na CTecke to bezalo v Magione alebo vo Vege, ale to je uz davno, potom aj Suboj Titanu-Pegas

Neregistrovaný uživatel

5.8.2005 23:32
Neregistrovaný uživatel

Phar Lap(na konci som vyplakala potoky slz), tak isto i pri Ciernom krasavci, Muz od Snezne reky(jeden z mojich najoblubenejsich), Hidalgo, LOTR -Stinovlas a Brego, a este aj ten kresleny Spirit: Stallion Of The cimarron o tom palomino mustangovi, co ho nedokazu skrotit, dalej Stribrnak a volakedy sa mi pacil aj taky serial Karino, na CTecke to bezalo v Magione alebo vo Vege, ale to je uz davno, potom aj Suboj Titanu-Pegas

co je ten phar lap???

Neregistrovaný uživatel

6.8.2005 10:11
Neregistrovaný uživatel

Díky za odpovědi

Krasavec Beauty,Zarikavac koni, Dobra Voda,ale je jich jasnacka mnohem vic :-)

Neregistrovaný uživatel

6.8.2005 10:38
Neregistrovaný uživatel

co je ten phar lap???

Phar Lap - australská legenda, velký ryzák, který vyhrával snad všechno, co sedalo,aby ho zastavili nakládali mu strašný kila, ale on měl velký strdce a tak to utáhl, to jméno znamená Blesk (Far Lap), alle trenér chtěl jmého na 7 tak to upravili no a pak odjeli do USA a tam vyhráli i s rozbitým kopytenm a pak ho někdo otrávil, nebo něco (dodneška se to neví) a umřel. Jeho tělo je teď vypreparovaný v největším australským muzeu. Jo jeto docela fajník film.
A viděli jste už SEA BISCUITA? Taky docela dobrý ne?

Neregistrovaný uživatel

6.8.2005 16:45
Neregistrovaný uživatel

Krasavec Beauty,Zarikavac koni, Dobra Voda,ale je jich jasnacka mnohem vic :-)

teda Dva centy a paprika je podle me pekna blbost, ale to je jen muj nazor...

Neregistrovaný uživatel

6.8.2005 18:16
Neregistrovaný uživatel

teda Dva centy a paprika je podle me pekna blbost, ale to je jen muj nazor...

já si nepamatuju jedinej název nějakýho filmu....taky sem jich pár viděla,ale názvy?To ze mě nedostanete

Neregistrovaný uživatel

6.8.2005 21:19
Neregistrovaný uživatel

já si nepamatuju jedinej název nějakýho filmu....taky sem jich pár viděla,ale názvy?To ze mě nedostanete

Můj nej filmeček o koních je jednoznačně Hidalgo

Neregistrovaný uživatel

6.8.2005 23:58
Neregistrovaný uživatel

Můj nej filmeček o koních je jednoznačně Hidalgo

Jednoznačně Phar Lap a Krasavec Beauty. Můžu je vidět x krát, ale vždycky řvu, jak želva.

Neregistrovaný uživatel

7.8.2005 09:19
Neregistrovaný uživatel

Jednoznačně Phar Lap a Krasavec Beauty. Můžu je vidět x krát, ale vždycky řvu, jak želva.

Můj nejoblíbenější film je Phar Lap a Jezdkyně(nádherný film o drezuře)

Neregistrovaný uživatel

7.8.2005 10:50
Neregistrovaný uživatel

Phar Lap - australská legenda, velký ryzák, který vyhrával snad všechno, co sedalo,aby ho zastavili nakládali mu strašný kila, ale on měl velký strdce a tak to utáhl, to jméno znamená Blesk (Far Lap), alle trenér chtěl jmého na 7 tak to upravili no a pak odjeli do USA a tam vyhráli i s rozbitým kopytenm a pak ho někdo otrávil, nebo něco (dodneška se to neví) a umřel. Jeho tělo je teď vypreparovaný v největším australským muzeu. Jo jeto docela fajník film.

Jo ten je dobrý!!! Jo a Hidalgo! Ten film neměl chybu!!!

Neregistrovaný uživatel

7.8.2005 12:50
Neregistrovaný uživatel

Díky za odpovědi

konicek hrbacek

Neregistrovaný uživatel

8.8.2005 09:44
Neregistrovaný uživatel

Dynamit?

Neregistrovaný uživatel

11.1.2007 14:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.184.37

Díky za odpovědi

Krasavec Beauty,Zaříkávač koní,Ohnivý Oceán,taky Phar Lap,ale to už je dávno co sem ho viděla...

Neregistrovaný uživatel

11.1.2007 15:06
Neregistrovaný uživatel

Krasavec Beauty,Zaříkávač koní,Ohnivý Oceán,taky Phar Lap,ale to už je dávno co sem ho viděla...

Mně se hrozně líbil americký film Země mustangů... hlavní role hřebec Šoson, nádherná příroda, ale už ho léta nedávali.

Neregistrovaný uživatel

11.1.2007 15:07
Neregistrovaný uživatel

Mně se hrozně líbil americký film Země mustangů... hlavní role hřebec Šoson, nádherná příroda, ale už ho léta nedávali.

Oprava: hřebec se ve filmu jmenoval Šošon.

Neregistrovaný uživatel

20.7.2011 20:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.185.6

Mě se nejvíc líbí Secretariat.:-))

Neregistrovaný uživatel

20.7.2011 21:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.134.58

krajina střelců-spíš western,ale super film.p

Neregistrovaný uživatel

15.1.2012 19:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.29.34

myslíš secretariat?

Neregistrovaný uživatel

15.1.2012 20:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.190.12

Hidalgo celkem šel, jinak Černý hřebec a nejkrásnější film jednoznačně Seabiscuit!!! Včetn skvělého hereckého podání. Krásný film, docela dlouhý a dojemný, doporučuji!

