Uživatel s deaktivovaným účtem

Na eqch vo veterinárnej diskusii riešia nejaký prípravok z gb, vraj veľmi dobré výsledky.Skúste sa poinformovať tam, chodí tam viac ľudí, občas aj veterinári.
napsal(a):
Na eqch vo veterinárnej diskusii riešia nejaký prípravok z gb, vraj veľmi dobré výsledky.Skúste sa poinformovať tam, chodí tam viac ľudí, občas aj veterinári.
Děkuji ano vím jedná se zřejmě o mast aw4 loudes, tu jsme zavrhli, byla navržena xxterra, ale vzhledem k tomu že jich má kobyla hodně bylo by to i finančně nákladné. Masti znám, neznám autovakcínu a o té mě informace zajímají, zvlášť pokud s tím má někdo přímou zkušenost.
vet.
napsal(a):
Něco o autovakcínách při sarkoidech nás učili na dermatologii koní, ale už si moc nepamatuju, jak se to dělá. Zkuste kontaktovat MVDr. Jahna na Klinice chorob koní v Brně, třeba vám pomůže/poradí co a jak...
Děkuji, vetka mi vše vysvětlila, postup a tak, mě spíš zajímala reakce někoho kdo to u svého koně prodělal, zda to opravdu pomohlo a zkrátka nějaké postřehy. I tak ale děkuji za reakci.
Posouvám...
Také bych uvítala nějaké info a zkušenosti s operací a autovakcínou.
Starší téma, ale pro nás bohužel stále aktuální :(
Zajímalo by mě jestli je tu někdo, nebo jestli někoho znáte, komu autovakcína na sarkoidy skutečně pomohla? Nám tedy bohužel ne, naopak se to celé perfektně po autovakcíně rozjelo a máme jich ještě víc. No jo, jenže jak má člověk vědět co a jak, když nemá žádné zkušenosti a názory a rady jak se se sarkoidy vypořádat se kolikrát strašně rozcházejí, každý veterinář řekne a doporučí něco jiného...
shadow1
napsal(a):
U oka už taky opět roste :(.
Taky premyslim co s tim. My mame za sebou injekce posilujici imunitu a nic moc, jen se 2 trosku zmensili, ostatni nic.
Ptala jsem se veta na verumal, ale nejak se k tomu nevyjadril, jen ze je to pro lidi.
Kovarka rikala, ze to u trech koni taky meli,3x za sebou odcervili a zmizelo to. Zacerveni snizuje imunitu, odcervenim se zvysi, jenze koprologie vysla cista, tak se na tenhle pokus vykaslu. Navic ma injekce na imunitu za sebou.
Rada bych zkusila ten verumal, ale to budu muset kontaktovat jineho veta.
neluše
napsal(a):
Taky premyslim co s tim. My mame za sebou injekce posilujici imunitu a nic moc, jen se 2 trosku zmensili, ostatni nic.
Ptala jsem se veta na verumal, ale nejak se k tomu nevyjadril, jen ze je to pro lidi.
Kovarka rikala, ze to u trech koni taky meli,3x za sebou odcervili a zmizelo to. Zacerveni snizuje imunitu, odcervenim se zvysi, jenze koprologie vysla cista, tak se na tenhle pokus vykaslu. Navic ma injekce na imunitu za sebou.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat o jaké injekce na imunitu se jedná? My také podstoupili autovakcínu a kobyle se to po ní dost rozjelo...
neluše
napsal(a):
Zkuste jiného veta, známá Verumalem úspěšně vyléčila dost ošklivý sarkoid na hlezně u své kobyly.
neluše
napsal(a):
Určitě by to chtělo konzultovat s vetem, který už má se sarkoidy nějaké zkušenosti. Já bych asi zkusila pastu Aw4, co vím, tak má zatím asi největší úspěch v boji s tímto svinstvem.

S pastou Aw4 mám taky dobré zkušenosti.
A když je tím kůň více zasažen, řešila bych pastou jen ty, co opravdu překážejí..(podbřišník, hlava). Ostatní zkuste třeba v odstupu od léčby pastou tím Verumalem. Taky jsem na něj slyšela dobré reference.
petrklíč
napsal(a):
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat o jaké injekce na imunitu se jedná? My také podstoupili autovakcínu a kobyle se to po ní dost rozjelo...
Nazev uz nevim, za to muze ten muj HoSiP. Byly to zatim 3injekce za 3 tydny a stalo to 2tis. Prvni kvetakovity sarkoid se zmensil, ale ostatni ploche zustaly stejne.
Nevim jestli to nejsou vyhozene penize.