Ahoj chtela jsem se zeptat se svym konem bych chtela szkusit jezdit hobby vytrvalost.Nechci jit nekam vysoko na to nemame, ale chtela bych to zkusit.Potrebovala bych se zeptat jaky styl sedlani mame zvolit.Prosim nerikejte west. Sedlo to nechci a take nechci nejaka spickova enduranc sedla.Nekde jsem cetla, ze jsou dobre drezurni sedla nebo univerzaly je to pravda? Taky jsem cetla o kozlikovych sedlech.Jde mi o to aby bylo pohodlne jak pro me tak pro kone a stalo rozumne penize kolem 5 tis. A take bych chtela vedet nazor na bezkostrove sedla da se v nich ta vytrvalost vubec jezdit ?Pry se pretaci. A jeste jeden dotaz v cem jezdite vy na dlouhe vyjizdky nebo enduranc ? Myslim sedlo, kalhoty, boty atd. Dekuji.
Hledám sedlo na turistiku, prohledávám i endurance, protože nechci těžký western, našla jsem tohle, ale nevím, máte s tím někdo zkušenost?
http://www.zooprodukt.com/Sedlo-pro-Endurance-synteticke-extra-lehke-s-podbr-D-78376.html
http://www.zooprodukt.com/Sedlo-Endurance-z-kuze-mekke-posedli-D-73647.html
Prosí o nějaké tipy.
Uživatel s deaktivovaným účtem

A to má byť sedlo pre toho kǒa, čo v inej téme eštelen idete vyberať? Tak vyberajte až potom...
Kúpila by som obyčajný univerzál, ze tých 5.000 by ste mohli zohnať staršie koženné sedlo. Podstatné je, aby sedelo koňovi, jazdec uz tých "pár" km vydrží aj v nepohodlnejšom sedle. Vo vašej cenovej relácii asi žiadne žiadne vytrvalostné sedlo nekúpite- okrem nortona a to už radšej sedlať obyčajné sedlo, než nortona.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
A to má byť sedlo pre toho kǒa, čo v inej téme eštelen idete vyberať? Tak vyberajte až potom...
Kúpila by som obyčajný univerzál, ze tých 5.000 by ste mohli zohnať staršie koženné sedlo. Podstatné je, aby sedelo koňovi, jazdec uz tých "pár" km vydrží aj v nepohodlnejšom sedle. Vo vašej cenovej relácii asi žiadne žiadne vytrvalostné sedlo nekúpite- okrem nortona a to už radšej sedlať obyčajné sedlo, než nortona.
A s tim drezurnim sedlem je to pravda, že je na vyjizdky pohodlnejsi pro kone i jezdce? Nebo ne? :).