Neregistrovaný uživatel

15.1.2012 20:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.185.6

Stříbrný blesk. myslím teda :-D hlavní hrdina hřebec Taur....viděl někdo,krásný filmek:-)

Neregistrovaný uživatel

15.1.2012 20:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.10.206

Ruffian ( to obrečim pokaždy), Pharlap, krasavec Beauty, Ohnivý oceán, Dupot kopyt............. a mnoho dalších :-)

Neregistrovaný uživatel

15.1.2012 21:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.240.3

Jezdkyně je prý skvělá, ale nemůžu ji nikdě sehnat. Nemáte ji někdo, nebo nevíte prosím kde je?

Neregistrovaný uživatel

15.1.2012 21:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.73.192

Pozvánka k tanci.. nemelou tam takový nesmysly a nedějou se tam takové hovadiny jako v naprosté většině filmů o koních.. ani to není tak sladce sentimentální jako mnohé filmy :-) Herci jsou dobří, koně sice jen dva ale zato velmi pěkní a výborně vycvičení.

Neregistrovaný uživatel

16.1.2012 19:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.112.75

Pozvánka k tanci.. nemelou tam takový nesmysly a nedějou se tam takové hovadiny jako v naprosté většině filmů o koních.. ani to není tak sladce sentimentální jako mnohé filmy :-) Herci jsou dobří, koně sice jen dva ale zato velmi pěkní a výborně vycvičení.

Ano, ten film se mi moc líbil, některé myšlenky v tom filmu jsou úžasé, a bohužel je tam ukázana skutečnost, že spoustá jezdců nezná své koně... Stejně jak v realitě..

Neregistrovaný uživatel

16.1.2012 19:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.43.122

Rozhodně doporučuji Flicka .. Flicka 2 jsem ještě neviděla... :(

Neregistrovaný uživatel

16.1.2012 20:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.112.75

Rozhodně doporučuji Flicka .. Flicka 2 jsem ještě neviděla... :(

Ano, Flicka je moc pěkný film, Flicka 2 je trochu slabší, ale koukat se na to dá. Film s podobným tématem je Divoký hřebec, co se týče kvality děje, přirovnala bych to k 2. dílu Flicky

Neregistrovaný uživatel

16.1.2012 21:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.165.172

Zrovna dneska jsem se podívala na film War Horse (válečný kůň) a je to taky pěkné.:) Ale za mě jednoznačně Černý Krasavec, jedna z prvních knížek, které jsem snad přečetla:D A film je parádní... A pak Hidalgo, to je jasné...:) A spousta dalších, ale jejich názvy si nepamatuju.

Neregistrovaný uživatel

17.1.2012 08:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.253

Nevíte někdo kde by se dál stáhnout film JEZDKYNĚ?
Pokud ano, dejte sem odkaz, já jí nikde nenašla ...

Neregistrovaný uživatel

17.1.2012 15:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.134.8

A nevíte někdo, jak se jmenoval film o mluvícím koni, co radil majiteli, do čeho má investovat a v závěru jede dostih, kde pokřikuje na ostatní koně ?

Za nejlepší filmy považuji Black Beauty, Ohnivý oceán ( Hidalgo ), Phar Lap a Seabiscuit.
A naše "staré" Dobrá voda a Dynamit.

Ruffian a Secretariat - nic moc děj, jen výtězné záběry na dráze... škoda, děj by šel zpracovat mnohem lépe :-)

Neregistrovaný uživatel

17.1.2012 15:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.134.8

A nevíte někdo, jak se jmenoval film o mluvícím koni, co radil majiteli, do čeho má investovat a v závěru jede dostih, kde pokřikuje na ostatní koně ?

Za nejlepší filmy považuji Black Beauty, Ohnivý oceán ( Hidalgo ), Phar Lap a Seabiscuit.

Ruffian a Secretariat - nic moc děj, jen výtězné záběry na dráze... škoda, děj by šel zpracovat mnohem lépe :-)

A ještě si matně vzpomínám na seriál "Trenér" trenér, co dříve trénoval atlety, šel trénovat plnokrevníky - tuším německý seriál

a seriál o klusákovi - snad Star Runner ...

Ale to už je hooodně dávno, co jsem to viděla - znáte někdo přesné názvy ?

Neregistrovaný uživatel

17.1.2012 19:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.165.172

Nevíte někdo kde by se dál stáhnout film JEZDKYNĚ?
Pokud ano, dejte sem odkaz, já jí nikde nenašla ...

Se základními znalostmi angličtiny se dá pohodlně najít po částech na youtube, jazyk je celkem srozumitelný. Ale po shlédnutí jsem byla zklamaná - připadalo mi to jako zfilmovaná počítačová hra.

Neregistrovaný uživatel

18.1.2012 01:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.243.142

Pro mě jsou jednoznačně nejlepší filmy Phar Lap a Ruffian.Nádherné filmy podle skutečnosti s moc a moc smutným koncem.Obrovské tragédie úžasných koní.Phar Lap je pro mě nejlepším koněm všech dob a největší legendou.Taky se mi líbil další skutečný příběh Secretariat.No a taky Flicka je krásná.

