Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj,
máme v plánu si pořídit přepravník na koně, nechceme jezdit po republice, ale jen v okolí (max 10 - 20 km). Ale kdoví takhle předem, že jo?
Chtěla bych se zeptat na vaše nápady a názory, jak je nejlepší to udělat. V současnosti vlastníme nepříliš silné auto, takže za něj přepravník nejde. Rádi bychom si ale pořídili traktor kvůli hospodářství (ale ještě ho nemáme). No a teď co je nejekonomičtější? Co byste radili?
1. Pořídit silné auto a přepravník (a slabší auto si ponechat -> vysoké náklady na pořízení + servis obou aut)
2. Pořídit silné auto a přepravník (a slabší auto prodat -> nejspíš bude celkově vyšší spotřeba, autem potřebujeme jezdit hodně kvůli práci a tak)
3. Pořídit si "náklaďáček" typu Avie nebo něco takového (upravené na převoz koní) a ponechat si naše slabší auto
4. Pořídit si traktor a přepravník (jenže by se hodilo, aby šel přepravník i za naše slabší auto, kdybysme potřebovali třeba převézt nějaké lehké věci - místo káry třeba...je to nesmysl?)
nebo nějaká 5. Možnost?
neříkám, že si to umím reálně představit, proto prosím o radu či nápad
díky!
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Ahoj,
máme v plánu si pořídit přepravník na koně, nechceme jezdit po republice, ale jen v okolí (max 10 - 20 km). Ale kdoví takhle předem, že jo?
Chtěla bych se zeptat na vaše nápady a názory, jak je nejlepší to udělat. V současnosti vlastníme nepříliš silné auto, takže za něj přepravník nejde. Rádi bychom si ale pořídili traktor kvůli hospodářství (ale ještě ho nemáme). No a teď co je nejekonomičtější? Co byste radili?
1. Pořídit silné auto a přepravník (a slabší auto si ponechat -> vysoké náklady na pořízení + servis obou aut)
2. Pořídit silné auto a přepravník (a slabší auto prodat -> nejspíš bude celkově vyšší spotřeba, autem potřebujeme jezdit hodně kvůli práci a tak)
3. Pořídit si "náklaďáček" typu Avie nebo něco takového (upravené na převoz koní) a ponechat si naše slabší auto
4. Pořídit si traktor a přepravník (jenže by se hodilo, aby šel přepravník i za naše slabší auto, kdybysme potřebovali třeba převézt nějaké lehké věci - místo káry třeba...je to nesmysl?)
nebo nějaká 5. Možnost?
neříkám, že si to umím reálně představit, proto prosím o radu či nápad
díky!
Ahoj, já nikdy nevlastnila žádný přepravník a jezdím 2-7 akcí ročně už 20 let
Tak k bodům:
1. Teprve nyní vlastníme dost silné auto, jinak nebylo čím tahat ani vlek půjčený. Mezitím si manžel zvykl, že sice nejsem celý den doma, ale aspoň ho neotravuji s dopravou.
4. Vždycky jsme měli traktor , takže na bližší akce (tedy nedostupné po kopytě) jsme si od statku půjčovali na víkend dobytčák, který jsem vydrhla od kravských výkalů.
Myslím, že vlek tahatelný traktorem za auto nezapřáhnete - a naopak.
Problematika s čím jezdit má ještě háček - na soupravu auto + koňský vlek je dost často potřeba jiný řidičák než jen B, nevím jak dálniční známka atd.
Koňský přívěs, pokud nechci šunku z páté ruky, stojí aspoň 80 tisíc Kč.
Pokud jsme za 20 let vyjeli 100x, tak by to odpovídalo 800 Kč/ 1 výlet, takže to by se za tyto peníze dal vlek pokaždé půjčit v okolí. Ale projedete benzín k majiteli vleku, pak s koněm, pak při vracení vleku (půjčují se od 500 -1000 Kč)
Nebo někomu zaplatit. Dejme tomu, že váš dopravce kvůli přistavení vozidla atd. Najede s vámi 100 km obě cesty. Dáte mu 1500 Kč a žádný benzín neplatíte.
