Máte s ním zkušenosti slyším o něm poprvé, že je dobrý na pročištění a ochranu před hmyzem. Chrání alespoň trochu od dotěrného hmyzu? Kde granulovaný česnek koupit? Když jsem hledala na internetu, našla jsem, ale tam zase psali že je dobrý na dýchací potíže, tak nevím co si mám myslet. Za každou radu budu moc ráda :).
Http://www.bukefalos.cz/eshop/Clitheroe-s-Garlic-5-kg-1910
ale nemohu si pomoci, žrádlo po přidání granulovaného česneku voní jak bramborák
polárka.15
napsal(a):
Http://www.bukefalos.cz/eshop/Clitheroe-s-Garlic-5-kg-1910
ale nemohu si pomoci, žrádlo po přidání granulovaného česneku voní jak bramborák
No je fakt, že kůň měl nejspíš v hubě slušnou polepšovnu Když na mě dýchnul, tak jsem skoro padla A taky jeho pot smrděl neuvěřitelně... Každopádně efekt na mouchy to mělo a my "holky od koní" si na smrad našich miláčků snadno zvykneme
Já kupovala tento: http://www.equiservis.cz/vybaveni-pro-kone/vitamix-cesnekove-tablety.html?force_sid=e5b2c553d92fa76751c337fa6efbec00&listtype=search&searchparam=%C4%8Desnek
Funguje to asi jak na kterého koně. U nás fungovalo částečně asi po 3-4 dnech, úplně po asi 2 týdnech. Myslím si, že stojí za to zkusit, těch 200 korun se do toho vyplatí dát, když nic, tak budete mít aspoň koně s dobrým trávením