Neregistrovaný uživatel

18.1.2012 09:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.148.17

Princ Bajaja...?smajlík

Neregistrovaný uživatel

18.1.2012 13:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.254.214

Možná ho mám někde doma na DVD od nějaké slečny přepálený, musím kouknout, ale byly tam nádherný scény. Musím kouknout moc se mi líbil.
A jinak dostiháčci u mě vedou - Phar Lap a Seabiscuit, Secretarial tak trochu míň a pak Krasavec Beauty - brééčím pokaždý jak se setkaj na tý pastvině.
A Stripes, toho tu nikdo ještě nepsal :-| Mouchy jsou tam fajn smajlík

Neregistrovaný uživatel

18.1.2012 14:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.5.188

Kůň investor - Hot to trot, skvělá komedie, mám jí doma na VHS s děsným dabingem, ale i tak občas pustím :-)

Neregistrovaný uživatel

18.1.2012 18:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.81

Hidalgo - Ohnivý oceán
Phar Lap

A když sem byla prcek, tak sem milovala kreslenej seriál - ,,Tovra,,smajlík

Neregistrovaný uživatel

18.1.2012 21:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.195.188

Bílá hříva,Afrodita,Už zase skáču přes kaluže :-)

Neregistrovaný uživatel

22.1.2012 20:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.251.134

Dneska jsem viděla film.. jmenuje se Ve stínů koňských stájí.. nádherný film.. ne smutný.. hezky udělaný.. doporučuju..

Neregistrovaný uživatel

22.1.2012 21:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.240.3

Dneska jsem viděla film.. jmenuje se Ve stínů koňských stájí.. nádherný film.. ne smutný.. hezky udělaný.. doporučuju..

já jsem ho kvůli těm svým čtyřnožcům zase nestiha :( nevíte kde se dá sehnat? na ulozto jsem ho nenašlasmajlík

Neregistrovaný uživatel

23.1.2012 09:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.104.74

Krasavec Beuty a Ohnivý oceán a Sto mil v sedle:-)Všechny jsou i kzamyšlení jak se to ke svým koním chováme:-(

Neregistrovaný uživatel

24.1.2012 14:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.106

Krasavec Beuty a Ohnivý oceán a Sto mil v sedle:-)Všechny jsou i kzamyšlení jak se to ke svým koním chováme:-(

Já mám nejradši český film Outsider:-) a film O Velkou cenu.... Potom samozřejmě Zaříkávač koní a Ohnivý oceán.... Ale je spousta filmů o koních, na které se ráda podívám znovu.

Neregistrovaný uživatel

24.1.2012 15:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.82

jejej, já na to koukala taky a větší blbost jsem už nemohla vidět :-)
prý...jak je dobré aby klisna měla dvojčata, místo připouštění je krytí a hřebec, který nemá koule nakonec je tam jako klisna s hříbětem a další bla bla hovadiny smajlík
Nu, pro děti dobrá pohádka :-)

Neregistrovaný uživatel

24.1.2012 18:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.106

jejej, já na to koukala taky a větší blbost jsem už nemohla vidět :-)
prý...jak je dobré aby klisna měla dvojčata, místo připouštění je krytí a hřebec, který nemá koule nakonec je tam jako klisna s hříbětem a další bla bla hovadiny smajlík
Nu, pro děti dobrá pohádka :-)

Krasavec Beauty je na začátku taky kobyla :-D

Neregistrovaný uživatel

24.1.2012 21:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.37.242

PHARLAP

Neregistrovaný uživatel

5.11.2012 18:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.235.252

Moje - Phar Lap , Secretariat , Seabiscuit ... a spoustu dalších !!:-)

Neregistrovaný uživatel

5.11.2012 18:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.64

A co Lucky Luke, Monoceraus / bo tak nějak/, Divocí koně, Dostih, Dobrá voda, Kůn pro Virginii, Odvážný hřebec Archer, Ryzáček a ted' nové Válečný Kůn a Ván'a. A nevzpomneli jste si o tom mluvícím koni??? Někdy bych chtěla vědět, co by nám řekli smajlík

Neregistrovaný uživatel

6.11.2012 06:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.66.171

stallion of the cimarron moooooc pěkný filmeček

Neregistrovaný uživatel

6.11.2012 08:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.236.22

Už zase skáču přes kaluže

Neregistrovaný uživatel

6.11.2012 08:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.148.17

Jednoznačně "divoký koník Rýn" a potom "vůně cibule" :-))

Neregistrovaný uživatel

6.11.2012 08:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.41

Jezdci

Neregistrovaný uživatel

21.11.2012 12:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.4

Moc se mi líbily filmy The Dreamer, Secretariat, Seabiscuit, Ruffien, Flicka, Black Beauty, Válečný kůň a moc se mi líbil také Hidalgo.:-):-))

Neregistrovaný uživatel

20.12.2012 20:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.218.3

Na začátku každého točeného filmu o koních by mělo být velkým písmem napsáno, že jde o fikci!
Nepoučení diváci těmto filmům fakt věří a bohužel i někteří majitelé koní smajlík což má naneštěstí dopad právě na koně.smajlík

Neregistrovaný uživatel

21.12.2012 10:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.195.188

Můj nej je určitě Válečný kůň a z těch starších Tri gaštanové kone a Trápení (1961),nádherný filmy!smajlík

Neregistrovaný uživatel

21.12.2012 10:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.195.188

A film který bych už dlouho chtěla vidět se jmenuje Karlovarští poníci (1971) ,kdyby jste někdo věděli kde ho sehnat,písněte.smajlík

Neregistrovaný uživatel

21.12.2012 10:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.195.188

Afrodita (1993) ,pěkný film o kobylce

http://www.ulozto.cz/x4Gcz96/afrodita-slovensky-film-avi

Neregistrovaný uživatel

21.12.2012 17:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.16

Na začátku každého točeného filmu o koních by mělo být velkým písmem napsáno, že jde o fikci!
Nepoučení diváci těmto filmům fakt věří a bohužel i někteří majitelé koní smajlík což má naneštěstí dopad právě na koně.smajlík

No jo, jenže některé filmy vycházejí ze skutečných událostí. A že těch filmů napočítám víc, jak prstů na ruce.
Jinak je pak hromada filmů pro holčičky a hromada westernů.

