Zdravím, máte nějaké zkušenosti s nějakými konkrétními deky na koně (značky), které se nadají tak snadno roztrhnout/rozkousat? Máme dva mladé koně a neustále koušou deky, kupujeme jim starší deky, ale už přemýšlíme koupit jednu drahou pořádnou, která se tak lehce rozkousat nedá, četla jsem, že jsou takové deky z kvalitního pevného materiálu, sice stojí od 4 tisíc výš ale fakt prý drží, ale nemám s tím žádnou zkušenost, tak se chci zeptat Vás, zda máte nějaké zkušenosti se super dekami, které fakt drží proti blbnutí mlaďochů?
miamia
napsal(a):
Zdravím, máte nějaké zkušenosti s nějakými konkrétními deky na koně (značky), které se nadají tak snadno roztrhnout/rozkousat? Máme dva mladé koně a neustále koušou deky, kupujeme jim starší deky, ale už přemýšlíme koupit jednu drahou pořádnou, která se tak lehce rozkousat nedá, četla jsem, že jsou takové deky z kvalitního pevného materiálu, sice stojí od 4 tisíc výš ale fakt prý drží, ale nemám s tím žádnou zkušenost, tak se chci zeptat Vás, zda máte nějaké zkušenosti se super dekami, které fakt drží proti blbnutí mlaďochů?
Dobrý je materiál ripstop ten ma protizátrhovou mřížku. Ale nevím do jaké míry je nepromokavý.
Ja mám od equitheme tzv tyrex či nejak tak, perfektné deky, je nepremokavá, moja kobyla je trhač prvej triedy, normálne zoberie časť nažuchvá si ju do papule a trhá ako pes trhá oblečenie, kopu dék roztrhala túto sa už prestala snažiť :d :d Fakt veľká spokojnosť ale sú drahé a myslím, že sú rôzne zateplené, ja mám len podšitú fleese ale videla som aj poriadne zimné.
Já mám deku od equitheme a mám ji už asi 7let. Je nepromokavá, podšitá dekou. Ještě se ji nepodařilo žádnému koni zničit. Nosil ji čt, klusák, welsh v různém stádě, lehali v ní, hašteřili se, ale deka stále drží! Teď ji prodávám ale zájemci nic moc. Nedala bych ji, ale pořídila jsem koně kterému je malá, tak ji nevyužiji.
pitruska

XXX.XXX.41.2
Vřele doporučuju tuto nepromokavou deku, momentálně je i v akci:
http://www.equiservis.cz/vybaveni-pro-kone/deky-na-kone-a-psy/deky-nepromokave-vybehove-hkm/deka-vybehova-hkm-light-akce-50-2190-1095.html?force_sid=a13ffe9de165ee509da8384e43f526c9
Mám doma ničitele dek a tato je jediná, která mi vydržela bez roztrhnutí, nevím, jestli to není jak se říká "kus od kusu", ale já si ji opravdu nemohu vynachválit, mít peníze nazbyt, koupím si druhou na výměny.