Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

11.1.2015 15:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.38.228

Dobry den, nevite o nekom, kdo by nechal jezdit na xaverov e?
Dekuji.

11.1.2015 16:24
elbal

XXX.XXX.166.185

Xaverov nebrat stačí mi doslech a to, že je občas s jejich trenérem potkám v lese vím proč tím směrem nejezdím ale třeba někdo kdo tam má svého koně bude normálnější to fakt netuším lidi odtamtud přímo neznám...

11.1.2015 19:35
moruše

XXX.XXX.32.192

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobry den, nevite o nekom, kdo by nechal jezdit na xaverov e?
Dekuji.

Já jezdím na Xaverově. Jezdím u majtelky, ale jestli je tam někdo jiný, kdo dělá hodiny, tak to nevím.(Ano je tam pán, který má koně a dělá hodiny, ale toho nedoporučuji, chová se ošklivě jak k lidem, které k němu chodí, tak i ke koním). Pořad se koukám jestli někde neni možnost jezdit, ale zatím jsem nic nenašla. V Praze je to totiž pěkně drahé.

Neregistrovaný uživatel

12.1.2015 09:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.246.87

A ta majitelka u ktere jezdite by nechala jezdit?

13.1.2015 14:46
velvetlaw

XXX.XXX.103.2

Ježiš, on ten Vrzalík, ten rádoby trenér je tam pořád, to je strašné, chudáci koně a lidi, co v dobré víře se chtějí něco naučit a chodí k němu, jak je to možné, že mu to prochází tolik let...jeho ježdění je jen rozpadlý kůň, valící se po předku, zatáhu, nakopnu, vyvrácená hlava nebohých koní, hrůzostrašně okovaná kopyta, někdy i tento všemuměl a všeználek si ty nebožáky okove sám, venku lítaj po lese, postrach pro jiné jezdce ach jo...

kobča

14.1.2020 15:08
kobča

XXX.XXX.149.189

Dobrý den, měl by někdo zájem jezdit kousek od Xaverova na moc hodné kobylce?
Radonice. 10 minut od konečné metra Černý most.
Spolehlivé osobě a plnému jezdci nabídnu případný poloviční pronájem..Upřesňuji, jezdci bez sportovních ambicí.
Pro více informací prosím skrze email..
Zatím nashledanou

Přidejte reakci

Přidat smajlík