Neregistrovaný uživatel

21.12.2012 17:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.206.137

Můj jednoznačně nejoblíbenější film je Už zase skáču přes kaluže.Klasika seriál Dobrá voda.Krasavce Beautyho jsem četla.Pak Phar Lap a Seabiscuit .
Ten Rychlý Stripes, o zebře je sice ukrutná hloupost,ale mouchy mě zaujalysmajlík

Neregistrovaný uživatel

21.12.2012 20:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.172.69

Hidalgo a War horse - zatím jediné dva filmy o koních, na které bych byla ochotná podívat se podruhé a časem snad i potřetí :)

Neregistrovaný uživatel

22.12.2012 12:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.206.113

Krasavec Beauty a Seabiscuit smajlík . U filmů nebrečím, ale tady jsem se za své slzy rozhodně nestyděla! :)

Neregistrovaný uživatel

27.12.2012 13:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.141.6

Ruffiansmajlík

Neregistrovaný uživatel

24.1.2013 13:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.220.108

Phar Lap smajlík

Neregistrovaný uživatel

24.1.2013 18:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.240.1

Krasavec Beauty a Válečný kůň

Neregistrovaný uživatel

23.6.2013 12:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.131

ahoj tak já mám nej film zaříkavač koní, Flicka 1, 2, 3. u všech jsem brečela a potom valeční kůn. těch filmů je fakt mraky ;)

Neregistrovaný uživatel

23.6.2013 13:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.10

Secretariat, Phar Lap, Ruffian

Neregistrovaný uživatel

23.6.2013 16:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.211

Líbily se mi třeba: Seabiscuit, Dreamer (Snílek), In Pursuit of Honor (Ve jménu cti), Dance with him (Pozvánka k tanci).
Moc nemusím takové ty naprosto nerealistické splácaniny pro holčičky a třeba ani Hidalgo/Ohnivý oceán nebo War horse/Válečný kůň mě moc nechytil. Asi otázka vkusu.

Neregistrovaný uživatel

22.8.2013 19:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.6

Můj oblíbený film o koních se jmenuje Moondance Alexandrová - je to o dívce, která náhodou potká koně, který právě utekl majiteli, do dalšího dne se o něj postará a pak ho vrátí, s koníkem se skamarádí a tak poprosí majitele, aby u něj mohla pracovat a o koníka se starat a za to si mohla zajezdit. Majitel ji po čase začne trénovat a kůň jakožto skvělí skokan to dotáhne až do té nejprestyžnější soutěže v parkuru a vyhraje ho.

Pak taky jste tu zapoměli na seriál Zorro - ten vraník byl úžasnej, Tornádo se jmenoval. Mám ráda i Stripse - tu zebru, cozačne závodit a další skvělý filmy.

Neregistrovaný uživatel

22.8.2013 19:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.195.188

Hříbě,Trápení(český film o hřebci kterého nikdo něměl rád,jen jedna malá holka).Už zase skáču přes kaluže,Bílá Hříva,Ten kůň musí pryč.Seriál Obyčejná koňská historie.Dále Divoký koník Rin,Odvážný hřebec,Plavení hříbat,Prázdniny s Minkou.A nádherný koňský scény jsou ve filmech Maroško 2,Lišáci Myšáci šiběničák,Konec srpna v hotelu Ozon smajlík

Neregistrovaný uživatel

22.8.2013 20:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.158

Smrt v sedle,Já ,Jůlina a konec velké války a všechny zde jmenovanésmajlík

Neregistrovaný uživatel

22.8.2013 21:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.136

krasavec beauty a nově i film Moondance Alexander taqky krásný protože mi připomíná trochu mě zamala mladou nadšenou holku smajlík

Neregistrovaný uživatel

18.10.2013 15:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.231

Jezdkyně je prý skvělá, ale nemůžu ji nikdě sehnat. Nemáte ji někdo, nebo nevíte prosím kde je?

Teďka to hledám a nikde nic, takže na tom koukám na YT po částech anglicky.. Ten jazyk mi nevadí, rozumím v pohodě ale že je to na Youtube je přeci jen trochu.. 'nepohodlný'. Jsem teprve na začátku, takže nemůžu říct jestli je to dobrý. smajlík

Neregistrovaný uživatel

20.10.2013 08:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.232.168

Za me: velký závod !(super film z dostihoveho světa.realne)
Snílek,
Outsider a rychly stripes

Neregistrovaný uživatel

20.10.2013 14:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.243

nevíte jak se jmenoval film o holce která jezdila závody s nějakým koněm na prodej a nechtěla aby vyhrála protože by ho prodali a nakonec jí ho koupily rodiče ???

Neregistrovaný uživatel

20.10.2013 15:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.204

Díky za odpovědi

prastara diskuze
presto odpovim muj nej film o konich je predsi ten,ktery si natocim sama a hlavni hrdinove jsou moji konici....

Neregistrovaný uživatel

17.3.2014 20:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.68.22

Alinin sen - je to německý filmsmajlík

Neregistrovaný uživatel

19.4.2014 16:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.53.236

Ruffian,Seabiscuit,Phar Lap,Secretariat,Black Beauty,Moondance Alexander,Flicka,Flicka 2,Pozvánka k tanci :)

Neregistrovaný uživatel

20.4.2014 17:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.138.153

Rychlý Stripes, Válečný kůň, Zaříkávač koní, Spirit - Divoký hřebec (hezká pohádka pro děti smajlík ) + dokumenty s koňskou tématikou (Šepot koně, ... apod.)

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.138.153

Rychlý Stripes, Válečný kůň, Zaříkávač koní, Spirit - Divoký hřebec (hezká pohádka pro děti smajlík ) + dokumenty s koňskou tématikou (Šepot koně, ...)

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.138.153

Rychlý Stripes, Válečný kůň, Zaříkávač koní, Spirit - Divoký hřebec (hezká pohádka pro děti smajlík ) + dokumenty s koňskou tématikou (Šepot koně, ... apod.)