A tak to dělám já. Je fakt, že delší cesta = více peněz, ale můžu být unavená a cestou zpět třebas pochrupovat , je to na profíkovi.
Prostě já bych v situaci, kdy nemám přívěs, nemám traktor, nemám silné auto, a u auta zvažuji spotřebu - volila přepravu buď komerční nebo si ji domluvila nekomerčně (třebas u pořadatele akce, nebo u známého, co tam také jede, že se pro vás otočí, nebo vás také "pobere" atd.).
Ještě jedna poznámka - jakýkoliv přívěs bude vždy mít techničák buď k tahání za autem, nebo za traktorem. I když si vymyslíte nějaký nástavec či co, co by z vleku udělalo "obojživelníka", tak v případě nehody a zapřažení zrovna za to, nač není vlek otypován, jste v průšvihu. A nemusí to bát nehoda - stačí pozornější policajt
A možná by byl průšvih jen to, že sice táhnete vlek správně, ale zasahovali jste do oje...
kilda

XXX.XXX.230.225
Zdravím, podle mého názoru můžete vozík na koně tahat i za traktorem.Musite si zakoupit msto tlamy oko a to zapojite do spodního závěsu traktoru.Pracoval jsem v lese 23 roků a nikdy jsem problemy s policiji neměl.V technickém průkazu není napsané že to musite tahnout jen autem. A mám takový dojem že přepravníky nad 3, 5 tuny mají oko povinné.
fik

XXX.XXX.186.7
Přesně tak, malé auto na ježdění kolem baráku a druhé si kupte na tahání přepravníku na koně. Pokud máte jen jednoho koně, kupte přepravník na jednoho koně. K tomu stačí mít auto co má zatížení na tažné max 1500 kg (brzděného valníku ), pak ten přepravník na koně o celkové hmotnosti cca 1500kg, při součtu obou hmotností jste v pohodě i s řidičákem skupiny B.
Za traktorem bych netahala. Navíc kdybyste pak někdy fakt potřebovali nebo chtěli jinam, na dálnici s ním nesmíte.
Vůbec bych vlek nekupovala. Dnes je jich tolik k půjčení, že při výjezdu párkrát za rok se to snad ani nevyplatí kupovat. Z vlastní zkušenosti. Jeden mám, splácím ho a četnost byla první dva roky teď už skoro nic a vozík stále ještě splácíme...
Půjčení přepravníku dnes stojí 500 na den což je skoro zadarmo.
Horší je to s autem, ale silnější jeté kterým ten půjčený vozík odtáhnete nestojí zas tak moc, navíc se v rodině a hospodářství často hodí větší auto na převezení kdečeho. A spotřeba pokud není zapřaženo není zas tak hrozivá.
kilda
napsal(a):
Zdravím, podle mého názoru můžete vozík na koně tahat i za traktorem.Musite si zakoupit msto tlamy oko a to zapojite do spodního závěsu traktoru.Pracoval jsem v lese 23 roků a nikdy jsem problemy s policiji neměl.V technickém průkazu není napsané že to musite tahnout jen autem. A mám takový dojem že přepravníky nad 3, 5 tuny mají oko povinné.
I na autě, když máte tažné tak musí být zapsané v techničáku a namontováno odbornou firmou. Tak že na traktor si taky nemůžete jen tak namontovat "kulu". Neznalost policajtů neomlouvá
Pokud máte hospodářství a baráček, doporučuji si koupit přepravník na koníka (jednoho). Využijete ho jak na koně tak k hospodářství. Cena ojetého není tak hrozná, je potřeba dobře vybrat a kontrolovat stav. Nový není nutný pokud jedete jen 5x do roka.
