Uživatel s deaktivovaným účtem

Kožené boty jsou většinou velmi drahé, hůře se obouvají a v létě je v nich vedro.Kožené boty vypadají velmi pěkně ale většina koňáku si myslím dává přednost variantě chapsy perka.
Já osobně jezdím v zimě ve vysokých termobotách a nebo pohorkách s dlouhými chapsy (dle počasí - kožené chapsy neprofouknou a jen tak nepromoknou a drží teplo) a přes léto a zbytek roku mám podkolenka a pérka. Jinak mám celokožený sed na rajtkách, tak mi to stačí. Noha mi hezky větrá, a mám skvělý kontakt s koněm, vyhovuje mi to víc než s mini chapsami, ty nosím jen párkrát za rok, když někam vyjedu. Ale jak je uvedeno, co vyhovuje mě, nemusí vyhovovat dalším lidem. Ale časem si chci pořídit vysoké hnědé boty na míru, ceny nejsou tak hrozné a materiály se různí, jen najít tu správnou kůži, tvar a vypracování, aby to člověku opravdu sedlo.
A ještě jsem chtěla říci, že jsem zastánce pérek se zavazováním. Měla jsem jednou od kámošky ty nazouvací jen s těmi gumami a nebylo to ono. Svoje normálně rozvážu (nezapínám je za ten zadní zip), stáhnu dle potřeby a krásně mi drží (koupila jsem si schválně delší tkaničky), omotám kolem kotníku a paráda.
Měla jsem cca 7 let pérka od Kentauru (vyšly mě na cca 1500 Kč) nebýt toho, že se mi poněkolikáté a nastálo zničil zip, tak bych je měla dodnes. A to jsem s nimi chodila denně/obden v každém počasí (to jsem byla ještě magor a tahala jsem perka i v zimě - mráz, déšť, sníh, horko,...) Teď mám cca 4 roky perka od ELTu (kupovala jsem je ve slevě za cca tuším 1200 Kč) a to samé, jsou měkké, neroztrhané, jen otřu houbou, namažu a vypadají dobře, stále bez sebemenší vady.
Já jsem zase taková, že raději koupím jednou za čas opravdu kvalitní a drahou věc než za pár korun a za pár měsíců kupovat nové a zrovna Kentaur je moje srdcovka nejen pérek, ale i sedel apod.
Momentálně mám tyto
http://www.bukefalos.cz/eshop/Perka-ELT-snerovaci-zadni-zip-2319
ty Kentaury byly dá se říci stejné.