Neregistrovaný uživatel

20.4.2014 17:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.138.153

smajlík Omlouvám se že je to tu třikrát - chyba načítání a bídná rychlost internetu. smajlík

Neregistrovaný uživatel

20.4.2014 19:11

Neregistrovaný uživatel

26.6.2014 18:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.239.122

Pharlap nebo Secretariat?? :)

Neregistrovaný uživatel

26.6.2014 18:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.239.122

nevíte někdo kde sehnat Flicku 3 alespoň s cz titulkama?? :(( Já fakt nevim :(

Neregistrovaný uživatel

18.10.2014 00:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.239.82

Jak se jmenuje film o černém koni, (mustangovi asi), který se vracel po svých stopách zpět??? Starý, dávaný za socialismu???

Neregistrovaný uživatel

18.10.2014 18:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.16

Co mě napadá, tak snad jedině Gipsy Colt, ale pokud vím, tak u nás v televizi nešel. Třeba se pletu. Já ho sledovala vždy na ORFku.

Neregistrovaný uživatel

27.11.2014 18:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.161.21

Určitě bych doporučila Secretariat, Phar Lap, Ruffian, Seabiscuit :))))) jsou to filmy podle skutečnosti

Neregistrovaný uživatel

28.11.2014 17:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.236.80

Určitě bych doporučila Secretariat, Phar Lap, Ruffian, Seabiscuit :))))) jsou to filmy podle skutečnosti

S tím souhlasím taky mám radši ty reálné filmy než pohádky o tom jak kůň miluje jednoho člověka a nikdo jiný k němu nesmí nebo jak malé děti vyhrávají závody s černým hřebcem, mluvící koně apod. Ještě se mi taky líbí Jappeloup.

Neregistrovaný uživatel

29.11.2014 09:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.237.117

Díky za odpovědi

Krasavec Beauty

Amusa

6.1.2016 22:33
Amusa

XXX.XXX.59.2

Neznate nejaky film s konskou skolou nebo akademii ?

6.1.2016 23:08
axl

XXX.XXX.161.138

Taky se pridam s tipem, za me vevodi film Ve jménu cti . Jinak i tu zminovany filmy nejsou k zahozeni.

ugkufkuf

30.1.2016 20:22
ugkufkuf

XXX.XXX.205.122

Ještě snílek neboli sonador moc hezký.

Zuzanka kudlanka

10.4.2016 17:19
Zuzanka kudlanka

XXX.XXX.80.148

Tak je jich víc ale ty nej nej nej jsou : krasavec Beuty a Pharlap nebe takový smutný film válečný kůň

Zuzanka kudlanka

10.4.2016 17:20

Karloshorse

12.4.2016 22:15
Karloshorse

XXX.XXX.120.129

Díky za odpovědi

War Horse, Ravien (nwm jak se to píše ), spirytka a černý krasavec.

13.4.2016 17:47
Lexina

XXX.XXX.228.234

Chtěla bych se zeptat jestli někdo neví, jak se jmenuje takový starší český seriál o koních ? Mám dojem že hlavní roli by měla mít klisna stázka a ten seriál vysílaly cca před 5 lety.
za odpověď děkuju, jinak nej filmy: válečný kůň, snílek, stripes, seabiscuit, Flicka 1,2,3
a nej nej nej film na světě Ostwind ( pouze v němčině s anglickými titulky, spýše najdete pod názvem Windstorm).

13.4.2016 17:51
m i s i c k a

XXX.XXX.98.180

Lexina napsal(a):
Chtěla bych se zeptat jestli někdo neví, jak se jmenuje takový starší český seriál o koních ? Mám dojem že hlavní roli by měla mít klisna stázka a ten seriál vysílaly cca před 5 lety.
za odpověď děkuju, jinak nej filmy: válečný kůň, snílek, stripes, seabiscuit, Flicka 1,2,3
a nej nej nej film na světě Ostwind ( pouze v němčině s anglickými titulky, spýše najdete pod názvem Windstorm).

Http://www.csfd.cz/film/137668-obycejna-konska-historie/prehled/.

13.4.2016 18:20
Lexina

XXX.XXX.228.234

Jé hrozně moc děkuju

Adyš

15.7.2016 14:35
Adyš

XXX.XXX.249.133

Secretariat- miluju ten film! a Mondance Alexander, zaříkávač koní a další...

-T-

22.7.2016 20:45
-T-

XXX.XXX.4.225

Rozhodně doporučuji francouzský film Jappeloup :) je to o parkurovém jezdci, který po několika letech sedne na jednoho úžasného koně a snaží se s ním splnit si sen. Cesta plná nejen fyzických překážek. doporučuji :).

Muchomurka55

22.7.2016 23:09
Muchomurka55

XXX.XXX.235.225

Seabiscuit, Krasavec Beauty

Nelíbil se mi Válečný kůň.

Muchomurka55

22.7.2016 23:09
Muchomurka55

XXX.XXX.235.225

Jo a hezká je Zázračná záchrana bílých hřebců.

anonym9873

27.7.2016 17:03
anonym9873

XXX.XXX.168.65

Ahoj, kdysi dávno jsem viděla film. Byl o dívce která spadla z koně a museli jí vzít nohu a ona pak musela překonat strach z jízdy. Byl úžasnej, ale název nevim a mrzí mě to. Kdo by věděl název tak prosím aby mi ho napsal. Děkujuuuuuu

kaja v

27.7.2016 18:36
kaja v

XXX.XXX.211.133

Jo jmenuje se to Pharlap

elis2016

27.7.2016 18:57
elis2016

XXX.XXX.158.152

Moondance Alexanders, Snílek :) ( oba jsou shlédnout na yt česky )

27.7.2016 19:00
DandaL

XXX.XXX.17.245

anonym9873 napsal(a):
Ahoj, kdysi dávno jsem viděla film. Byl o dívce která spadla z koně a museli jí vzít nohu a ona pak musela překonat strach z jízdy. Byl úžasnej, ale název nevim a mrzí mě to. Kdo by věděl název tak prosím aby mi ho napsal. Děkujuuuuuu

Film se jmenuje zarikavac koni.

