Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.69
ahojky všeci, sháním spolujezdce na huculíka, 130 khv, trochu temperamentnější( občas vymyslí nějakou tu blbost :o), pro pokročilého jezdce. nejde mi o peníze ale o člověka který by ho měl rád a chtěl se projet. Ve stáji k dispozici kruhovka, jídzárna. koník je jinak hodný, pracovitý, trochu líný :o) ustájený v kostelci nad černými lesy v nouzově. více na mailu see-bee@seznam.cz nebo ponikmaxik.wz.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.212
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ahojky všeci, sháním spolujezdce na huculíka, 130 khv, trochu temperamentnější( občas vymyslí nějakou tu blbost :o), pro pokročilého jezdce. nejde mi o peníze ale o člověka který by ho měl rád a chtěl se projet. Ve stáji k dispozici kruhovka, jídzárna. koník je jinak hodný, pracovitý, trochu líný :o) ustájený v kostelci nad černými lesy v nouzově. více na mailu see-bee@seznam.cz nebo ponikmaxik.wz.cz
jééé, nikčo, já nemít tadeáše a bydlet v praze, tak se mě nezbavíš, snad najdete správnýho parťáka!!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.69
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
jééé, nikčo, já nemít tadeáše a bydlet v praze, tak se mě nezbavíš, snad najdete správnýho parťáka!!!!
tak přijed a nastěhuj se do kostelce :) potřebuju někoho najít, dam si inzerát, holčina co mi maxe jezdila už nemůže protože dojíždí z opačnýho konce prahy a to se už fakt nedá.... a nechci aby max stál, chci aby se hýbal aspon 4x týdně, i když vím že bych mu nejvíc vyhověla kdybych se u něj ukázala jen na štědrý den s igelitkou jablek