Chci zde jen uprozornit na to že l.hess hledá na bazoší ošetřovatele a jezdce do hřebčína hájek) Já osobně tam byla před novým rokem jen chci upozornit na to nenechte se zmást jeho kecum v telefoně jak je zoufaly a stary a ze potřebuje pravě vas na hřebcín, koni se ani nedotknete jen hazite hnuj kone jsou z divocely nevychovani a nektere jsou v hroznem stavu. A o bydlení ani nemuvim neni tam zcela nic co naslibuje co jsem tam zažila nikomu nepřeji opravdu otresne jednani z lidmy to ze je to zakladatel babyboxu tím se jen krije od všech nemravnostech, stím jak zachazí z chovem plnokrevních koní je me na blití.
vanatkova
napsal(a):
Chci zde jen uprozornit na to že l.hess hledá na bazoší ošetřovatele a jezdce do hřebčína hájek) Já osobně tam byla před novým rokem jen chci upozornit na to nenechte se zmást jeho kecum v telefoně jak je zoufaly a stary a ze potřebuje pravě vas na hřebcín, koni se ani nedotknete jen hazite hnuj kone jsou z divocely nevychovani a nektere jsou v hroznem stavu. A o bydlení ani nemuvim neni tam zcela nic co naslibuje co jsem tam zažila nikomu nepřeji opravdu otresne jednani z lidmy to ze je to zakladatel babyboxu tím se jen krije od všech nemravnostech, stím jak zachazí z chovem plnokrevních koní je me na blití.
Dřív, než začnete někoho pomlouvat, se naučte česky. Tohle se fakt nedá číst
vanatkova
napsal(a):
Dřív, než začnete někoho pomlouvat, se naučte česky. Tohle se fakt nedá číst
vanatkova
napsal(a):
Dřív, než začnete někoho pomlouvat, se naučte česky. Tohle se fakt nedá číst.
elaphka
napsal(a):
Omlouvám se za příspěvek 3x, hlásilo mi to nějakou chybu...
Prosím napište nám přes kontaktní formulář https://www.ifauna.cz/kontakt/ jaká chyba se vám zobrazovala? Pokusíme se problém vyřešit nebo vám pomoci. Děkuji.
Ano, před několika lety jsem tam měla kamaráda a 2x jsem tam byla osobně se podívat za ním. Koně v zabahněném výběhu trochu hubení-nevím, jak to tedy vypadá dnes. Asi tam má kolem 30 koní na málo boxů. A do některých boxů dává 2! Ano je hezké, že vymyslel babyboxy, ale na ostatní živé tvory kašle. Spíše mě to přijde jako velkochovatel, který nezvládá svůj chov. Tehdy jsem to dokonce i vyfotila, ale to, že koně byly jenom zabahněný nic ještě nenasvědčuje o špatné péči. Je to zvláštní člověk.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
vanatkova
napsal(a):
Ono se to řekne "prosím čtěte", jenže tohle se fakt číst nedá
fríský
napsal(a):
Dobrý den, tenkrát jsem to řešit nechtěla, ale nakonec jsem fotky našla, takže pokud byste chtěla nějak zapojit, tak se mi prosím ozvěte na e-mail. Maka.kun@seznam.cz. Minimálně kvs by to měla vidět.
Kvs by mela vedet, ze pred nekolika lety mel nekdo zabahneny kone? Nevim, jestli tohle je dostatecny podnet...
korah
napsal(a):
Kvs by mela vedet, ze pred nekolika lety mel nekdo zabahneny kone? Nevim, jestli tohle je dostatecny podnet...
Samozřejmě, může že to mít promlčecí lhůtu a to, že měl někdo zabahněný koně by asi nebyl dostatečný podmět, ale nevím. Od té doby jsem tam nebyla, takže nevím, jak to tedy vypadá nyní. Můžu jedině soudit, to, co, jsem před několika lety viděla. Podle paní/slečny zadavatelky vypadá, že se nic nezměnilo a možná je to ještě horší. Pokud by paní/ slečna zadavatelka chtěla vědět, co jsem tam zažila a viděla, tak budu ráda když se mi ozve na e-mail maka.kun@seznam.cz.
fríský
napsal(a):
Samozřejmě, může že to mít promlčecí lhůtu a to, že měl někdo zabahněný koně by asi nebyl dostatečný podmět, ale nevím. Od té doby jsem tam nebyla, takže nevím, jak to tedy vypadá nyní. Můžu jedině soudit, to, co, jsem před několika lety viděla. Podle paní/slečny zadavatelky vypadá, že se nic nezměnilo a možná je to ještě horší. Pokud by paní/ slečna zadavatelka chtěla vědět, co jsem tam zažila a viděla, tak budu ráda když se mi ozve na e-mail maka.kun@seznam.cz.
No já vám chtěla poslat emai a nejde to prej je to neplatné tak napiste vy me na
gilmory@seznam.cz dík.