Mišiak

16.11.2016 20:44
Mišiak

XXX.XXX.45.67

Ruffian, Seabiscuit.

...123...

18.12.2016 17:51
...123...

XXX.XXX.187.9

Vichr (rychlý jako vichr)/Ostwind - dá se na ytb najít česky. Holka přijede na ranč své babičky o které ještě nedávno nevěděla. Ta babička si před lety koupila koně, který je strašně divoký a zmrzačil jí nohu, ale Mika (ta holka) se s ní spřátelí, což se její babiččce nelíbí, atd. atd.

20.12.2016 23:50
Elza12

XXX.XXX.158.58

Za mě vede Ruffian, také se mi hodně líbila Zázračná záchrana bílích hřebců, je to o záchraně lipických koní při válce, podle skutečné události, hystorický film, pokud se chcete dozvědět něco o hystorii lipicánů a vysoké jezdecké školy ve Vídni, tak určitě koukněte :).

Jasminka11

21.12.2016 00:38
Jasminka11

XXX.XXX.156.160

Rychlý Stripes! nejlepší

Katty :)

15.1.2017 18:13
Katty :)

XXX.XXX.225.195

Kde se dá sehnat těch sto mil v sedle? :)

Neregistrovaný uživatel

15.1.2017 20:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Phar Lap byl skutečně otráven podle dostupných informací. Po vykopání se prováděla pitva a bylo potvrzeno že šlo o otravu.

Za mě film Nespoutani, Stříbrný Blesk, a Černý hřebec pak kreslený Spirit stalion of the Cimaron.

16.1.2017 14:48
22verunka

XXX.XXX.115.208

Phar Lap byl skutečně otráven podle dostupných informací. Po vykopání se prováděla pitva a bylo potvrzeno že šlo o otravu.

Za mě film Nespoutani, Stříbrný Blesk, a Černý hřebec pak kreslený Spirit stalion of the Cimaron.

Atlantido zase pisete nesmysl. Phar lapovo telo je vystaveno v melbernskem muzeu. Nikdo ho nemusel odnikud vykopavat.

Neregistrovaný uživatel

16.1.2017 15:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

22verunka napsal(a):
Atlantido zase pisete nesmysl. Phar lapovo telo je vystaveno v melbernskem muzeu. Nikdo ho nemusel odnikud vykopavat.

I kdyby tak to není podstatný zda ho exumovali či ne. Nebo se chcete hádat opět opravdu o ničem? A pak kdo vyvolává konflikt?, chytáte kvůli každé kravině

Z 51 dostihů jich vyhrál 37, z toho zaznamenal sérii 33 vítězství za sebou, což je dodnes platný světový rekord. Phar Lap se nejprve proslavil v Austrálii, poté i v Americe, kde byl na něj před jedním důležitým závodem spáchán atentát. Kulka ho však minula. Zemřel zanedlouho po atentátu. Jelikož si jeho majitel nepřál pitvu, hovořilo se o kolice. Objevily se i fámy, že byl Phar Lap otráven, protože byl velmi nenáviděn soupeři. (Což se potvridlo při pitvě provedené asi 20 let po Phar Lapově smrti.) Proto mu pořadatelé dávali do sedla závaží, aby byl dostih podle nich spravedlivý. I když byl handicapován zátěží 10 až 20 kg, vyhrál. Někteří lidé tvrdili, že tento kůň měl 2x větší srdce než ostatní koně (vážilo 6,2 kg, normální váha srdce se u koní pohybuje mezi 3 a 4 kg). Díky tomu mohl běžet rychleji - měl lépe okysličenou krev.

16.1.2017 16:22
lenacia

XXX.XXX.211.83

I kdyby tak to není podstatný zda ho exumovali či ne. Nebo se chcete hádat opět opravdu o ničem? A pak kdo vyvolává konflikt?, chytáte kvůli každé kravině

Z 51 dostihů jich vyhrál 37, z toho zaznamenal sérii 33 vítězství za sebou, což je dodnes platný světový rekord. Phar Lap se nejprve proslavil v Austrálii, poté i v Americe, kde byl na něj před jedním důležitým závodem spáchán atentát. Kulka ho však minula. Zemřel zanedlouho po atentátu. Jelikož si jeho majitel nepřál pitvu, hovořilo se o kolice. Objevily se i fámy, že byl Phar Lap otráven, protože byl velmi nenáviděn soupeři. (Což se potvridlo při pitvě provedené asi 20 let po Phar Lapově smrti.) Proto mu pořadatelé dávali do sedla závaží, aby byl dostih podle nich spravedlivý. I když byl handicapován zátěží 10 až 20 kg, vyhrál. Někteří lidé tvrdili, že tento kůň měl 2x větší srdce než ostatní koně (vážilo 6,2 kg, normální váha srdce se u koní pohybuje mezi 3 a 4 kg). Díky tomu mohl běžet rychleji - měl lépe okysličenou krev.

Opravdu je docela podstatné znát informace, jednak se žádná pitva momentálně neprováděla, pouze bylo jeho tělo projeto přes rentgen a pramen hřívy poslán na rozbory co se najde (většina jedů se uchová ve vlasových vláknech i dlouho po smrti).
Dále, byl na něj spáchán atentát, ale v roce 1930, to po něm vystřelili, ale minuli, rozhodně ovšem nezemřel zanedlouho po atentátu- když zemřel v roce 1932.
Dále, lidé netvrdili, lidé věděli, Pharlapovo srdce je vystavené v Národním Australském Muzeu, váží 6,2 kilogramů, zatímco běžné srdce váží 3,2, takže ano bylo větší, a mnoho k tomu pomohlo i tenkrát vcelku běžné dopování koní...
V roce 2008 vyšlo najevo ze zkoumaného vzorku, že cca 30-40 hodin před úmrtím Phar-Lapa mu musel někdo vstříknout arsen, není však jisté, kdo to byl, protože tenkrát se arsen podával koním zcela běžně.