Je to výhoda, nemusíte být na někoho odkázaná. Nemusíte se podřizovat někomu, kdo kdy bude mít čas. A ke vší smůle, nebude mít čas nikdo, a ani půjčovna zrovna nebude nic mít.
Doma máme také vlastní, a je klid.
fik
napsal(a):
Pokud máte hospodářství a baráček, doporučuji si koupit přepravník na koníka (jednoho). Využijete ho jak na koně tak k hospodářství. Cena ojetého není tak hrozná, je potřeba dobře vybrat a kontrolovat stav. Nový není nutný pokud jedete jen 5x do roka.
Je to výhoda, nemusíte být na někoho odkázaná. Nemusíte se podřizovat někomu, kdo kdy bude mít čas. A ke vší smůle, nebude mít čas nikdo, a ani půjčovna zrovna nebude nic mít.
Doma máme také vlastní, a je klid.
Přesně tak! Já si půjčuji zpřepravník 50 km daleko (blíž není nikdo, kdo by půjčoval vlek s potřebnou hmotností). Bohužel výběr v ČR nestojí za nic - jsou tu za ojetiny nepřiměřené vysoké ceny (plachťák, který koupíte v Německu do 600EUR se tu prodává za 35 tis.Kč :-D a stejný nepoměr je i u laminátových). Z principu nedám 60tis za 10 let starý vlek, když si můžu koupit nový za nějakých 76tis. Bez daně. Takže za mě - jedině dovoz - ať už na vlastní pěst nebo si zaplatit službu...
Přesně tak. Jen to chce mít štěstí a také čas si tam dojet. Já jsem teď vcelku v obraze, sháním už asi měsíc, bohužel jsem omezená hmotnostně. Největší nabídka je asi v Německu, pak ještě v Holandsku. U nás jsem reagovala na několik inzerátů, poptávala jsem i dovoz, ale marně :-D. Asi by bylo lepší, kdyby s těmi "odborníky na dovoz" jednal manžel, kdo ví... Nicméně nemít časově náročné zaměstnání, už bych asi byla po návštěvě Gevelsbergu, kde je obří bazar hengrů. Cenově od cca 500EUR.
Ano, souhlas. Za tu cenu je vlek, který potřebuje investici (obvykle podlaha, plachta, okopy). Je nutné zkontrolovat podlahu, zda není vážně poškozená, rampu a technický stav nájezdovky. Aby vyšla oprava na rozumnou cenu. I tak se celkově dá vejít za starý přepravník do 20 tis. Pokud chcete dělat parádu, pak na dvojnásobek, ale pořád jsme na polovině ceny u nás inzerovaných přívěsů.
Soraya> Dodávka na dva koně za 5tisíc€? To bude pěkná "stará vražda" - obecně se v inzercích objevují nové za 35tisíc€, lehce až středně použité za 20tisíc€ a hodně staré kousky za 10tisíc€ (viz třeba www. mobile. de). Levnější jsou dodávky v Anglii (i za 5tisícŁ) - ale ty mají jak známo volant na úplně špatné straně ;-) Každopádně pokud byste věděla o nějaké slušné za 5tisíc€, tak jí vezmu třeba dneska - to by byl pro mne kauf!
A mimochodem - většina těch dodávek do 3,5t má užitečnou hmotnost 1,1t - a do toho se s dvěma koňmi, dvěma lidma a cajkama vlezete jen velmi obtížně!
Kardoš

XXX.XXX.11.186
Zdravím kde bych sehnal přepravník na koně do 500 euro děkuji za odpověd.
Teď jsem kupovala přes Scout24, jsou i na ebay a mobile.de - je to o štěstí a času na vyhledávání a komunikaci s prodejci. Já jsem tedy kupovala výrazně dražší vlek s laminátovou střechou, ale i tak se vyplatilo ho dovézt. Rozdíl oproti ceně u nás je cca 25-30 tis. Těch plachtových různě poškozených tam je požehnaně.