Jezdecký klub ARS Pardubice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.1.2015 12:28
helllach

XXX.XXX.209.237

Dobrý den přeji.
Chci se informovat na zkušenosti s tímto klubem. Pozitivní i nagativní. Způsob výcviku a podobně. Děkuji
http://www.equichannel.cz/jezdecky-klub-ars-pardubice.

24.1.2015 12:43
Čikalan

XXX.XXX.192.144

Dobrý den, sama jsem do klubu chodila a naučila jsem se se tam zaklády. Po několika letech jsem se tam dokonce vrátila a pomáhala s koňmi i teninky. Ale je mi líto klub loni v létě zaniknul, koně se rozpradali. Sama mám jednu z kobyl. Nebyl to špatný klub, ale byla spousta a spousta mnohem lepších klubu. Co se výcviku i koní ní týče. Ke konci mi to prišlo spíš jako domov důchodců ( ne že by na to vypadali ), než jako jezdecký klub.

24.1.2015 13:06
helllach

XXX.XXX.209.237

Čikalan napsal(a):
Dobrý den, sama jsem do klubu chodila a naučila jsem se se tam zaklády. Po několika letech jsem se tam dokonce vrátila a pomáhala s koňmi i teninky. Ale je mi líto klub loni v létě zaniknul, koně se rozpradali. Sama mám jednu z kobyl. Nebyl to špatný klub, ale byla spousta a spousta mnohem lepších klubu. Co se výcviku i koní ní týče. Ke konci mi to prišlo spíš jako domov důchodců ( ne že by na to vypadali ), než jako jezdecký klub.

Mockrát děkuji za informace. Můžete mi více napat do mého emailu? Ráda bych se dozvěděla více o majiteli a klubu jako takovém.

24.1.2015 13:18
Čikalan

XXX.XXX.192.144

Není zač, samozřejmě můžu.

24.1.2015 13:20
helllach

XXX.XXX.209.237

Čikalan napsal(a):
Není zač, samozřejmě můžu.

Je vidět email nebo mám napsat? helena@lachowiczova.cz.

24.1.2015 14:08
Čikalan

XXX.XXX.192.144

Poslala jsem e-mail.

25.1.2015 12:37
boikana

XXX.XXX.64.140

Čikalan napsal(a):

Nesouhlasím. Jezdila jsem tam rok, nenaučila jsem se ani ň. Majitel-trenér byl schopný nechat skupinu děcek na jízdárně a odejít si "něco zařídit" klidně na celou hodinu-a to tam rozhodně nebyli jen samí zkušení jezdci.

Jako trenér nic neporadil, jen pořád dokola notoricky známá hesla typu paty dolů, špčiky ke koni, narovnej se. Ale nějaké bližší vysvětlení co dělat, aby se ten kůň rozklusal? Nebo cokoliv jiného? Nic...

A koníci no nevím, boxy byly kydané asi jednou za x dní, když přišli kluci co to měli jako brigádu, takže vrstva bobků... Nic moc.

Zpětně bych tam nebyla tak dlouho, ale tehdy jsem do toho ještě moc neviděla a neměla zušenosti... Bohužel. Jediná výhoda byl odvoz do Pardubic, ale jinak...

Je dobře, že už ten klub skončil...

25.1.2015 12:53
Čikalan

XXX.XXX.192.144

Ano psala jsem že klub rozhodně nebyl nejlepší a se vším co jste napsala souhlasím opravdu to tam tak chodilo a je mi líto že vše to bylo jen pro to aby se co nevíce ušetřilo. Bohužel na ukor klubu i koní když jsem tam byla já snažila jsem se alespon trochu uroven zvednout ovšem s majitel nebylo zrovna jednoduché pořízení. Když jsem tam chodila já jako dítě tak jsem se základy naučila ale myslím že pouze díky právě zkušenějším dívkám. Majitel klubu ač měl koně a na koni jezdil je nekoňák takový je můj názor.

barua

27.1.2015 16:22
barua

XXX.XXX.192.244

Za mě doporučuji v Pardubicích www.staj-raby.websnadno.cz nejlepší stáj kde sem kdy mohla chodit, hodná super majitelka, koně taky super, prostředí super, zazemí super teď bude nová písková jizdarna. :) a jiné rozhodne stojí za to naštívit

Přidejte reakci

Přidat smajlík