16.1.2017 16:24
22verunka

XXX.XXX.115.208

Atlantido ja googlit umim. A pharlapuv zivot znam velmi dobre.
Opakuji nikdo vas neurazi. Ani vam nenadava.
Pisete nesmysl tak vam pisu ze zde lidi uvadite v omyl. Kdyz to nevim nepisu. Tot vse. Uz se k tomu nevyjadrujte.

Neregistrovaný uživatel

16.1.2017 20:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

22verunka napsal(a):
Atlantido ja googlit umim. A pharlapuv zivot znam velmi dobre.
Opakuji nikdo vas neurazi. Ani vam nenadava.
Pisete nesmysl tak vam pisu ze zde lidi uvadite v omyl. Kdyz to nevim nepisu. Tot vse. Uz se k tomu nevyjadrujte.

To že hold je někde napsaný blud zato nemohu ano sekla jsem se s exumací toď vše. Tamto je kopírované z internetu to že je na enciklopedii lživí údaj tak to není můj problém a já nejsem ten kdo bludy vypustil nýbrž jsem jen zkopírovala veřejně dostupný blud.

Neregistrovaný uživatel

16.1.2017 20:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

lenacia napsal(a):
Opravdu je docela podstatné znát informace, jednak se žádná pitva momentálně neprováděla, pouze bylo jeho tělo projeto přes rentgen a pramen hřívy poslán na rozbory co se najde (většina jedů se uchová ve vlasových vláknech i dlouho po smrti).
Dále, byl na něj spáchán atentát, ale v roce 1930, to po něm vystřelili, ale minuli, rozhodně ovšem nezemřel zanedlouho po atentátu- když zemřel v roce 1932.
Dále, lidé netvrdili, lidé věděli, Pharlapovo srdce je vystavené v Národním Australském Muzeu, váží 6,2 kilogramů, zatímco běžné srdce váží 3,2, takže ano bylo větší, a mnoho k tomu pomohlo i tenkrát vcelku běžné dopování koní...
V roce 2008 vyšlo najevo ze zkoumaného vzorku, že cca 30-40 hodin před úmrtím Phar-Lapa mu musel někdo vstříknout arsen, není však jisté, kdo to byl, protože tenkrát se arsen podával koním zcela běžně.

Nic proto toto je jen kopírované z netu. To že to je lež jsem nevěděla. Znám film a moc jsem se o Phar Lapa nezajímala. A 2 roy není dlouhá doba a lze označit i slovem zanedlouho. Nicméně ať tak nebo tak byl otráven a to je to co mě zajímalo. Hold svět lidí na takového koně připraven nebyl.

Je to slovíčkaření. Mě spíše zajímala Ruffian a Secretariát.

16.1.2017 21:10
lenacia

XXX.XXX.211.83

Nic proto toto je jen kopírované z netu. To že to je lež jsem nevěděla. Znám film a moc jsem se o Phar Lapa nezajímala. A 2 roy není dlouhá doba a lze označit i slovem zanedlouho. Nicméně ať tak nebo tak byl otráven a to je to co mě zajímalo. Hold svět lidí na takového koně připraven nebyl.

Je to slovíčkaření. Mě spíše zajímala Ruffian a Secretariát.

Dva roky rozhodně není zanedlouho, kor, když to s tím nemá vůbec nic společného- atentát na něj spáchali kvůli podvodu na sázkách během trojkoruny.
A právě film toho hodně poví.
Wikipedie, speciálně česká wikipedie je plná lží a bludů, které je třeba si vždy řádně prověřovat.
Podívej se kolik informací můžeš čerpat z anglické wiki https://en.wikipedia.org/wiki/Phar_Lap
hromadu, ne jenom bludy, které někdo hala bala sepsal- čehož já jsem si všimla už na základní škole, když jsem o něm dělala referát- toliko k ověřování faktů.

Neregistrovaný uživatel

16.1.2017 21:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

lenacia napsal(a):
Dva roky rozhodně není zanedlouho, kor, když to s tím nemá vůbec nic společného- atentát na něj spáchali kvůli podvodu na sázkách během trojkoruny.
A právě film toho hodně poví.
Wikipedie, speciálně česká wikipedie je plná lží a bludů, které je třeba si vždy řádně prověřovat.
Podívej se kolik informací můžeš čerpat z anglické wiki https://en.wikipedia.org/wiki/Phar_Lap
hromadu, ne jenom bludy, které někdo hala bala sepsal- čehož já jsem si všimla už na základní škole, když jsem o něm dělala referát- toliko k ověřování faktů.

Jo to bych ještě musela umět jazyk.

Neregistrovaný uživatel

16.1.2017 21:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Teda se divim, že z něj ještě něco zbylo, když ho při těch výzkumech furt oždibovali. A nic vlastně stejně neřekli stoprocentně.

16.1.2017 21:33
lenacia

XXX.XXX.211.83

Jo to bych ještě musela umět jazyk.

A já měla za to, že už je to pár let vcelku povinná záležitost.

Neregistrovaný uživatel

16.1.2017 21:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

lenacia napsal(a):
A já měla za to, že už je to pár let vcelku povinná záležitost.

No mě to minulo.

17.1.2017 22:37
chinchule

XXX.XXX.95.181

Moje nejoblíbenější filmy jsou Vích 1,2, Snílek, Zaříkávač koní a ohnivý oceán

CZeeKa

18.1.2017 22:04
CZeeKa

XXX.XXX.202.5

Konečně se mi asi po sedmi letech dneska podařilo na internetu najít film Zafir (2003). Rozhodně pro mě zatím tento film vede.

