Můj kůň si mne hlidá?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2015 06:14
faraolka

XXX.XXX.37.244

Překvapilo mne chování mého ani ne 3letého valacha. Povahou je velmi mírný a nekonfliktní. Vyjde takřka s každým koněm. Ale včera byl až neobvykle přítulný a mazlivý. Jakmile se ke mne přiblížil jiný kůň ihned měl uši vzadu a razantně ho odehnal. Nejdříve jsem si myslela, že má s daným koněm nějaký problém, ale když jsem šla o něj dál byl v klidu. Takto vyháněl všechny krom vůdnčího valacha. Setkal se tím někdo ?

9.1.2015 07:56
anobbona

XXX.XXX.84.98

Ano, klasika a normální chování. Mlaďoch si utužuje pozici ve stádě a hlídá si "automat pamlsků".

9.1.2015 11:07
náhoda

XXX.XXX.20.36

anobbona napsal(a):
Ano, klasika a normální chování. Mlaďoch si utužuje pozici ve stádě a hlídá si "automat pamlsků".

Přesné

9.1.2015 11:36
faraolka

XXX.XXX.216.10

Kdybych něco dobrého měla, tak to i pochopím, ale tohle u něj moc tedy nepěstuji a nic jsem sebou neměla...

9.1.2015 11:46
náhoda

XXX.XXX.20.36

faraolka napsal(a):
Kdybych něco dobrého měla, tak to i pochopím, ale tohle u něj moc tedy nepěstuji a nic jsem sebou neměla...

Nikdy nedostal žádný pamlsek?
Jestli v tom hledáte něco velmi citového, tak to opravdu nehledejte smajlík

9.1.2015 11:54
faraolka

XXX.XXX.216.10

Ne nějaký velmi hluboký cit v tom opravdu nehledám jen mne to opravdu překvapilo.. A u krmení například mu bylo úúplně jedno, že mu to žere jiný kůň...

9.1.2015 12:21
kaurinka

XXX.XXX.32.170

Můj kůň to dělá také, už mu bude 9let a stále ho to drží. Dokonce jednu chvíli odháněl i lidi. Kdokoli stál u mě, tak přišel a hned bral rukáv známe(ho) do zubu a odtáhl ho pryč. Na závodech zase jakmile se někam pohnu, tak mě pořád hledá a řehtá.

9.1.2015 19:26
lunin

XXX.XXX.10.3

Zdravím, já mám také mladého koně kobylku a hlídá si mě :) když jí vedu na vodítku, tak to nesnese, aby někdo jen prošel vedle mě. Zaklopí uší a vyhrožuje. Ve výběhu to samé odhání jak koně, tak lidi. Pamlsky z ruky skoro nedostává, vše má vždy ve žlabu, tak nevím proč to dělá. Když byla mladší, tak taková nebyla, ale čím déle jí mám tím více nemá ráda cizí lidi Jinak je vychovaná a na mě si nikdy nic nedovolila.

Přidejte reakci

Přidat smajlík