Filmů o koních je spousta a spousta z nich je skvělých. Mezi mé další oblíbené patří například již zmíněný Phar Lap, Snílek, Spirit, Monocerus - záhadný jednorožec, Rychlý Stripes, Černý hřebec, Vítězný hřebec (trošku horší, ale co bych pro Zaca neudělala).

A co se seriálů týče, tak rozhodně naše česká Dobrá voda a pak ještě nedám dopustit na seriál Heartland. Znám jej i v knižní podobě a strašně moc mě zaujal a i po letech si ráda pár dílů.

Ojntvv

19.1.2017 11:34
Ojntvv

XXX.XXX.57.17

Ostwind 1 i 2... Na YouTube ke shlédnutí.

SlečnaTajemná

18.2.2017 17:54
SlečnaTajemná

XXX.XXX.47.78

Nejlepší filmy o koních jsou rozhodně Ohnivý oceán a Válečný kůň.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.2.2017 19:10

Není to můj nej, ale mám ho ráda a nikdo ho tu ještě nezmínil: National Velvet s Liz Taylor.

Caty

19.2.2017 14:22
Caty

XXX.XXX.75.188

Závod se smrtí ( v originálu Champions) vás nikoho nezaujal? Není to pohádka apřitom to má šťastný konec smajlík

19.2.2017 21:01
kapička

XXX.XXX.60.56

Závod se smrtí jsem viděla před asi 3-4 lety,3/4 jsem prořvala a od té doby jsem nenašla sílu se na něj podívat znovu.

Na National Velvet bych se ráda podívala, ale netuším kde film sehnat.

juli.55555

9.4.2017 20:47
juli.55555

XXX.XXX.199.3

Ta rozprávka (teda film) sa mi veľmi páčila a ako malá som ho mala strašne rada. Ten mustang sa mi strašne zapáčil a pozerala som to často. Nie je to palomino ale plavák, musím podotknúť, palomíno vyzerá úplne inak..

Naty kodrlova

13.4.2017 11:06
Naty kodrlova

XXX.XXX.213.54

OSTWIND.

15.4.2017 11:02
22verunka

XXX.XXX.180.39

kapička napsal(a):
Závod se smrtí jsem viděla před asi 3-4 lety,3/4 jsem prořvala a od té doby jsem nenašla sílu se na něj podívat znovu.

Na National Velvet bych se ráda podívala, ale netuším kde film sehnat.

Vcera vecer jsem videla zavod se smrti poprve a musim rict ze jsem zamackla slzu i ja. Krasnej film.

Emastehnovaema

18.4.2017 19:23
Emastehnovaema

XXX.XXX.67.64

ostwind je můj nej film, viděla jsem 1. i 2. a těším se na 3. díl

adadad

3.2.2020 14:35
adadad

XXX.XXX.100.109

zaříkávč koní Troch mě to viškovalo

3.2.2020 15:41

....Válečný kůň...

3.2.2020 15:56
Sophii

XXX.XXX.173.31

Já teď viděla
Walk, ride, rodeo
Podle skutečné události. Zajímavý počin, a slečna a kůň o kterých příběh je tam osobně dělají "kaskadéry"

3.2.2020 16:22
sisi58

XXX.XXX.191.1

adadad napsal(a):
zaříkávč koní Troch mě to viškovalo

Prosím o přeložení do češtiny.

3.2.2020 16:53
Artemisia

XXX.XXX.97.137

Trochu odbočím od tématu a doporučím knihu, protože je dle mého názoru velmi povedená.
https://www.databazeknih.cz/knihy/byerley-turk-prvni-plnokrevnik-145306

3.2.2020 20:05
Makina14

XXX.XXX.208.164

U mě boduje Alinin sen. Nebyl sice nějak extra hodnocen, ale mě to tak trochu připomenulo moje dětství a dospívání:-) A nádherný koně

8.2.2020 14:31
alfi pav

XXX.XXX.30.253

Artemisia napsal(a):
Trochu odbočím od tématu a doporučím knihu, protože je dle mého názoru velmi povedená.
https://www.databazeknih.cz/knihy/byerley-turk-prvni-plnokrevnik-145306

Mám tu knihu a podle mě se to nedá číst. Čtu opravdu hodně a těšila jsem se, že si přečtu příběh jednoho z nejznámějších hřebců světa, ale dokázala jsem se donutit do jedné třetiny, pak jsem knihu odložila a nedokážu se dokopat abych ji otevřela a dočetla.

Jinak za mě z filmů Ohnivý oceán, Muž od sněžné řeky 1+2, Phar Lap, Zaříkávač koní (i když to s odstupem času hodně s rezervou, jsou tam fakt těžké blbosti), Černý hřebec (ten úplně první) a doufám, že se do českých kin dostane i ten film Mustang, co se v USA pouštěl v premiéře minulý rok.

8.2.2020 14:39
Antisgarcia

XXX.XXX.255.220

Já mám tedy opravdu hodně rada Ohnivý oceán a Secretariata a možná to bude šílené, ale mám ráda i Ruffian, i když si u toho můžu vybrečet oči.

8.2.2020 14:43

Alfi-pav: Mám tu knihu a podle mě se to nedá číst. Čtu opravdu hodně a těšila jsem se, že si přečtu příběh jednoho z nejznámějších hřebců světa, ale dokázala jsem se donutit do jedné třetiny, pak jsem knihu odložila a nedokážu se dokopat abych ji otevřela a dočetla.
....mám úplně ten samý problém....knihu mám už dva roky. a ještě Snowmana, jsem těsně před koncem a nějak už mi to nejde....

10.2.2020 08:45

alfi pav: ohledně filmu Mustang není o co stát, těžké zklamání...

Přidejte reakci

Přidat smajlík